Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere aşık olurlar

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Güldüğüne aşık olmaz lakin aşık olduğuna güler.
Gıpraşımlar falan oluyor ya hani anlatabildim mi. :p

Kadınlar aşık olacaklarına aşık olurlar.
Bu sadece gülüş, bakışla olacak şey değil bir bütün.
Beyazıt Öztürk'ün evlenmemesi bu tezi çürütmeye en güzel örnek. :torpu:

Tabi ki salt yeterli değil. Ama mizah anlayışının olması benim karşı cinste aradığım bir özellik. Aslında özel biri olsun ya da olmasın, erkek ya da kadın fark etmez; mizah anlayışı hoş, zekice espriler yapabilen her insan benim kadrajıma girebilir. Takdir ederim yani.
Melali anlamayan nesle aşina olmadığımız gibi, mizah anlayışı yüzeysel olan nesle de aşina değiliz :cici:

Sanmıyorum. Bir kadın duygusal bir bağlantı kurabildiği erkeklere aşık olmaya daha meyillidir bence. Şayet bir kadın gülümsemek isterse bunu herkesin yanında yapabilir ama mutsuzken falan sadece kendisi için özel bir konumda olan bir erkeğin yanında donuklaşıp, bir kaç damla göz yaşı dökebilir. Bu gibi duygu yüklü durumları yaşayabildiği kişiye aşık olma olasılıkları daha yüksek. Yanlış olmakla beraber düşüncelerim bu yönde.

Bazen olay buraya doğru gidiyor ne aşkı :D
200_s.gif

kndlerini güldren erkkle arkdş olrlr, mevzu cddye bindğnde eskisi kdr gülmzler. son pşmanlk kdr da acı bi gülmsme yktr

geçenlerde avradın birine bi espri yaptım kendimi nikah masasında buldum bir anda flaşlar patlıyordu :liv:

Kadınlar hiçbir şeyden hoşlanmazlar. Memnuniyet sizler dır.

Bu tür konularda hep kadın kelimesi geçiyor. Neden hep biz erkekler kadınları memnun etmekle hükümlüyüz acaba ?

zıçtım
ruh eşi falan hepsi yalan oldu gitti

Belki de aşık oldukları erkeklere gülüyorlardır. :)

Geri