Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oa o nerden çıktı yahu ?genelde hemcinslerine bakıyorlar ne erkeği
Ben hiç birine bakmıyorum desem inan lütfen ben direkt kaş saç göz kombine bakarım :ddhemcinsine bakma oranı çok daha yüksek yine de sen en iyisini bilirsin:-)
inanıyorumBen hiç birine bakmıyorum desem inan lütfen ben direkt kaş saç göz kombine bakarım :dd
İnanman çok önemli idi kimse inanmıyor banainanıyorumbakış açısına bağlı
tek beniim inanmam olmaz)İnanman çok önemli idi kimse inanmıyor bana![]()
Evet kendimi aşıyorum arada haddimi de aşıyorum taşlıyorlar Sjsjsjtek beniim inanmam olmaz)
inanılmaz şeyler mi yapıyosun acaba![]()
olsun kasmıyosun en azından çatur çutur işliyosun konuları :dEvet kendimi aşıyorum arada haddimi de aşıyorum taşlıyorlar Sjsjsj
Rahat olmak kendin olmayı beraberinde getiriyor bu çok iyi hissettiriyor ;dolsun kasmıyosun en azından çatur çutur işliyosun konuları :d
hemde nası iyi hissettiriyorRahat olmak kendin olmayı beraberinde getiriyor bu çok iyi hissettiriyor ;d
Est :dhemde nası iyi hissettiriyor
konunu dağıttım kusura bakma)
yö yö, ben tesekkür ederim leaveme bey, dindar bir adam nasıl dertlenirse günahi icin ben de öyle dertlenmis ve seneler sonrasinda da arinmis durumdayim nasilsa...@Kimbuhatunyahu? bu topicten bu güzel hikaye sayesinde heybem dolu çıkıyorum teşekkürler![]()