Kadınlar mı daha çok aldatıyor yoksa erkekler mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

Farz edelim, babam annemi aldatmış olsun. Sorsam, evet kızım ben anneni aldattım demez. Ordaki erkek arkadaşlar da senin gibi tepki verdi. Yani, bilirsin irade konusunda erkekler daha zayıftır -hepsi olmasa da.- Bir de erkek aldatsa hiçbir sorun çıkmaz emin ol, erkek adam diye bir de göklere çıkarırlar. Benim geçmişte bir anım yok bu konuya dair en azından bilgim dahilinde. Aldatilmadim diyemem, muhakkak aldatilmisimdir. Bu konuda erkekler daha meyilli ve daha çok yapıyor diyorum. Evet istatistikler an be an değişebilir. Kadınlar aldatmaz demiyorum, erkeklere oranla daha azdır. Kadın aldatsa ne olacağı malûm. Erkek yapsa övünç kaynağı kadın yapinca utanç kaynağı. Erkeklerin meyiilli olmasındaki en büyük etkenlerden birisi de bu nefsi bi yana itersek.

Bu işin kadını erkeği yoktur bana göre. Kadında aldatsa erkekte aldatsa iğrençliktir. Her iki tarafta aldatır. Belki kadınlar daha temkinlidir bu konuda ve erkeklerden daha az orandadır bunu kabul edebilirim. ama aldatmayan erkek yoktur cümlesini kabul etmiyorum. Fiziki aldatmada nefs konusunda kadın erkek ayrımı yapılamaz. Nefsine hakim olamamanın kadını erkeği yoktur ki. Biraz yenik düşen aldatabilir. Aldatan erkek ve kadın olduğu gibi aldatmayan erkek ve kadında vardır bence ve sayıları da bir hayli fazladır

Kadınlar aldatmaz demiyorum, erkeklere oranla daha azdır. tekrar tekrar yineliyorsunuz ama bu cümle sizin subjektif yorumunuz olabilir en fazla. erkek aldatınca nasıl övünç kaynağı oluyor acaba ?

Neden hep demezler mi? Erkek aldatmışsa, erkek adam yapar tarzı söylemler, sakin duymadım deme bana. Özetle diyorum ki, erkekler daha çok aldatıyor kadına göre. Burada kadın aldatmaz demiyorum, aldatıyor. Hatta son zamanlarda artmış olabilir. Tabii arada istisnai durumlar da yok değil. İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.

Nefsine söz geçiremeyen herkesin yapacağı iştir yani bunun kadını erkeği olmaz.

aslında ben de asel'in söylediği doğrultuda düşünüyorum ama aksi söylemler olduğu zaman kendimi karşıt cepheye sokuyorum mal gibi

Geçen babam" erkek uzaydan biriyle mi aldatıyor" dedi.. ulan her iki tarafta aldatıyor. Başka cins mi var aldatilacak. Haa hayvanlarla aldattı dese neyse de yine bir kadın yine bir erkek.

:T:

Aldatmanın cinsiyeti yoktur gibi klişe bir olguya değinmekten ziyade evli kadınların eşlerini aldatma oranının ne kadar arttığının farkında mısınız ?

Erkekler aldatıyor, erkeğin ilgisiz davranışları kadını başka kapılara itekliyor. Erkek birşeyler yapınca, intikam adı altında kadınlarda buna yoneliyor.

kadınlara göre - erkekler

erkeklere göre - kadınlar

acı gerçekler erkekler.

İstatistiklere bakılınca erkekler gibi görünüyor, ama bence erkekler aşikar yaptıkları için bu böyle.Bence kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor

Kadınlar bence daha fazla aldatıyor, sadece erkekler daha kolay yakalıyor :)

Aldatan aldatır abi bunun cinsi yada tüm erkekler tüm kadınlar gibi bi genellemesi yok, yalnız istatiksel verilere hadi onuda geçtim kendimi baz alarak (sevgilişim yok :D - öğrenciyiz la ilerde) dolayısıyla hani huyumuz kurusun :D ama insanın içinde olmalı yani bi ayıyı insan yapamayız :p

Şu zamanda kadını da erkeği de aynı .. birde inkar etme huyları var başkaları öğrenince yaşamasaydın zamanında kardeşim biz mi dedik flörtleşin diye...

Megan fox aklıma geliyor 2 cocugu vardı bide kocasını aldattı :(

Bence bu sorunun cevabı erkekler daha çok yakalanıyor .O

Aldatma oranı eşit bence... ama yakalanma oranı erkeklerin bir hayli fazla...

Geri