Kadınlar cinsel bir objemidir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Bir haberde görmüştüm.. Kadın Komaya giriyor ve görevli ona tecavüz ediyor..
Erkekler kadınlara baktıklarında gördüklerinde sadece uçkurunumu düşünür ?

Eğer düşünürse bu olayda kadınların bir suçu varmıdır?

ASLA kadınlar baştacımıızdır. Anne olsalar da olmasalar da...

Kadın istemedende bir cinsel obje olaraktan görünebilir,ona nasıl bir gözle bakıldığına bağlı her erkekte aynı bakmaz! :)

Kadın istemedende bir cinsel obje olaraktan görünebilir,ona nasıl bir gözle bakıldığına bağlı her erkekte aynı bakmaz! :)

haklısın konu erkeklerin bakış açısıyla doğru orantılı en nihayetinde "cinsel obje" kaframı karşı cinse göre anlam kazanıyor

AMA

ben cinsiyet olarak değilde tam anlamıyla "erkek" olan hemcinslerimin bu şekilde düşünmediğinde ısrarlıyım :)

Bazı kadınlar var evet doğru sapkınlık derecede Teşirci dir yani Erkeye o gözle bakmasını zorluyor!

Tabi tek kadında sorun yok bazı erkeklerde sapık. Ama kadın meğillenmese erkek meğillenmez.

her insanın yetişme şekli büyüdü yaşadıgı yer ve ortam cok farklıdır bazı kadınlar bazı ortamlarda her türlü giyinirler bir kisi dönüp bakmaz ama aynı kadın baska bi yerde aynı sekilde giydigi zaman cinsel obje olarak görülüyosa kusura bakmayında o erkegin görmemisligidir. :) bu konuda kadınlarda suc bulmuyorum herkes istedigi gibi giyinmekte özgürdür tabi bu biz erkekler sayesinde kısıtlanıyor (:

güzel bir soru ama derin bir konu erkek gözüyle bakmak zor ama çogu erkege göre öyle olabilir kadına da üzüldüm açıkcası :( zaten durumu kötü bir kadına hangi vicdanla bunu yapabilmiş pes dedirtti dogrusu ALLAH akıl fikir versin bir kız gözünden kadınların cinsel obje olmaması öyle gözükmemesi gerektigini düşünüyorum :) Fakat haberlere baktıgımızdada taciz ve tecavüz konuları çok fazla ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyim :) kafam karıştı detaylı düşününce :) İft'ten acımasız sorular :) Kadınların suçu varmıdır tabiki vardır suçun küçük bir payı olsada kadınlardada suç vardır hiç bir suç tek taraflı değildir bana göre.

güzel bir soru ama derin bir konu erkek gözüyle bakmak zor ama çogu erkege göre öyle olabilir kadına da üzüldüm açıkcası :( zaten durumu kötü bir kadına hangi vicdanla bunu yapabilmiş pes dedirtti dogrusu ALLAH akıl fikir versin bir kız gözünden kadınların cinsel obje olmaması öyle gözükmemesi gerektigini düşünüyorum :) Fakat haberlere baktıgımızdada taciz ve tecavüz konuları çok fazla ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyim :) kafam karıştı detaylı düşününce :) İft'ten acımasız sorular :) Kadınların suçu varmıdır tabiki vardır suçun küçük bir payı olsada kadınlardada suç vardır hiç bir suç tek taraflı değildir bana göre.

ben kadınlarda suc bulmuyorm kadınlar neden sort giyen bir erkegi cinsel obje olarak görmüyo yada bakmıyoda erkekler bakıyor ? Erkekler dönüp bakmasa kadınların ne giydiginin hic bir önemi yok bence

Bunu genel olarak ele almamak lazım .Bazı erkekler kadınlar hakkında kötü düşünebildiği gibi bazı kadınlarında malesef erkekler hakkında kötü düşündüğü vardır elbet. 70 yaşında bir adamın 25 yaşında bir karısı olup ta 70 yaşındaki adamıla 25 yaşında bir kadın evlenmesi bu 2 kişininde aslında niyetlerinin kötü olduğunu belli ediyor .Özet geçmek gerekirse kişi iradesine bakar .

ben kadınlarda suc bulmuyorm kadınlar neden sort giyen bir erkegi cinsel obje olarak görmüyo yada bakmıyoda erkekler bakıyor ? Erkekler dönüp bakmasa kadınların ne giydiginin hic bir önemi yok bence

demek istedigim o değildi yani öyle kadınlar var ki hak etti diyebilecegimiz tabiki söyledigim gibi görmemesini gerektigini düşünüyorum nasıl erkeklerin hepsini kapsamıyorsa bu cinsel obje olayı kadınlar içinde öyledir bütün erkekler böyle görüyor diyebilirmiyiz diyemeyiz tabi ki aynı şekilde bütün kadınlarda masumdur diyemeyiz demek istemiştim :)

Esas mesele kadınların cinsel obje olup olmadığından ziyade onlara bakan gözlerin adamlığı veya ********liğidir. Nerde ne halde olduğunu bilmeyen bir kadına , elin adisi tecavüz ediyorsa burda cinsel objelik değil , 5 para etmez karaktersizin adiliği tartışılır.!

