Kadınlar İyi Araba Kullanamaz

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Erkeklerin %100'ün düşündüğü bir olaydır.
Genelleme yaparlar ama yanılırlar, biz kötü şoför değiliz sadece dikkatlıyız. :dusun:​

Kıskanç erkeklerin uydurduğu bir cümle (:
Araba kullanabilirler tek sorun park etmekte :p

Önyargi.
Cok iyi araba da kullanirim, parkta ederim.

Evet kullanamaz. Çünkü erkekler trafikte bayan şofor gördüklerinde, uzaylı görmüş gibi garip garip hareketler yaparlar, sıkıştırırlar, hata yapması için gereğinden fazla uğraşırlar.Erkekler tabiki daha iyi araba kullanır, sizi tarfikte sıkıştıran yaratıklar yok çünkü beyler.

kısmen katılıyorum ama çok düzgün araç kullanan da gördüm.

sinyal bile yapmayi unutan barzolarin uydurdugu sey.

kadınlar her zaman haklıdır. kuLLananıda var kuLLanmayanıda erkekler gibi deişir yani.

otomatik vitessee hele o araba oyle de guzel kullanilir ki:p

manuel de guzeldir ama tv yi kumada ile kullanmak dururken niye kalkip bi daha manuel olarak kullanayim degil mi ama?:p

50 km ile giden bir araba görürseniz bilki bayan kullanıyordur..

Karşıların da üç tane ayna olmasına rağmen iyi kullanıyorlar. Ama sadece İstanbul ve ankara trafiğindekiler

Bide kırmızıda geçerler çok büyük marifet gibi, geçerkende hareket yaparlar , hani sen bekle daha ben geçtim bile der kendince.Sonra trafik kazaları en çok ölüm sebepleri arasında 2. sırada olsun.Normaldir. Ama her kırmızı ışıkta makyaj tazeleyen hanımları da unutmayalım.

Kadinlar önümde olduğu zaman yemin ediyorum acaba bunlar kaplumbağalarla konvoymu yapiyorlar diye düşünüyorum. 500 promil alkollü şöförden daha tehlikeliler.

Şahsen ben iyi kullanamam denesem, GTA'da bile iki arabanın arasına çarpmadan zorla park ediyorum. :uzgun:

Erkeklerin kadınları ezmek için uydurduğu düşüncelerinden biri.

Sensin kadınlar iyi araba kullanamaz. :hıh: çok güzel kullanan kadınlar biliyorum. Benim öyle bir iddiam yok, çünkü avm'nin otoparkında duran sütuna çarpmışlığım var. Amaaan. İyi bisiklet kullanırım, o konuda çok artistimdir. Evet ne diyorduk, bu tespit ya da önyargı hangi kıskanç erkeğin uydurması? Çıksın ortaya, bir şey dicem

Kadınlar, iyi kullanabilir, çünkü Almi'nin deyişiyle neden kullanamasın?

İbretlik tespitlerle karşınızda olacağım

Bekleyin
Uykum var biraz ya yatayım mı ne yapim

Haklılar. Berbat kullanıcılar yok değil.
O da bi yetenek meselesi neticede.
Yeteneği olmasa da illa araba sürecek, cok havali ya ondan.
Ama bu gerçek, o adamların hepsinin mükemmel olduğu manasını taşımaz.
Kadınlardan daha kötü araba kullananların varlığını da kabul etmeli.

Geri