Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olurlar

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
*Tersi de doğru olabilecek önermedir.

*Ne güzel söylemiş Can Yücel;

Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..

Esprili insan zeki insanmış, bu demek oluyo ki zeki insanları seviyolarmış neyse konu bu değil .

Ben beni güldüren erkeğe aşık olurum gerçekten.

Erkeğin benliğinde oluşturması gereken sentezin önemli bir parçasıdır kadını güldürebilmek, ama tek başına yeterli değildir. Tek noktaya kanalize olmuş düşünceleri kabul etmiyorum, illa genelleme yapılacak olursa kadınlar komplike erkeklere aşık olurlar.

Her güldürene aşık olmasam da aşık olduğum kesinkes güldürüyor :dyg:

her güldüğüme aşık olaydım ohoo :T:

Yeri geldiginde güldürürde öylede cok sey sevmem herseye gülen

Alakası yok.
Kesinlikle çok guldugum bi erkek ya öylesine Merhaba dediğim biridir ya da eski bir arkadasimdir. Ben sevmiyorum sulu tipleri diye karşılık vereceğim önerme. Sempatikligin yanında bazı şeylerde olmalı :p

Kadınlar kendisine güven veren ve sahip çıkan erkekleri severler...

bu büyük bi yalandır
ben kendi kendime de gülebiliyorum adam olsun efendi olsun ben gülerken benimle gülsün soğan keserken de gözleri yaşarmasın
!

Benim için doğru lan bu. :(

Yıllarca yurdum erkeğinin kandırılmasına yol açan bir önermedir. Nice erkek bu yolda Cem Yılmaz özentisine, espri katiline dönüşüp bu yolda hüküm giydi. Yapmayın etmeyin beyler, telef olmayın bu yolda. Şöyle bir şeydir ki birinden hoşlanıyorsak zaten biz ona güleriz, hem de gözbebeklerimizle.

güldüren derken anlaşılması gereken "yüz güldürme"dir.istinye parkta alışveriş sonrası lacivertte balık..745 d ile çavuşbaşındaki villaya yolculuk ve sabaha kadar en az dört orgazm garantisi ortalama bir yüz güldürmedir.varın siz hesap edin

Yanlış bence bu söz. Ben sevdiğim adama gülerim; beni güldüren adamı sevmem.

Kaliteyi biraz düşürüp mahalle butiğinde alışveriş sonrası komagenede çiğ köfte... 15f ile kadıköyde köhne bir eve yolculuk ve sabaha kadar en fazla 1-2 orgazm ile ortalama bir kadının yüzünü güldürebilir miyiz hocam ?

kesinlikle iffetli erkeklerin dikkat etmesi gerekiyor bu konuda. komik bir espri sonucu kendinizi yatakta bulabilirsiniz.

kadınlar begenınce aşık olmazlar guvenınce aşık olurlar

Geri