Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bunu zamansal olarak nitelendiriyorum. Kadınlar genelde 15-20 yaş arasında kendilerini güldüren, 20-30 yaş arasında kendilerini üzen, 30-40 arasında kendilerine huzur veren erkeği severken, 40 dan sonra erkekten vazgeçiyorlar.

Aslında herkes gülmek, güldürülmek, mutlu olmak ister. Zamanla tecrübe ediniyoruz ve çok gülen ve güldürenlerin ne türden olduğunun farkına varıyoruz. Tercihlerimizi tecrübelerimize göre yeniliyoruz.

Kadınlar ondan hoşlanır,bundan hoşlanır,yok şöyle yapan erkeklerden hoşlanır,yok şu şekil hareket eden erkeklere tav olur.
Vırvırvır,bunlar hakikaten ne istiyor?

Kadınlar ondan hoşlanır,bundan hoşlanır,yok şöyle yapan erkeklerden hoşlanır,yok şu şekil hareket eden erkeklere tav olur.
Vırvırvır,bunlar hakikaten ne istiyor?
İlgi, sadakat, dürüstlük.
Tşk

hoşlanılan erkeğe fazlaca hoşgörü sergilerken, diğerlerine karşı oldukça tahammülsüzüz. hoşlandığım kişi "bok" dese bile bunu komik bulup gülebilirim. kişisel çekimin ve duygusal bağların kadınların algısını ve tepkilerini nasıl etkilediğini bilseniz, şaşırırsınız erkolar.
şu paragrafın güzelliği, haklılığı…

Şu an yemeğimi hazırlayıp temizliğime yardım edebilecek kapasitede erkeklerden hoşlanıyorum. Ben güldürürüm ikimizi sorun değil. Tşk

O komik çocuğun yanındaki kötü çocuktan hoşlanılır

Bunu zamansal olarak nitelendiriyorum. Kadınlar genelde 15-20 yaş arasında kendilerini güldüren, 20-30 yaş arasında kendilerini üzen, 30-40 arasında kendilerine huzur veren erkeği severken, 40 dan sonra erkekten vazgeçiyorlar.

bu son derece ikonik bir post. Mikemmel:d

Geri