Kadınlar Erkeklerin poposuna neden bakarlar ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Oooo yeni challenge mı yoksa? En sevdiğim

popo challenge varsa atalım fotoğraf.

Tiran’da barlarda kadınlar popomdan makas alıyordu, vuruyordu.. burada iki bara gittim kimse öyle bir şey yapmadı.. racon farklı mı burada? Yeşillendirin lütfen.

Arkadaşlar popomu paylaşmadan önce, popomu neyle besledğimi göstermek isterim, çünkü bir popo kolay yetişmiyor…

B064AC87-7773-42CF-80DB-75B077B37498.jpegPopomu paylaşmak için yönetime resmi evraklarla birlikte yasal başvuruda bulundum. Onay resmi gazete yayınlandıktan sonra sizleri de daha fazla mağdur etmeden popomu paylaşacağım.

tşk

Arkadaşlar popomu paylaşmadan önce, popomu neyle besledğimi göstermek isterim, çünkü bir popo kolay yetişmiyor…

Ekli dosyayı görüntüle 40799Popomu paylaşmak için yönetime resmi evraklarla birlikte yasal başvuruda bulundum. Onay resmi gazete yayınlandıktan sonra sizleri de daha fazla mağdur etmeden popomu paylaşacağım.

tşk
Ay götün batsın Sirkan :)))

Ekli dosyayı görüntüle 40799Popomu paylaşmak için yönetime resmi evraklarla birlikte yasal başvuruda bulundum. Onay resmi gazete yayınlandıktan sonra sizleri de daha fazla mağdur etmeden popomu paylaşacağım.

tşk
Kimse istemedi ki böyle bir şey...

adam heves etmiş paylaşmak istemiş ne var bunda aze. paylaş sen aegish...

Ben bakmıyorum , bakanlara selam olsun

tşk
Ay sen adam mısın ben bayan sanıyordum Ssjsjsj

kuru göte kimse bakmaz ama bazı hemcinslerimde maşallah ne göt var öyle ya istemsiz istemsiz bakıyorum.
daha önce sevişmiş kadınlar neden bakması gerektiğini bilir, diğerleri muhtemelen dikkat çekici bir bölge olduğu için bakıyordur.

kuru göte kimse bakmaz ama bazı hemcinslerimde maşallah ne göt var öyle ya istemsiz istemsiz bakıyorum.
daha önce sevişmiş kadınlar neden bakması gerektiğini bilir, diğerleri muhtemelen dikkat çekici bir bölge olduğu için bakıyordur.
Sjsjssj

katiyen kabul etmem kadinlar popoya bakmaz onlar birer cicek cicek masum poncik hepsi

Geri