Prodesmotes
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman gerektiğinde bende sizin kolunuzu kırıp bi taraf... ay pardon...
Kimseye şiddeti meşrulaştırmayın, aldatmak hariç derseniz, Biri gelir öldürmem ama aldatmak hariç der.
Aptal aptal konusmayacaksan bu konuyu ciddiyetle tartisabilirim.
Dogru bulmak desteklemek baska, nedenini anlamak bambaska bir durum.
Ben konuşabilirim. Sorun olmayacaksa.
Hangi koşul ve ya koşullar kadına vurmayı gerektiriyor bilmek ve anlamak istiyorum.
Algida secicilik yapmanin alemi yok yada
Burada gereksiz yere hede hödö yapmanin manasi yok. Insanlarin basina cok korkunc seyler geliyor avukat cok iyi bilir, burada aptalca feminizm duyari kasip birde beni söylemedigim birsey uzerinden yargilamaya kalkanin alnini karislarim.
Kadin veya adam karisini aldatir burada herhangi bir amacla şiddet kullanilirsa ben bunun sebebini anlarim. Dogru bulurum, desteklerim, helal olsun derim, alkislarim demedim. Bak bilale anlatir gibi sana izah ediyorum azizim. Sadece mantik çerçeveme oturur yapanda gider kendi verir hesabini.
Kendi basima gelse ne yaparim bilmiyorum, insallah gelmez.
Konuştugumuz sey duyar değil.
Anlatmaya ve anlamaya çalıştıgımız sey de duyar degıl.
Koşullarınızın geçerliliğini sorguluyoruz.
Korkunç diye nitelendirdiğiniz sey'in başınıza gelmemiş olması ayrı bir şey zaten.
Sizin korkunç diye nitelendirdiğiniz seyle ben bizzat karşılastım..Bu koşul dahi şiddeti meşru kılmıyor.
Alternatif yollarda var.
Ki aranizda öfke sorunu oldugunu dusundugum kımse yok.Öfke sorunları dahi haklı sebep değil.
Ayrıca alnını karışlarım falan hoş şeyler değil ibrahim.
Dostum burda bizi ayakustu kadina siddeti mesrulastirici hale getirmek icin arguman ureten adam haline getirmeye calisacak herhangi bir ibibigi alttan almam yani. Kalkip bunun icinde kendimi savunacak degilim.
Senin basina gelen cok uzucu bir durum. Doğru olani yapmissin, cok gecmis olsu, uzuldum gercekten Yilmaz.
Lakin hayal dunyasinda yasamiyoruz. 8 milyara yakin insanin yasadigi bir dunya burasi, evlenip adama kredi cektirip ev araba aldirip mal ortakligi hakki kazanir kazanmaz bosanma davasi acan tipler var yahu
Bunu mesrulastirmakla sebebini anlamak bambaska durumlar anlatmak istedigim sey buydu.
Şerefsizlik kadin erkek farketmeden yapiliyor yani kisacasi.
Konu gerektiğinde kadına vurur musunuz ?
Soru gereklilik halleri nelerdir ?
Sen diyorsun ki aldatırsa vurulur. Bende diyorum ki aldatma dahi kadına şiddeti meşrulaştırmak için geçerli bir neden değil.
Burada vuranı ya da vurdugunu soyleyeni eleştirmiyoruz.
Tamamen anlamaya odaklı bir sey benim yaptığım.
Kimse sütten çıkmıiş ak kaşık değil. Ak kaşıkmış gibi de konuşmuyor zaten.
Verdiğin örnekler uç ornekler ; o örnekleri çoğaltıp kadına şiddetin haklı tarafının oldugunu düşünmek ve bundan bir çıkarım yapmak pek mümkün.
Benim sorum tamamen anlama odaklıydı.