Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen ne anlıyorsun mesela hha ?Prensesten kadının ne anladığına bağlı olarak değişir.
Sonuçta bazı prensesler de saraylarda bolluk ve refah içinde yaşadığını zannederken köle hayatı sürdürüyordu.
Kadına özel alan tanıyıp, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olmasını adına Kadın emek verirken yanında olup destek olmak. Dinlemek, saygı duymak.Sen ne anlıyorsun mesela hha ?
Ma ne olmuş bi harf eksik yazmışsak ? Aramızda bi harfin lafı olmamalı artıkkürkçe yazıyorsun, anlamıyoruz.
türkçe yazıyorsun, anlamıyoruz.
uln ingilizce yazıyorsun, onu da anlamıyoruz.kJajjaaj
Bak süper işteKadına özel alan tanıyıp, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olmasını adına Kadın emek verirken yanında olup destek olmak. Dinlemek, saygı duymak.
Demek kürkçe... İyi ki bir Kürk aldın .... Kınıyorum bu ırkçı, türcü, sunni, cis hetero tavrını...kürkçe yazıyorsun, anlamıyoruz.
Ben bu detayı nasıl farketmem kjkjj hha helal yaakürkçe yazıyorsun,
Demek kürkçe... İyi ki bir Kürk aldın .... Kınıyorum bu ırkçı, türcü, sunni, cis hetero tavrını...
ay, fotim kalmış.djdfj edit edit.gşhBen bu detayı nasıl farketmem kjkjj hha helal yaa
Evet stok sendeyiz … açıkla… kjkhjg
Etkisi altında bırakıyor .. anlıyorum seni… kjkjkh
6/10Kürkün fotosu Trendyol'da da var. Ben içindekini göreydim.
hain.Şu fotoğraflara sonradan eklenen effectleri temizleyebilen bir uygulama, program bilen var mı? Bir arkadaş soruyor da...
İnsan en çok kendisine haksızlık edermiş...6/10
bir şey değil.hljZjz