Kadınlar acil bakabilir mi?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
3-4 ay önce alnımda bi sivilce çıkmıştı. Ben de çok oynadım kazıdım durdum. Daha sonra kabuk bağladı. 2 aydır öyle kaldı geçmiyor.

Siz sivilceli kızlar ne yapıyosunuz bu durumlarda? Biri alovera çiçeğinin jelini tavsiye etti sürünce geçer dedi iz. Başka kullandığınız yöntem var mı? İz kalsın istemiyorum ya yüzümde :(

Ayol ne sivilcesiiii mis gibiyiz sivilcemizzzz yook dkxjxdj ergenlik döneminde bile çıkmadı xd

elleme dursun bişi olmaz sjxd

aloevera çiçeğinin kabuğuyla jelini ayır sürme. öyle bırak geçer .

sadece kadınlar bakacağı için bi gecede sivilceyi yok eden 40 liralık losyonun adını yazmayacağım...... sana 500-600 liralık işe bile yaramayan şeyler önersinler de gör......
Ben bile merak ettim

@Türk muz kabuğuyla masaj yap 15 dk sonra ılık suyla yıka:)
geçmezse bir çok yöntemimle yazarım sana wp den ama buraya sorduğun için ücretli hizmet sunarım:D

wp dan yaz bütün uygulamaları bekliyorum :)
aloevera çiçeğinin kabuğuyla jelini ayır sürme. öyle bırak geçer .
aynen knks. bunu çok tavsiye ettiler deneyecem.
sadece kadınlar bakacağı için bi gecede sivilceyi yok eden 40 liralık losyonun adını yazmayacağım...... sana 500-600 liralık işe bile yaramayan şeyler önersinler de gör......

kadınlar sivilceli olduğu için genelde,onlardan yardım istedim. ben nerden bileyim sen bu işlerden anlıyon :) bana da söyle :)
Bize sivilceli dedi.
Niye yardım ediyorsun yositom.D
ben kadınlara dedim sivilceli diye.
sen kadın mısın?
sen bir meleksin :)
sen bizim forum kadınlarına sivilceli diyemezsin !

bir kerede erkeklerin safında ol ! :)
Yardım isterken bile "sivilceliler" diyerek kadınları ötekileştiren Türk :D
hiç farkında değilim :)

Neymiş o losyon çok merak ettim

Geri