Kadınlar bu 4 şeyi yaparsa direkt cennete girer

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1=Namaz kılarsa
2=bir ay oruç tutarsa
3=namusunu muhafaza ederse
4=kocasına itaat ederse
Bakın cennet ne kadar kolaymış kızlar hele ki kocanıza itaat edip herşeyine razı gelirseniz onun mükâfâtı büyük olur…

Hoca kadın olmak daha kolay keşke kadın olsam diyodur. :)

Hangi erkek "namusunu koruyan" kadin istemez ki? (Gavat degilse)
Erkeklerin cogunun evlilik reddinin nedeni, güvensizlik.
Hanimin aldatma potansiyelinden ölümden korkar gibi korkuyorlar.

Melek hnm bizim bilet aktarmalıydı ondan listede ismimiz çıkmamış olabilir.Bidaha bakarmısınız bize siz cennetliksiniz demişlerdi çünkü.

her şeyi yapsa bile kocasına itaat etmezse cennet yüzü görmez diyorlar : /

Direk değildir direkttir direk olsa duramazsın. Skljskks

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bak hele sen striptiz direğini bile biliyor sklsks

Of buz gibi oldum.

4te 0 yaparak cehennemin kor ateşlerine doğru yol almaya başladım. sıcaklığı şimdiden geldi. ayh.

Yok olm oyle bi yer yok yok bunlar da zaten inananları elde tutmak için konusuyor(inanan ya da izole yasayan kadinlar) ehli sunnet takilmayan protestan kizlarimiz icin demiyor. Zaten cennete gidebilmeniz icin bu videodan fazlası var. Oyle bir yer var olsa bile korkmayin, rivayete gore zaten alla inkar etmediniz surece ki bu en onemli kural bir sure cehennemde yandiktan sonra cennete geciceksiniz **Spam/Adversiting**

Yok olm oyle bi yer yok yok bunlar da zaten inananları elde tutmak için konusuyor(inanan ya da izole yasayan kadinlar) ehli sunnet takilmayan protestan kizlarimiz icin demiyor. Zaten cennete gidebilmeniz icin bu videodan fazlası var.

Hz Ali de demiş ki ; eğer yoksa ben sadece hazırlık yapmış olurum
ama ya varsa siz napacaksiniz?
gayrimüslimler şok.

Geri