Kadınlar bu 4 şeyi yaparsa direkt cennete girer

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya varsa can cagazim(:
Yok cunku anlatilan ve vaad edilene gore su an bunlari konusmanin bir anlami olmayacak ve bunlari orada hatirlamayacaksin. Cunku dunyevi hislerinin bulunmadigi bambaska yeni yaratilmis bir varlik olucaksin. Hristiyanlik inancina gore de melek olucaksin demis isa herhangibir sehvet barindiran olay olmucak. Ama islama gore sahin gozlu tomurcuklu huriler olucak. Zaten burda yasadigini orda hatirlamayacaksan ki zerre kotuluk icinde olmadan arinmis halde gitcen icin yandiginida hatirlayip cennette uzaklarda ufka bakip "ben bir zamanlar cehennemde yandim ama simdi burdayim" diye sadri alisik gibi tirad yapamayacaksin.

ben bilmem kardeşim
ben anlatılan mitlerin yalancısıyım.
böyle aktarila aktarila gelmedi mi günümüze
Gelmek zorunda cunku, cunku seytan bile tanri tarafindan yaratilip proje bir adamsa kullari ne hale sokmazlar mission olarak.

@Xasthur, nö nö nö.. dirileceksin. Ayni b7 dunyadaki gibi etinle tirnagin ile.

Inanc meselesi kisiye ayiddir; ama inananada yoktur diyemessin. Buyuk risk aliyorsu
O evreden sonraki evreyi diyorum annem. Sur uflenicek hersey olucek belirli bir sure sonra tekrar dirilecek sirat koprusu, ceza taksimi ve sonuctan sonraki evrede sen cennette olup biteni hatirlamayacaksin. Hatirlarsan cennette bir sure sonra insani vasiflar oldugundan herseye sahip olabilmenin boslugunu yasicaksin. He oyle olmayipta tanrinin tasarladigi melek varlik olucaksanda bu sefer otobot bir hayat surecek ve dunyada yasadigin iyi kotu hic bir seyi hatirlamayacaksin. Neden sonsuza dek orda olman gerektigini sorgulayamayacaksin. Sen sen olmayacaksin. Ben anlatilan icin konusuyorum hala inanmakta serbestsin inanma demiyorum ama ben olmadigini dusunuyorum. Ben tanrinin bir projesi olmaktansa kendi idame ettirdigim hayati savunmaya raziyim.

@Xasthur, keske dedigin gibi olsa biliyormusun. Cennete gidelim hicbirseyi hatirlamiyalim ot gibi yasiyalim. Bunun icin herseyi feda ederdim. Bunun birde diger tarafi var; kabir azabi/ dirilme/ cennetden ziyade CEHENNEM...

Dedigimiz gibi kisiyi baglar.

@Xasthur, keske dedigin gibi olsa biliyormusun. Cennete gidelim hicbirseyi hatirlamiyalim ot gibi yasiyalim. Bunun icin herseyi feda ederdim. Bunun birde diger tarafi var; kabir azabi/ dirilme/ cennetden ziyade CEHENNEM...

Dedigimiz gibi kisiyi baglar.
Soylediklerin konusunda bugun islam bile 2ye bolunmus durumda ki kabir azabi hala tartisilan bir sey. Ehli sunnet bunu onaylarken hadisci ve neo nurcular olmadigini soyler. Din denilen dogma herkesi kotu yapmaz iyi insan yetistirdigide bir gercek ama bu yanlizca zaten o bilgiye hic ulasamamis insanlardan olusur. Dusunsene 80 yasindaki babaannem kur-an okurken sence omer celakil gibi sifresini cozebilir mi? O gunahlari af olsun diye niyetlenip okur ve ordaki "biz onu genislettik" kavrami uzerinde kafa patlatmaz. Bugun bile medrese egitimi almadan bir alime danismadan kendinin bile kolayca yanlis anlayip dinden cikabilceni soyledikleri bir din ve kitabin baska insanlar uzerinde yarattigi korkuyu bir dusun. Oyle bir kitap ki herkes oyle okuyup tam maiyetini anlayamayacak kapasitede iste bu kısım baya epik.

@Xasthur, sen birak su nurculari cartlari curtlari. Kuran i Kerim kimsenin keyfine gore tercuman edilmez EDILEMEZ. zaten ortalikda zirtapoz sakalli olanin haci hoca kesildigi aşikar. Bos belesler. Bana gore yolunu bulmak; insanligi hatirlamaktir dinimiz. Nekadar iyiysen ve kulluk gorevlerini yerine getiriyorsan ne mutlu sana. Ama kotu ve yapmadigin seytanlik kalmamissa vah haline vah sana diyip geciyorum.
Ps:; elleme kadini ne guzel okuyormus<3

@Xasthur, sen birak su nurculari cartlari curtlari. Kuran i Kerim kimsenin keyfine gore tercuman edilmez EDILEMEZ. zaten ortalikda zirtapoz sakalli olanin haci hoca kesildigi aşikar. Bos belesler. Bana gore yolunu bulmak; insanligi hatirlamaktir dinimiz. Nekadar iyiysen ve kulluk gorevlerini yerine getiriyorsan ne mutlu sana. Ama kotu ve yapmadigin seytanlik kalmamissa vah haline vah sana diyip geciyorum.
Ps:; elleme kadini ne guzel okuyormus<3
Amenna annem ben de sana iyi bir insan olmak icin bir dine ya da bir tanriya inanmak zorunda olunmadigini anlatiyorum. Bu islam icin degil diğer dinler içinde aynı. Ben de son olarak
"nasilsa bir sure yandiktan sonra cennete girmeyecekmisiniz yapin gitsin" diyorum. D

Geri