“Kadınlar bilinenin çok daha üstünde aldatıyorlar”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir psikoloğun söylediği bu sözler sosyal medyayı ikiye böldü:

''Kadınlar bilinenin çok daha üstünde aldatıyorlar. Kadınlarda aldatma oranı aslında çok yüksek. Erkekler beceriksiz, yakalanıyorlar. Kadınlar kurnaz, yakalanmıyorlar.''

Evet doğru. Erkekler fazla düz ve basit. Kadınların beyin yapıları karmaşık problemlere çözüm üretebilecek derecede analizör. Aldatsalar da kolay kamufle edebiliyorlar.

Aldatmayı normalleştirmeye başlayan insan sayısında artış var. Evli ya ilişkisi olan birinin peşinden ayrılmayan kadın sayısı gerçekten de çok fazla arttı.

Aldatan ya da birinin aldatılmasına ortak olan kadınlar ise gizlide tutmaya çalışıp renk vermiyorlar ancak her türlü ortada aslında ve iyi gözlem yapan kişilerin fark etmemesi mümkün değildir.

Gözümün önünde kadın her gün şirkete geliyor... Dün tarçınlı kurabiye getirmiş:D

Evli insanlarla arkadaşlık, dostluk kurulabilir ancak mesafe her zaman olmalıdır. Laubali konuşma ve tavırlar varsa bu düpedüz asılmak oluyor.

Gerçi aldatmanın cinsiyet genellemesi olmaz ki… Aldatan insolar kapatılsın…

Evli insanlarla arkadaşlık, dostluk kurulabilir ancak mesafe her zaman olmalıdır. Laubali konuşma ve tavırlar varsa bu düpedüz asılmak oluyor.
50 kez bozdum 1 ay gelmedi şimdi yine geliyor... ben bu oyunu bozarım ama geldiği gibi bir alo gel demeye bakar:D

50 kez bozdum 1 ay gelmedi şimdi yine geliyor... ben bu oyunu bozarım ama geldiği gibi bir alo gel demeye bakar:D
Bu kadınlar her yerdeler maalesef ve insanın kadın arkadaş seçiminde çok dikkatli olması gerekiyor. Birinin eşine ya da sevgiline göz koyan hiçbir kadını etrafımda bulundurmam. Bu duruma izin veren erkeklere de hiç sempatim yok.

Evli olan arkadaş grubumuzda da neyse ki böyle insanlar bulunmuyor.

Aldatıp da yakalanmayan erkekler araştırmaya katılmadığı için böyle bir sonuç çıkmış olma ihtimali de var.

Yani, niye olmasın ki?

Aldatmayan çok az insan tanıdım
Benim çevrem mi bozuk anlamadım

Çoğu skor eşitliği olsun diye aldatiyor.Ama anlamiyor ki kadin, o konuda esit olamayacagini.Azginlik baska bir konu.
Gururu ayaklar altina almak kadar rezil bir durum yoktur.Konu ne olursa olsun.
Midemi bulandiriyor böyleleri.

Geri