Bunu zamansal olarak nitelendiriyorum. Kadınlar genelde 15-20 yaş arasında kendilerini güldüren, 20-30 yaş arasında kendilerini üzen, 30-40 arasında kendilerine huzur veren erkeği severken, 40 dan sonra erkekten vazgeçiyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni görünce mesleğe dair umutlarım yeşeriyor guzum..Eskiden daha komiktim. Sonra avukat oldum.
Kesinbu kesin bilgi mi?
İlgi, sadakat, dürüstlük.Kadınlar ondan hoşlanır,bundan hoşlanır,yok şöyle yapan erkeklerden hoşlanır,yok şu şekil hareket eden erkeklere tav olur.
Vırvırvır,bunlar hakikaten ne istiyor?
şu paragrafın güzelliği, haklılığı…hoşlanılan erkeğe fazlaca hoşgörü sergilerken, diğerlerine karşı oldukça tahammülsüzüz. hoşlandığım kişi "bok" dese bile bunu komik bulup gülebilirim. kişisel çekimin ve duygusal bağların kadınların algısını ve tepkilerini nasıl etkilediğini bilseniz, şaşırırsınız erkolar.
Ha yani tip önemli değil,e iyiymiş.İlgi, sadakat, dürüstlük.
Tşk
Bilgilendirme için teşekkürler..Hoşlandığı erkeğe güler arkadaşlar.... En soğuk esprilerine bile güler...
Bu ufak ayrıntıyı kaçırmayın......
Bunu zamansal olarak nitelendiriyorum. Kadınlar genelde 15-20 yaş arasında kendilerini güldüren, 20-30 yaş arasında kendilerini üzen, 30-40 arasında kendilerine huzur veren erkeği severken, 40 dan sonra erkekten vazgeçiyorlar.