Kadınlar ahlaksız erkek sever

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü
Sanatçı Özcan Deniz önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı...

"Kadınlar ahlaksız erkek sever"

Sevilen şarkılarını ardı ardına söyleyen Deniz, bir ara sahneden, "Kadınlar, erkeğin zeki, çevik ve ahlaksızını sever...

Ahlaklı olacağım diye uğraşma, gecenin sonunda hesabı öder gidersin...

Ben zaten düzgün adamdım ama bir süredir artık daha da düzgün olmaya karar verdim. Yemin ediyorum yalnızlıktan geberiyorum" diye konuştu.

Bayanlar yorum alalım :cici:

özcan yalnızlıktan ne diyeceğini şaşırmış biraz :D:D

Filmi tutmadı tabi :T:
Hiçkimse ahlaksız birini yanında istemez.

' Ahlaksız ' demekle tam olarak neyi kast etti acaba :D

herkesin ahlak anlayisi kendine.
toplumun genel ahlak anlayisi ustune yorum yapmis olsa gerek.
ama bunu onun yapmasi cok ironik.

Boşver özcan abi, iyiler her zaman kazanır :D

Ahlak kavramı kişiden kişiye değişir.Misal Özcan Deniz'in böyle bir açıklama yapması ahlaksızlık bence,çünkü reklam peşinde.Günümüzde bir çok kişiye göre ahlaki bir çöküntü içerisinde toplum,kısmen de doğru benim anlayışıma göre,bazı hanımlar nazik-sevecen-doğru-düzgün erkek isterim yanımda dese de bir çoğu maço erkeklerden hoşlanıyor.

fahriye evcenle ayrıldı mı bunlar.

yerlere balgam atarım, sokakta oramı buramı kurcalarım, kızlara yiyecek gibi bakarım, dilencilerin önünden paralarını çalarım, otobüste yaşlı görünce uyuyor ayağına yatarım, cafede kasıtlı olarak kızlar tuvaletine görerim. daha ne yapayım kızlar, allahsızlar, daha ne yapayım .(((

yerlere balgam atarım, sokakta oramı buramı kurcalarım, kızlara yiyecek gibi bakarım, dilencilerin önünden paralarını çalarım, otobüste yaşlı görünce uyuyor ayağına yatarım, cafede kasıtlı olarak kızlar tuvaletine görerim. daha ne yapayım kızlar, allahsızlar, daha ne yapayım .(((

Hic beklemezdim senden :D daha neler gorecez yarabbem .)

O zaman ben neyim :D şüphe ettim kendimden

Hangi kadinlarmis bunlar merak ettim ben dindar alayim.

Geri