Kadınlar acil bakabilir mi?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kadınlar değil kızlar baksa olmaz mı

@Türk

Dermatolog ile görüşmelisin çünkü yara izi tedavisi bazen dermatologların da alanının dışına çıkar ve plastik cerrahiye yönlendirirler. Yara izi tedavi kremlerini de plastik cerrahlar reçete ederler.

Yara izi tedavisi bazen bir yılda sonuçlanabilir. Eczaneden satın alacağın aşağıdaki jeli deneyebilirsin ancak sonuç alamazsan mutlaka dermatolog ile görüşmelisin. Masaj başlığı da var çünkü masaj iyileşme süresini kısaltıyor.

bepanthol-anti-scar-jel-20-g-2133.jpg

hekim kimliğinden dolayı climax ile paylaştım...... o da onayladı...... çok eski ve bilindik bi losyon bu dedi..... artık yazmıyolar ama dedi sadece old'lar bilir dedi...... boşa konuşmuyoruz yani..... merak eden arkadaşlar imzamdaki hesap bilgisi üzerinden bir 100 tl ateşlerse bahsi geçen losyonu ve yanında bir yüz temizleme köpüğü önereceğim..... toplam 80 tlye 1 hafta sonra bebeksi bir cilt...... infulusırların linklerine bedava mı tıklıyorsunuz...... öyle yok...... memnun kalmazsanız paranız da iade..... güveniyorum ben malıma kardeşim......

Selamlar cilt bakımına takıntılı olduğum için birkaç şey önereceğim. Lokal olarak sorunlu bölgeye her akşam yatmadan önce uygularsan sonuç alırsın. Centella içerik olarak leke ve akne tedavisinde çok başarılı.

Bu krem formunda bir ürün:

images

Biraz daha profesyonel olsun kesin sonuç alayım diyorsan önerdiğim kremi bu toz formunda ürün ile karıştırıp yine lokal olarak her akşam bölgeye uygula.

images

@Türk sivilce önleyici mi soruyorsun yoksa sivilce yara izi tedavisi mi?

Benim önerdiğim ürün yara izi için geçerlidir.

Geri