Kadınına prenses muamelesi yapan erkek

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Her şeyin fazlası zarar. Bazı boşanma davalarında öyle itiraflar geliyor ki. Evden çıkmayan, yemekte, temizlikte yardım eden, çocuk bakan adamların bir çoğunun eşi kötü oluyor. Adam ne kadar iyiyse kadın o kadar kötü oluyor. Adam ne kadar kötü ise kadın o kadar azla yetinebiliyor. Aynı durum erkekler için de geçerli. Çok fazla prens ve prenses gibi olmanıza gerek yok. Dışarısı yeniçeri dolu sizi isyana zorlarlar :)

Ben senden güzelim çekilm şurdam prenses ben olacağım." der, kendisini ikircikte bırakırım. Yok öyle presnes olmak kolay mı -

Aferin denir bu kişiye. Sevdiğini kırmasın, incitmesin kimse. Haberlerde falan görüyoruz, insanlar ilişki yaşadığı kadının canını alacak kadar şerefsiz olabiliyorlar. Sevdiğinin saç teline zarar veren ben erkeğim demesin. Erkek kadın için, kadın erkek için yaratılmış. Tabikide sevdiğini baş üstünde tutacaksın.

Prenses değil ben bir bebek gibi olurum bana aşık olan adamin yaninda prensesler çok miymiy oluyorrr

Benim için ne alaka erkektir.
Zeynep muamelesi yapsa yeter, fazlasına gerek yok.

hayatında birisi yokken atıp tutan ulvi:d
Kraliçe muamelesi görüyorum, bunu istedim; umarım bütün kadınlar da layık olduğunun bu olduğu konusunda ikna olur. Biz de kral gibi davranırız eşimize… ne var ki… tanrı kral ve kraliçeyi korusun…

hahah terfi ettik kraliçeyiz:D
@Larien prenses üyeydik biz dimi djflkdflkdlfkdlkf:D

ben sonra hiçbir avantajı yok diye alınmasını istemiştim. O dönem mesaj sayım platine denk geliyordu. Platinde Mesaj düzenleme süresi filan uzundu, galiba silme de vardı. O yüzden aldırmıştım rankı:d rengi çok tatlıydı ama. Neredeyse bütün kadın üyelerde vardı kfjd

Geri