Kadınlar İyi Araba Kullanamaz

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Larien içimi dökmüş ama örneklemek istedim.
Kendisine öpücüklerimi iletmek istiyorum çünkü konu başlığını görür görmez içimden "Sensin kadınlar iyi araba kullanamaz, hadsiz." dedim. :p
Dayımın eşi neredeyse 25 yıldır araba kullanıyor, dayımdan iyi kullandığını bile iddia edebilirim.
Böyle güzel park etmek yok arkadaşlar.
Canlı örneğini de gördüğüme göre, siz kaba tabirle "öküzlük" etmediğiniz sürece kadınlar harika araba kullanabiliyor.
Böyle başlıklarla, sosyal hayatta daha küçüklüğünden insanlara iyi kullanamayacakları düşüncesini dayatmasanız, onlara bir şeyleri yapamayacağı fikrini "öğretmeseniz" her şeyi de yaparlar, sizden de iyi yaparlar.
Ben yapıyorum, oradan biliyorum.

Gözümün önünde drift atan , tek şeritli yolda teks eferde aracı döndüren, tırı bir erkek gibi kullanabilen bayan şöförleri görünce değişen fikrim

Bknz.
Fren yaptiginda Buzda kayan ABS li arabasinin takirdamasindan dolayi, arabasinin bozuldugunu sanan, ve tamirci cagiran kadin.

Benim soforlugumu gorseydiniz böyle bir konu acilamazdi:hh:

[YOUTUBE]7hGmZYjHCcM[/YOUTUBE]​
[YOUTUBE]EfxgMcqpZVo[/YOUTUBE]

Trafikteyken önlerdeki bir aracın absürd hareketlerinden sürücünün kadın olduğunu çıkarabiliyorum. Çok nadir yanıldım, yanıldıklarım da maldı. :)

O halde bütün kadınlar mal mı demek istediniz Anubis.
Trafikte olmak hoş görü gerektiriyor.
Kadınlar refleks olarak biraz geç hareket edebilirler ama dikkatli ve temkinlidirler.
Kadınları trafikte bi kabullenemediniz gitti.:)

türkiye bayanlar ralli şampiyonunun antrenmanda kullandığı arabaya binmiştim allah bir daha nasip etmesin!
ama genelde trafikte çok kötüleri de var.

Hiç tartışamam EzgiSu. Kadınlara mal demedim. Konuyu saptırmayalım.

Soğukkanlılık ve panik yapmamak önemli araç kullanırken. Çok iyi araç kullanan kadınların azınlıkta olduğunu düşünerek başlığa katılıyorum:)

Onlara rıca edıyorum lutfen sabah trafıne cıkmasınlar.

Park edemeyince anneme abla oraya tır girer demiyorlar mı kadını zor zapt ediyorum.
Yahu kadın acele etmiyor belki sakin sakin pozisyonunu almak istiyor çok sabırsızsınız beyler.

Ben iyi kullanıyorum lakin arabayı kaldırırken kötü kaldırıyorum , hep mükemmel olamam dimi:p

Kadınlar iyi araba kullanır, arabayı iyi kullanamazlar

Mesele iyi kullanıp kullanamamak değil, bakmayın iyi kullanıyorlar. Sıkıntı, kullandıkları şeyi uzay mekiği sanmaları.

Kullanırlarda ben biraz acemiyim :d

Geri