F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Kadınlar mı daha çok aldatıyor yoksa erkekler mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
erkek adam aldatmaz tabiki kadınlar![]()
Ama istatistikler erkeğin çoğunlukta olduğunu söylüyor. Kadın aldatmaz demiyorum; ama erkeğin eline su dökemiyor maalesef bu konuda. Erkek adam aldatmaz diyorsun; aldatanlar erkek adam olmuyor yani öyle mi? Kadının kimyası daha lirik daha duygusaldir. Erkeğe oranla aldatma oranı düşüktür. Mesela bir erkek güzel bir kız görse ya da onu etkileyecek derecede aldatmaya en meyilli cinstir. Hiçbir erkek de ben hiç aldatmadim diyemez asla inanmam.
önüne onlarca araştırma serebilirim kadınların daha fazla aldattığına dair. erkek adam aldatmaz![]()
o zaman dünyanın bütün erkekleri aldatmış oluyor Lethe senin deyiminle
Aldatmıştır. Çünkü, erkek aldatınca bizim ülkemizde erkekliğin gereği gibi algılanıyor. Üniversitede bir hocam 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde erkeklerin aldatma sorunsalı ile ilgili şöyle bir konuşma yaptı:"Erkek aldatmıyorsa; ya zamanı yoktur, ya fırsatı ya da erkek değildir." İlk başta karşı çıktım bu fikre sonra düşününce hak verdim. Aldatmayan erkek var, %10'luk gibi bir istatistiğe tekabül etse de. Feministce bir düşünce olarak algılama. Mesela kadınlar da aldatmiyor değil. Ama erkeklerin aldatma yüzdeleri yoğundur. Erkekler arasında aldatmak gurur kaynağı haline gelmiştir ve bu bile aldatma için yeterli bir sebep erkekler bazında.
önüne onlarca araştırma serebilirim kadınların daha fazla aldattığına dair. erkek adam aldatmaz![]()
Erkeklere dair de yüzlerce, binlerce, milyonlarca vardır. Günümüzdeki boşanmaların yegane sebebidir ihanet. Burada sözüm yanlış anlaşılmasın kadın aldatmaz demiyorum; ama erkekler bu konuda daha fazla.
Ben bi babama soruyum annemi aldatmışmı, birde sen sorsana ne cvp verecek.
Bence sen ya bu konuda geçmişte bir yara aldın ve bu yüzden böyle düşünüyorsun ya da gerçekten her erkeğin aldattığına inanan kişilerdensin . Bu tarz konuların hiç birinde kesin ve net konuşamazsın. İstatistik dersin ama bugün senin verdiğin istatistik ertesi gün değişebilir. Ayrıca üniversitede ki hocan saçmalamış bence resmen. Aldatmak illa ki para ile olacak bir şey değildir bence. Zaman dersen eğer insan herşey için zamanı bulur. Hocan orda bence erkeklere karşı önyargılı davranmış ve büyük bir hata yapmıştır.
tekrar tekrar yineliyorsunuz ama bu cümle sizin subjektif yorumunuz olabilir en fazla. erkek aldatınca nasıl övünç kaynağı oluyor acaba ?Kadınlar aldatmaz demiyorum, erkeklere oranla daha azdır.