Kadınlar az konuşan erkeği beğeniyor

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Hangi konuda konuştuğuna göre değişir ancak elbette boş muhabbet hiç çekilmiyor.

konuşması gereken yerde susan erkek hiç çekilmiyor. sürekli bik bik etmesin tabi de, mesela "şu ne kadar güzel değil mi canımsansa" dediğimde de sadece gafasını sallamasın, öyle istesek cam önüne koyulan kafasını sürekli sallayan köpeklerden alırız... allah allah... tşk

Herhalde Larien birine canımsansa dedi ve karşılığında kafasını sallayan biri oldu... Bu kadar dertli anlattığına göre böle oldu...
cicim demen gerekiyormuş demek ki..

Onun tarzi babayigit babasinin aslani ne bilim bu tur, burada yumusatmistir.....

Allah'tan Adanalı da değil.. senin kanını sütünü..... de derdi... cok şükür ki terbiyeli yetişmiş.....

Gadın erkek bulmuş da gonuşkanını arıyor he mi?

Mal. Konuşkan aramıyoruz diyorlar işte.
Tam bununla geliyordum sjdjd

Sıçtım
:(

Ben çok konuşurum. Şikayetçi olan görmedim. Ama tabi hep menopoz etrafında dolaşan yaş grubu ilgi alanım olduğu için (ohhh ewet!) böyle oluyor olabilir. Belki genç kadınlar daha cool erkekleri tercih edebilir.

Az konusanla da omur mu gecer ya… Iki sohbetin belini kirip, sabaha kadar konusacaksin gerekirse. Hic sevmem bos konusani da az konusani da .p Kararinda, mantikli diyaloglar kursun… Cok mu sey istiyoruz .p

Geri