“Kadınlar bilinenin çok daha üstünde aldatıyorlar”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aldatma o kadar çok boyutlu subjektif bir kavram ki ;

Karşi cinsten biri ile konuşmayı aldatma kabul eden de gördüm, karşı cinsle tek gecelik cinsel birlikteliği aldatma kabul etmeyip, duygusal olarak başkası ile birlikte olmayı aldatma kabul edeni de.

O yüzden böyle duygusal ilişkilerdeki aldatma kavramı üzerine yapılan değerlendirmelerin standart sapması çok yüksek.

kadın erkek.. zeka seviyesiyle ters orantılı bu durum bence. erkek ne kadar salak ve avamsa o kadar yüksek aldatma ihtimali

Aldatma o kadar çok boyutlu subjektif bir kavram ki ;

Karşi cinsten biri ile konuşmayı aldatma kabul eden de gördüm, karşı cinsle tek gecelik cinsel birlikteliği aldatma kabul etmeyip, duygusal olarak başkası ile birlikte olmayı aldatma kabul edeni de.

O yüzden böyle duygusal ilişkilerdeki aldatma kavramı üzerine yapılan değerlendirmelerin standart sapması çok yüksek.
Öyle bakacak olursak, hic anketlere felan kulak asmayalim, arastirmalar yapmayalim..bazi olaylari bireysellik konumundan cikarmak gerekiyor.
Yoksa bir katilin de, kendince sebebleri vardir.

Evliliklerdeki gayri meşru çocuk oranı da bence düşündüğümüzün çok üzerinde. Bazısı sadece aldatmakla kalmayıp başkasından olan çocuğu da kovasına baktırıyor

Varolan ilişkide bir tarafın kayıtsızlık hissettiren diyalogları varsa aldatma seansına girmişsinizdir.Usluca ayrılma beyanını bekleyin.

Öyle bakacak olursak, hic anketlere felan kulak asmayalim, arastirmalar yapmayalim..bazi olaylari bireysellik konumundan cikarmak gerekiyor.
Yoksa bir katilin de, kendince sebebleri vardir.
Aldatma mevzusunu yapmamak gerek tam olarak bundan bahsediyorum ben de. Standart sapması bu kadar yuksek olan bir arastirmaya arastirma
demek imkansiz.

Aldatma mevzusunu yapmamak gerek tam olarak bundan bahsediyorum ben de. Standart sapması bu kadar yuksek olan bir arastirmaya arastirma
demek imkansiz.
Anladim ben sizi efenim.
Ben de diyorum ki, aldatmanin bir standarti var.
Ona binaen bu arastirma ve analizler.
Aman neyse, milletin derdi bizi gerdi.
Kendimize bakalim.

Aldatan aldanır arkadaşlar ve açık verip illaki yakalanır bence. HHA’nın tespitleride doğru kişinin aldatmak kavramını nasıl değerlendirdiği ile de ilişkili bu konu.
Neyse bizden uzak olsun yarabbi…elemterefişlemgözeşiş

Geri