Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak Hira nasıl anladı yagmurlu havada su yok size![]()
Hep diyorum bu tarz konularda ''IFSepet'' uygulaması olmalı, yapılan güzel yemeklerden sipariş vermeliyiz, hem karnımız doyar hem cebimiz ahaha![]()
Yemek dışında da konuşuluyor dimi? O zaman hanımların dikkatine, memnun kaldığınız tonikler varsa yazabilir misiniz? :p
Annem bu markanın ürünlerini severek kullanıyor ama ben hiç denememiştim, aklımda olsun. Amway'in ev temizlik ürünlerine bayılsam da, cilt ürünlerine niyeyse şans vermemiştim, listeme ekliyorum. Yoksa gül suyuna devam, gül suyu önerisi de alabilirim hanımlar.Artistry Youth Xtend kullanıyorum ben. Oldukça başarılı![]()
Annem bu markanın ürünlerini severek kullanıyor ama ben hiç denememiştim, aklımda olsun. Amway'in ev temizlik ürünlerine bayılsam da, cilt ürünlerine niyeyse şans vermemiştim, listeme ekliyorum. Yoksa gül suyuna devam, gül suyu önerisi de alabilirim hanımlar.*-*
![]()
Buyur bakalım![]()