kadın sürücüye paniklesin diye korna çalmak

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Geçen gün ankara demetevler de bir dolmuşçu ile ağız dalaşına girdim... sonra kaçtım tabi. Uzatsaydı çıkarırdım levyeyi...
demetevlere gitmen hata dsksd demetevler parkı'ndan sonrası şeye sarıyor

Deneyimle alakalı bir durum.
Ben iki yıldır aktif araç kullanıyorum ve bazen gerçekten benden daha iyi kadın sürücüler ile karşılaşıyorum. ama bazen de beni kızdıran kadın sürücülerle karşılaşıyorum. son aşamaya kadar korna hiç çalmadım, belki elimle ne oluyor yahu! demişliğim olabilir.

Bu durumun cinsiyeti yok maalesef. Sabırsız oluyoruz trafikte.
Sürücü kursu eğitimindeyken bana bir tır korna çalmıştı ama tır olduğunu bilmiyorum, aynaya bakmaktansa önüme bakıyordum. Yanımdaki öğretici fark etmiş tabi, korktu .Ne strese sokuyorsa beni. :)
Kornayı lüzumsuz kullanmamak gerek, özellikle arkası dönük yayalara karşı.

Çünkü her an bir fren yapacakmış gibi yada aynaya bakmadan hareket ettikleri için uyarı anlamında yanlarından geçerken kornaya basıyorum ondan çok ben korkuyorum arabaya vuracak diye..

Ya ben anlamadım.
Küçük penisliler napıyormuş daha mı sık korna çalıyormuş?

üff türk.
mesela klozet kapagini kaldirmadan cis yapan erkegin evinde kadin ikinci plandadir, degersizdir
hemen her yemegin yaninda makarna/pilav/ekmek arayan insanin cocuklugunda ailesi dar gelir grubundan gelmistir
disarida restaurantta surekli yeni servis isteyen, garson ile göz temasi kurmayan kadin/adam parayi sonradan gormustur,
mizah anlayisi trafikte kadini rahatsiz etmek olan adamin kafasinda kadinin konumu ev/ev isidir ve hakli cikmisliginin piskinligiyle siritir
ve kücük penisliler hayvani araba kullanir.

hic boyle maddi/kulturel sallamasyonlarin olmadi mi sekerim.

O degil de..
Kirmizi isikda yan yanayken otomöbleler iki bakis atip gülümsemek hos oluyo be.

Bizde kadın sürücü yapsa eve kadar takip eder, bir de bana iş verdi diye dayak atarlar.
Erkek yapsa yine iyi bir dayak yer diye tahmin ediyorum.:)

Benim başıma geldi. Yaz ayıydı,ışıkta durdum yanda da bi araçta iki kız ellerinde telefon müzik açmış video çekiyolar.

Ben de baktım göz göze geldik bakıp güldüler. Ben de utanıp kafamı çevirdim önüme. Diğer kızın sesi geldi, salağa bak kendini bişi sanıyo diye bi de laf yedim :(

@ArifÇ. @Türk @Süreyya

İngiltere'nin Newcastle şehrinde yol kavgası yüzünden çıkan tartışmada sinirler yükseldi. Önce bir kadın topuklu ayakkabısı ile otomobilin ön camına vurdu, duruma sinirlenen adam da kadına vurmaya uğraşırken manevra yaparak başka bir adama çarptı.

@ArifÇ. @Türk @Süreyya

İngiltere'nin Newcastle şehrinde yol kavgası yüzünden çıkan tartışmada sinirler yükseldi. Önce bir kadın topuklu ayakkabısı ile otomobilin ön camına vurdu, duruma sinirlenen adam da kadına vurmaya uğraşırken manevra yaparak başka bir adama çarptı.

Kadın milleti işte.
2 tane erkeği bir birine düşürdü :(

Geri