Kadınlar cinsel bir objemidir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
tartismayi bile gereksiz goruyorum, ne bir erkek ne de bir kadin cinsel obje olmamalidir, bazilari cinselliklerini cok vurgularlar ama bu yine de onlari sadece cinsel obje olarak algilamayi gerektirmez bence

Bu konuda gerekilen yorumlar yapılmış ama aksi görüşlere köşeleme bir bakış açısı atmak istedim. Eğer kadın yalnız seks objesi ise neden travestilerle sevişen adamlar var ? bu da tartışmaya açık nihayetinde.

İnsanların aktivitelri yalnızca sekse dayanmadığı gibi bir kadın erkeğe sunulan bir armağan gibi de düşünülmeli.
Her kadına seks gözlüğüyle bakabilen bir erkeğin kendine pek te güveni olmadığını çok net bir şekilde söyleyebilirim. Kendini bulamaması,arayış içinde olması,kendine hakimiyet kuramayacak kadar dahi güçsüz olması onu kadının tenine iter.Üstünlüğünü orada göstermeye çalışır.

Demiyorum ki olay sadece erkeklerden ibaret, bir bayan bilinçli bir şekilde bir erkeği tahrik de edebilir.
Tartışılan nokta bu değil zaten tam olarak. Her kadına karşı izlenilen yol.

Tartısmak bile gereksiz. Değildir,olmamalıdır,kadın olarak değilde herseyden önce insan olarak bakılmalıdır.
Fakat Kadını saçma sapan isteklerine kurban eden ,sapık ruhlu insanlar için maalesef evet...

Cinsellik konusunda neden dişi olanların üzerine gidiliyor? Bu duruma bir türlü anlam verebilmiş değilim. Erkek olanların cinsel obje olması kural dışı bir durum mu? Nerede denk gelsem hep aynı; ''Kadınlar cinsel obje midir?'' Sanki erkekler bir cinse sahip değil. O yüzden cinsellik hususunda dişilerin bu denli üzerine oynanmasını yadırgıyorum.

Kadınlar aslında cinsel bir obje olamaz, o erkeklerin zihniyetiyle alakalıdır.
İş oraya kalırsa erkekler de birer cinsel obje olarak görülebilir.

Hayır , ama öyle görür bazı akıl fukaraları

Kadınlar aşçı mıdır desen ? Hayır
Kadınlar bulaşıkçı mı ? Hayır
Kadınların işi ütü yapmak mı ? Hayır
Kadınların işi çocuk bakmak mı ? Hayır
Kadınların işi eve ekmek getirmek mi? Hayır
Kadınların işi erkeği cinsel olarak tatmin etmek mi ? Hayır

E ne o zaman ? Hepsinden biraz biraz olsun, tatava yapmayın hayat müşterek bugün o bana seks objesi yarın ben ona :p

evet desek ne olacak hayır desek ne olacak. Evet diyorum.

Bu soruya eskiden cevabım net hayirdi ama artık Hayır demiyorum.

Cinsel obje değilidir yahu ;) Kendine dönüp dönüp baktıran hatun vardır "onları severim"

Hayır, cinsel objeler şişme bebek, vibratör gibi şeylerdir. ajsjjdkfkfk
Bunlar nasıl sorular arkadaşlar? Tecavüzcü bile gelip öyledir demez.

Bu hatunlar daha fazla ne yapabilir mesela?

Kadınları cinsel obje görmek erkeğin görüş algısıyla alâkalı.
Hani çizgi filmlerde tavukları pişmiş kızarmış olarak hayal eden tilkiler olur ya.
Bu kadınlara bakınca da çıplak bi' beden hayal ediyorlar erkekler.

Kadınlar da suç var mı demişsiniz;
Sen kalkıp Bayrampaşa/G.o.p gibi yerde,bile bile kırmızı topuklu ayakkabılar giyip mini etek giyiyorsan zaten onu istiyorsundur.
Yerine göre biraz daha mütevazı giyinmek hiç de: "ben istediğimi giyerim" özgürlüğünü almaz elinden kimsenin.

Ama daha çok erkeklerin doyumsuzluğu.
Afederseniz çükü doysa gözüyle yine s..ever yine s..ever..
Kadın olmak zor.

Konuşulası saatler bi' konu.

*Genelleme yapmadım erkekler derken ama anlatırken akışı bozmasın diye dipnot düşeyim dedim*

Tabi ki değildir. Açıp gösteren kadın ile, göstermeyene bakan erkek bu değerlendirmenin dışındadır. Ama itiraf etmeliyim ki kadın gösteriyorsa ben bakarım.

Kadın var kadın var yani.
Bazıları ben burdayım,hazırım der.
Bazıları göster ama elletme der.
Bazıları hiçbirşey demez.

Kadın kadındır çiçek babandır

obje ne yaa
yok saksıda çiçek
duvar süsü kadınlar
buzdolabı süsü
ehehehe

Geri