Grealish
Gümüş Üye
- Web sitesi
- rerererarara.net
Farz edelim, babam annemi aldatmış olsun. Sorsam, evet kızım ben anneni aldattım demez. Ordaki erkek arkadaşlar da senin gibi tepki verdi. Yani, bilirsin irade konusunda erkekler daha zayıftır -hepsi olmasa da.- Bir de erkek aldatsa hiçbir sorun çıkmaz emin ol, erkek adam diye bir de göklere çıkarırlar. Benim geçmişte bir anım yok bu konuya dair en azından bilgim dahilinde. Aldatilmadim diyemem, muhakkak aldatilmisimdir. Bu konuda erkekler daha meyilli ve daha çok yapıyor diyorum. Evet istatistikler an be an değişebilir. Kadınlar aldatmaz demiyorum, erkeklere oranla daha azdır. Kadın aldatsa ne olacağı malûm. Erkek yapsa övünç kaynağı kadın yapinca utanç kaynağı. Erkeklerin meyiilli olmasındaki en büyük etkenlerden birisi de bu nefsi bi yana itersek.
Bu işin kadını erkeği yoktur bana göre. Kadında aldatsa erkekte aldatsa iğrençliktir. Her iki tarafta aldatır. Belki kadınlar daha temkinlidir bu konuda ve erkeklerden daha az orandadır bunu kabul edebilirim. ama aldatmayan erkek yoktur cümlesini kabul etmiyorum. Fiziki aldatmada nefs konusunda kadın erkek ayrımı yapılamaz. Nefsine hakim olamamanın kadını erkeği yoktur ki. Biraz yenik düşen aldatabilir. Aldatan erkek ve kadın olduğu gibi aldatmayan erkek ve kadında vardır bence ve sayıları da bir hayli fazladır