kült ablası
Altın Üye
ben asık olduğuma cok gülerim sonra da yerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bu ikisine ek olarak terkedilip agliyorum..ben asık olduğuma cok gülerim sonra da yerim
Güldüm helal et…Ben bu ikisine ek olarak terkedilip agliyorum..
Yoksa…? Basliktan yola cikarim bak! HehshGüldüm helal et…
Bu ikisi derken? Hilal ve aşık olmak mı? woaow, kawgaBen bu ikisine ek olarak terkedilip agliyorum..
Bu ikisi derken? Hilal ve aşık olmak mı? woaow, kawga
Yeni terkedildin galiba, baksana nasıl da ağlıyorsun kdhdjdkdhayir once guluyorum sonra yiyorum sonra terkediliyorum sonra agliyorum istiklal marsi kapanis..
hilalle arami bozamazsin dmden flortlesiyoruz..
Eh terkedildik biraz hdhsh. Ama agliyor gibi gozuksem de aglamiyorum. Terkedenler aglasin..Yeni terkedildin galiba, baksana nasıl da ağlıyorsun kdhdjdkd
gülmekten ağlamak.Gülmek kadar güzel bir sey var mi? Var ise o da....
Boslugu doldurun.
GüldürmekGülmek kadar güzel bir sey var mi? Var ise o da....
Boslugu doldurun.
Pardon hanımefendi, sizi güldürebilir miyim?bugün sizi güldüren yarın başkasını da güldürür… aldanmayın.
ben seni sigaraya yeniden başlatmak istemem samedov… güldürme beni, var git ocaklarına…Pardon hanımefendi, sizi güldürebilir miyim?
İstiklal marşı ne zaman, ilkokuldayken kaçırıcam diye çok korkardım da…sizi ağlattıkları zaman vazgeçersiniz. bir şey olmaz.