kadın sürücüye paniklesin diye korna çalmak

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
türkiyede genel olarak yaşanan sıkıntı, birde yeni ehliyet aldığı belli yavaş yavaş sağdan gidene, yolda yolcu almak zorunda olan duran arabaya vs versiyonları da vardır.

Kadın sürücü korna çaldığı zaman da araçtan inip saldırmaya çalışanlar oluyor. Kırmızı ışıkta duran bir kadın, kornaya bastı diye adamın biri aracından inip kadının arabasını yumruklamıştı.

- güpe gündüz yine bir şeyler oluyor.

Sakin kalıp erkeklere nazaran biraz daha anlayışla kadınlara trafikte yaklaşmalıyız.

Kadın sürücü korna çaldığı zaman da araçtan inip saldırmaya çalışanlar oluyor. Kırmızı ışıkta duran bir kadın, kornaya bastı diye adamın biri aracından inip kadının arabasını yumruklamıştı.
Lefty öyle bir anlatiyorsun ki, bizzat yasamissin gibi.

@Türk anlayisli olmalari gerektigini yazmis bizlere karsi.
Neden acaba @Lefty?

bunlar hiç camı açıp, elini çıkarıp sallarken bir yandan da aynadan dik dik bakarak "ne var lan nee var" diyen kadına rastlamamış tabii... kızılcık sopamızı kornayı çalan elinizle yer değiştirmiyorsak sopaya kıyamadığımızdan. yallah... tc erkeği her alanda utanç kaynağı. feminikim geldi.

panik yapan trafiğe çıkmasın.

"Kapınız açık kalmış" diye el işareti ile seyir halinde anlatmaya çalışsak "ayyy tekerim koptu dimi bak doğru söyle" diye panik yaparlar.

Geçen gün ankara demetevler de bir dolmuşçu ile ağız dalaşına girdim... sonra kaçtım tabi. Uzatsaydı çıkarırdım levyeyi...

Geri