Kadınlar Neden Birbirini Kıskanır

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sadece kariyer olarak dusundugum bir durum degil bu edri. Farkli yonlerden de kendini yeterli bulmakla alakali.

Biliyorum geyigine yaziyorsun da ciddili bir yorum yaptirtmiyorsun bana, git burdan jklgfj
Yooo ciddi anlamda yazdım aslında.
Climax hocamın soyledigi rekabet burada devreye giriyor işte , kadın kendine rakip olarak gördüğü kadını kıskanıyor, ortamda kendinden daha bilgili , daha güzel , daha esprili, daha alımlı bir kadın olunca ister istemez rekabet olayına giriyor. Birnevi ben daha iyiyim ispatı diyebiliriz.
Bunun kendini gelistirmekle alaakasi var mıdır net bir şey diyemem ancak psikolojik bir sorun merkezli olduğunu dusnuyorum kıskançlığın.

Yooo ciddi anlamda yazdım aslında.
Climax hocamın soyledigi rekabet burada devreye giriyor işte , kadın kendine rakip olarak gördüğü kadını kıskanıyor, ortamda kendinden daha bilgili , daha güzel , daha esprili, daha alımlı bir kadın olunca ister istemez rekabet olayına giriyor. Birnevi ben daha iyiyim ispatı diyebiliriz.
Bunun kendini gelistirmekle alaakasi var mıdır net bir şey diyemem ancak psikolojik bir sorun merkezli olduğunu dusnuyorum kıskançlığın.
Ya ne bileyim bak mesela guzellik durumu, bunu kendinde degistirmen cok zor. Fiziksel bir sey. Bundan dolayi baska guzel bir kadini kiskanmak bana sacma geliyor. (Bir iliskideki kiskancliklardan soz etmiyorum)

Daha esprili, daha zeki, daha bilgili vs. bunlari kiskanmak daha mantikli. Ugrassan belki sen de o seviyeye gelirsin. Benim gerci dogustan bir espri yoksunlugum var, 100 yil calissam o konuda iyi olamam :D

Ayrica ben erkeklerin birbirini kiskanmadigi yalanina inanmiyorum.

Ya ne bileyim bak mesela guzellik durumu, bunu kendinde degistirmen cok zor. Fiziksel bir sey. Bundan dolayi baska guzel bir kadini kiskanmak bana sacma geliyor. (Bir iliskideki kiskancliklardan soz etmiyorum)

Daha esprili, daha zeki, daha bilgili vs. bunlari kiskanmak daha mantikli. Ugrassan belki sen de o seviyeye gelirsin. Benim gerci dogustan bir espri yoksunlugum var, 100 yil calissam o konuda iyi olamam :D

Ayrica ben erkeklerin birbirini kiskanmadigi yalanina inanmiyorum.
valla biliydim böyle olacağını.

Test ortamına erkek koyarsanız kadınlar arasında daha güçlü bir reaksiyon alırsınız. Tabi kadınlar denk olmalı. Çok fazla fiziksel fark varsa yine yanlış negatif sonuç alabilirsiniz.

Erkek dost daha samimi gelir kadınlara nedense. Çoğu kadın böyle düşünür ama işin ilginci evlenince erkek arkadaşlarına güle güle deyip ağızlarına kuzum lafını yapıştırıp çeyiz muhabbeti ceviriyorlar... Ben böyle olur muyum... Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım...
Ben mesela daha rahat olurum erkek arkadaşlarımla muhabbet ettiğim zamanlar. Ha bazısı diyecek erkekler over durur hayır arkadaşlar benimkiler beni yerin bin kat dibine gömüyor... Ama en azından yüzüme diyorlar sonra ben onları engelliyorum biraz zaman geçince haklılar aslında deyip engeli kaldırıyorum...

Tamamen ilgi açlığı gibi geliyor bana . Tüm ilgi bende olsun benim peşimde dolanılsın vs vs .
Şu forumda bile çokca mevcut emin olun .
Normal arkadaşlarının konuştukları kadınlara bile karışıp , müdahale edenler . Duyuyoruz , okuyoruz yapmayın .

Geri