Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gerçekten buradaki hiç bir kardeşimle ilgili en ufak negatif hissim yok. Süreyya dahil. (sezen hariç. O cezalı)

Hayat öyle bişey değil. Bakın hep duyarsınız "aslında çok sakinim ama sinirlenince.." falan diye. Kimse "ben öfke kontrolü bozuk bir zavalliyim" demez.

"Dışarıdan soğuk görünürürüm ama tanıyanlar çok sıcak kanlı bulur" deriz. "kendi ayakları üzerinde durabilen ve bunu tercih eden mücadeleci bir kadınım" deriz. Koca parası olsa da yesek demeyiz.

Yani ego maalesef hep kendini güzeller. Bahaneler bulur. Bir şekilde haklı çıkmaya çalışır ve kendini buna inandırır.

Kimse "ben sünepe bir betayım, alfalar tarafından delik deşik edilmiş kadınların faturalarını ödeyerek ihtiyacım olan ilgiyi bulabiliyorum kadınlardan" demez.

Kısaca hepsi boş. Her kadin yakışıklı saygın bir işi olan ve zengin koca ister. Yani bu ayıp değil ki. Yine her erkek alımlı ve kaprissiz ota boka arıza cikarmayan kafa ütülemeyen kadın ister etrafında. "ohhh ne şahane bir insan kaynakları müdüresi, höt diyince insanlar sıraya giriyor" diye tahrik olmaz. Tahrik yine memeyle, kalcayla olur.

Lütfen kırmayalim birbirimizi. İnsan doğası olarak farkımız yok birbirimizden.
o değilde çok sağlam geçirmişsin nutkum tutuldu hshshshs

Climax ile hiçbir sorunum yok ama şu yorumun aynısını Klaus yapsa herkes taşlamaya geçerken climax yapınca o etki neden olmuyor? Ayrıca evlilik yani senin deyiminle koca/karı bulmak bir başarı değil. Alfa beta olması çok dert değil, s.kafali olmasın kafi.
Cunku adam derdini verirken sabrinida vermeyi unutmuyor kullarina. Klaus'un ise siyaset yeteneği ya da manipüle sanatı yok saf ve diz sever bir türk genci.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Önce insan olsun. Yeri geldiğinde alfa yeri geldiğinde beta olabilmek daha makul. Hiçbir insan bir etiketin hükmü altında ve her dem aynı olmaz.
Yürek mantıkla örtüşüyorsa yaşanılır ya da mantık yürekle de anlaşabiliyorsa. En önemlisi iyi niyet.
Bir de yaşamadan bilinmez. Pişmanlık yaşamamak için kategorize etmeden ele alabilmeli. Belki karşıdaki yanıltır belki siz yanılırsınız. Belki karşıdaki değişir belki de siz.
Başlamak sürdürmek anlamına da gelmez. Hayat çok yönlü bileşenlere sahip. Olmaz dersiniz olabilir, olur dersiniz ummadığınız şekilde belki siz bitirebilirsiniz..

efet neydi benim lafım, k.çı başı ayrı oynamasın da... bi de şey yancı olmasın...
alfa beta gama epsilon sigma olması fark etmez...
he bi de çıtır olsun tabi.

Efendi adam olmak alfadan betalığa düşürmüyor .pp
Tercihim gama yönünde

Önce insan olsun. Yeri geldiğinde alfa yeri geldiğinde beta olabilmek daha makul. Hiçbir insan bir etiketin hükmü altında ve her dem aynı olmaz.
Yürek mantıkla örtüşüyorsa yaşanılır ya da mantık yürekle de anlaşabiliyorsa. En önemlisi iyi niyet.
Bir de yaşamadan bilinmez. Pişmanlık yaşamamak için kategorize etmeden ele alabilmeli. Belki karşıdaki yanıltır belki siz yanılırsınız. Belki karşıdaki değişir belki de siz.
Başlamak sürdürmek anlamına da gelmez. Hayat çok yönlü bileşenlere sahip. Olmaz dersiniz olabilir, olur dersiniz ummadığınız şekilde belki siz bitirebilirsiniz..

Forumda aklı başında insan görmek beni mutlu ediyor. Artık o kadar sıkıldım ki abuk sabuk yazılardan hocam.

Forumda aklı başında insan görmek beni mutlu ediyor. Artık o kadar sıkıldım ki abuk sabuk yazılardan hocam.
Noah, olgunluğun ile yüreğin hep huzurla dolsun. :emoji_rose:
Anlam arayışı ile yaşamak güzel. Farkındalık bazen sözsüz de yaşanır, söylenen çok şeyden bile fazla anlam içerir.
Saygılarımla.:emoji_tulip:

DbyOposWAAAu4ke.jpg

Ben beta meta anlamam merhametli sevkatli adam secin kizlar

aynen W hanımcım , sevmeyi bilen, vicdanlı, şefkatli insan olsun.
bakarken görsün sizi, duysun, anlasın yani.
egosu zirvede, bencil, hep alan, hep ben ben diyenler ömür bitiriyor.
alfası, betası farketmiyor

• Beğen
Tepkiler: W
Sacma sapan seyler yine gecmis konuda. Tesekkurler Cavlan bu yorumun icin.

Climax varya O iste cok cezali.
Karismayin milletin secimine.odunuda secer sapida sizene

Aşk değilde sanki geometri soru gibi alfa beta gama

Alfa-beta-gama ışın adları değil miydi ya? Cvp evet ise gamalar ne tıp demeye korkuyorum. Korkarım ki m_adamsı tiplere de öyle dersiniz :) Şimdi oturduğunuz yerden element üretmeyin derim ama Kesin konfiçyus ögretisi, bir çıkarımı dersiniz onada. En iyi yorum susu_YORUM.....

Bazı protistlerde (özellikle parazitler) çekirdek ve hareket organları art arda birçok bölünme geçirir. Sitoplazma bölünmesi olmaz. Ana hücre parçalandığında ortaya birçok yavru çıkar. Buna Fission denir. Yani bu bir paradoks değilmi. Hadi onu geçtim evde ağır bir şeyi kaldırmak için hamalmı tutacasınız. :)

Geri