Kadınlar az konuşan erkeği beğeniyor

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
1613331620409.png

Araştırmaya göre kadınlar en çok az konuşan ve kısa sözcükler seçen erkekleri çekici buluyor.

Kanada’daki British Columbia Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar en çok az konuşan ve konuşurken daha kısa sözcükleri seçen erkekleri çekici buluyor. Az konuşma, erkeksiliğin sembolü olarak kabul ediliyor; bu da kadınların gözünde erkeği yakışıklı ve çekici kılıyor. ABD’li oyuncu George Clooney örneğinde olduğu gibi erkekte az konuşmanın yanında bir de kalın ses özelliği varsa çekiciliği kadının gözünde daha da artıyor. Kadınlar, erkeklere oranla günde ortalama üç kat daha fazla kelime sarf ediyor. Erkekler ise daha tiz veya nefes nefese konuşan kadınları çekici buluyor. Araştırma ekibinin başındaki DrMolly Babel, “Ses tonu ve konuşma aşkta önemli, bunu saptadık” dedi.

Ekli dosyalar

• 1613331581741.png
    1613331581741.png
    499.6 KB · Görüntüleme: 0
Ses tonunu anlarım da, az konuşması sıkıntı arz eder.

Hiçte bile.
Ben bi keresinde sustum dinledim.
Final de "mal gibi suratıma bakıyorsun 2 çift laf et " dedi.

az konuşmak nasıl erkeksiliğin sembolü kabul edilir. kılıbık mıymıntı erkekler az konuşur. ayrıca az konuşunca da sıkıcısın derler. sağları solları belirsiz kadınların.

beğenen beğendiğini alsın

Çok ve boş geyik yapan erkek de küçük şeylerle artistlik yapıyor olabilir.
Bir eksikliğin dışavurumu, kamuflesi de olabilir.
Orta karar iyidir.

Son düzenleme:
Yooo
tabi çokda konuşmasın boş boşş ota boka ajxmxhs.

Bizim birimde çok konuşan bir kızcağız var. Başka departmanda da bu kız kadar konuşan başka kız var. Geçen gün bizim kız öteki kız için “of çok konuşuyor boğuyor insanı” dedi...

Baktım baktım baktım. Bir an şaka bu sandım.

İnsanın kendini bilmemesi kadar kötü ve trajikomik bir şey yok.

Az konuşan erkek sinsidir. (İstisnalar hariç) Sen konuş o bilgi toplasın işine geldiği gibi davransın. Az konuşan erkek kendisini tanıtmak istemiyordur. Az konuşan erkek heyecan yapmıyordur, seninle sevincini hüznünü paylaşmak istemiyordur. Uzun uzun cümleler yazan erkekler çapkın olurlar ama sevdi mi güzel sever uzun uzun sohbetler ederler. Onlarla yaşlanmak güzel olur.

Çok konuşan erkek cidden çekilmiyor.

Ama ses tonu önemli buda minik bir ayrıntı..

@Sezen tatlım niye öyle noktalama işaretleri koyuyorsun. Yazmayı mı unuttun?

Geri