Bu sorunun başlık olması bile çirkin.
değildir tabii ki.
kadınların beğenilme arzusu içinde olması onun sadece seks sembolü olduğu anlamına gelmez/gelmemeli.

kadın yapı itibariyle erkekten daha estetik ve narin bir bedene sahip olduğu için çekicidir ama bir meta değildir.
asla kadın denilince akla cinsellik gelmemeli. ve kendini cinsiyetini kullanıp bi yere gelmek için uğraşan insanları tenzih ederek yazıyorum. Onlar için davranışlara odaklanabiliriz.

Sorduğunuzda kimse şeytanlığı kendine yakıştırmaz. Melekler topluluğudur adeta. Samimi cevapları görmek mümkün değil. Önderlik edelim.

Efendim, kadın kesinlikle bir cinsel obje değildir. Her şeyden önce insandır ve insan olarak bakılması gerekir. Bir erkekle nasıl toka ediliyorsa kadınla da öyle edilir.

Fakat cinselliğin da var olan hususlardan biri olduğu unutulmamalıdır. Cinsellik bir ihtiyaç değil, bir zevk meselesidir.

Sağlıklı bir bireyin her gördüğü 'dişilik' vasfı olan kişiye dair arzu duyması sağlıksız bir durumdur. Ruha dair bir hastalığın habercisidir.

Kişinin bir de cinselliği yaşayacağı partneri vardır. İşte o insana karşı cinsel dürtülerin de yardımıyla, cinsellik gözlüğüyle bakılır. Ve sonrasında çıkarıp atılması gerekir. Ta ki, bir sonraki deneyim gelene kadar.

Yani, kadına cinsel obje olarak bakarım, cinsellik yaşayacağım zaman.

Onu bir ağaç kütüğü olarak düşünerek olmayacağını hepimiz biliyoruz.

Melekler çıksın sahneye. . .

Phoibos benim başlıktan anladığım devamlılık,ortada bir sebep yokken karşısında ki kadınla nasıl birleşirim arzusu taşıyor mu erkekler?

cinsellik konusu apayrı o nokta'da katılıyorum sana. Sonuç ta bu bir ihtiyaç ve tek taraflı bir ihtiyaç değil.

Phoibos benim başlıktan anladığım devamlılık,ortada bir sebep yokken karşısında ki kadınla nasıl birleşirim arzusu taşıyor mu erkekler?

cinsellik konusu apayrı o nokta'da katılıyorum sana. Sonuç ta bu bir ihtiyaç ve tek taraflı bir ihtiyaç değil.

Yavrum, adam neden damacanaya tecavüz ediyor madem günlük yaşantıda arzu taşımıyor?

Tavuğa tecavüz, ineğe tecavüz. . .

Bunlar uç örnekler. Neden Sevgi yolunda sağlı sollu dizilip kadınlara bakıyorlar?

Neden binbir türlü taciz ve tecavüze mağruz bırakıyorlar?

Yarı çıplak kadın fotoğrafı gördüğünde tövbe çekenler ne düşünerek bunu yapıyor?

Yarı çıplak fotoğraf gördüğünde önü kabaranlar ne düşünerek bunu yapıyor?

Bana bu soruyu sormaman gerekir, çünkü cevabı biliyorsun. Bana ne kadınlardan?

Yavrum, adam neden damacanaya tecavüz ediyor madem günlük yaşantıda arzu taşımıyor?

Tavuğa tecavüz, ineğe tecavüz. . .

Bunlar uç örnekler. Neden Sevgi yolunda sağlı sollu dizilip kadınlara bakıyorlar?

Neden binbir türlü taciz ve tecavüze mağruz bırakıyorlar?

Yarı çıplak kadın fotoğrafı gördüğünde tövbe çekenler ne düşünerek bunu yapıyor?

Yarı çıplak fotoğraf gördüğünde önü kabaranlar ne düşünerek bunu yapıyor?

Bana bu soruyu sormaman gerekir, çünkü cevabı biliyorsun. Bana ne kadınlardan?

Sizi yanlış algılamıyorum ne güzel. Tuzak soruya güzel cevap.

Erkeğin kafasının devamlı seks te olmasını kabul etmek istemiyorumdur belki.

Yoksa okuduğum ve siz erkekler için üstünde düşünmeme sebep olan bir cümle;

''Sekse giden yolda bir erkeğin bir kadın için uğraş verme çabası bir annenin çocuğuna verdiği uğraşla hemen hemen aynıdır''

Sizi yanlış algılamıyorum ne güzel. Tuzak soruya güzel cevap.

Erkeğin kafasının devamlı seks te olmasını kabul etmek istemiyorumdur belki.

Yoksa okuduğum ve siz erkekler için üstünde düşünmeme sebep olan bir cümle;

''Sekse giden yolda bir erkeğin bir kadın için uğraş verme çabası bir annenin çocuğuna verdiği uğraşla hemen hemen aynıdır''

Gayretim olduysa ve olursa yazıklar olsun bana. Cümleyi nerede okudun?

Geri