Kadınlar Matinesi

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
içimdeki insan sevgisi bir baska, bayram oncesi küskünlük olmazmıs dediler bende bayramdan sonra küsecegim :)
bakarsınız yapacagınız tatlılardan yeriz tatlı konusuruz :)

Abi O Değilde Senin İşin Gücün Yokmu. Sunucu Açtın Oradan Çok Kadınlar Matinesinde Aktif Oluyorsun. Sen Şimdi Müge Anlı yada Çıkmak İstersin

içimdeki insan sevgisi bir baska, bayram oncesi küskünlük olmazmıs dediler bende bayramdan sonra küsecegim :)
bakarsınız yapacagınız tatlılardan yeriz tatlı konusuruz :)

Yazgı... Afiyet olsun :mcx:

attachment.php

Ekli dosyalar

• 53915726-0AC5-48F6-B7A5-07B5515B21AF.jpg
    53915726-0AC5-48F6-B7A5-07B5515B21AF.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 10
Hira bır gelenektir ortaya bır sey getırılıyorsa ıkram edılır lutfen örf ve adetlerımıze baglı kalalım yoksa son kalan bır ıkı camını daha kıracagım :)

Teşekkür ederim ama dürtüklüyor bazen ya. Gerekiyor yani.:D Valla benim anlaşma yollarım İstanbul trafiği gibi. Bence hepsini alayım.:cool:

Ne kadar kötü bir örneksin gördün mü Free_EyeS? Seni burdan alıp götürmek için gelen adam, şimdi burdan ikramların tamamını almak istiyor :hmm:
Bahtiyar, sana verdiklerim dışındakileri hep free_Eyes yemiş. Sen onunla hallet artık bu mevzuyu :D

Free_EyeS, abi ben iş değiştirdim. Biliyorsun mezarcıyım artık. Bir ayağın çukur da zaten. İş aşkı ile yanıp tutuşuyorum. Yazık olur hani.:D

Son düzenleme:
Geri