Kadınlar ahlaksız erkek sever

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü
betty blue ya havale ediorum pis seksist konuşmalarınızdan ötürü , bildiği gibi yapsın inşallah sizi

Hatem canım en edepli kadınlar dahi bana hasta olmuştur, çok farklı rahmaniyet yüklü ahlaksızlığım vardır, bu konuda müteyvayzi olamiçam :dyg:

Kişi kendinden bilir işi mi demeliyiz acaba ? Adam kadınlar hakkında ihtisas yapmış belli ki.

Bu tur dusunce yapisina sahip kadin beni pek sevmez o zaman. Ahlakliyim, karakter sahibi olunca kiliktan kiliga girmiyorum.

Hanginiz hortlattı konuyu bilmiyorum. Özcan özelinden bakmazsak olay ahlak değil. Paranız, bunun getirdiği şımarıklık ve satın alabileceğiniz kadınlar...

Öyleyse biz de böyle mi olalım :liv:
[YOUTUBE]jwNA7w3o-bU[/YOUTUBE]

climax her fanteziyi deniyor olmasına rağmen bu kadar seviliyor olmasına şimdi anlam verdim :/
reyizzz

Ulen ne saçma sözler bunlar.

Kadınlar da o kadar kafadan çatlak ve salak değil sanıyorum. Misal ben biraz kafadan çatlağım ama salak değilim. Hangi kadınlarla muhatap oluyorlar bilmiyorum ki

saçma sapan demeçler, erkekler uymayın siz buna canlarım

ayh

lan oglum zamaninda soylesenize bes vakit namaz kılıyoruz. dur işiyim de abdest kacsin. raki getirin ordan. donatin lan masayi şarafsızlar.

Şair burada .... çocuğu değilse kesmez diyor.
Katılmadığım bir söz.

Kadınlar ahlaksız severmi bilmem ama serseri ruhlu erkekleri daha çok seviyor,küfür eden,tersleyen,ona değersiz hissettiren erkeklerin peşinden daha çok koşuyor.ben asla böyle olmadım ama yakın çevremde buna bizzat şahidim hemde çok kere.

Geri