Kadın Sıfatları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

islam sitesinden bulduğum bu yazının devamını da atıyorum o halde

Gir islam sitelerine uçlarda bir ton paylaşım var. Burası islam sitesi değil. Kimse bu saçmalıkları okumak, burada görmek zorunda da değil. Çok meraklıysan yallah islam sitesine senin bu çıkıntılık hallerinle ancak onlar uğraşır zaten. Tartışılacak bir konu da değil bu tartışma olarak görüyorsunda yani ne diyim ben artık.
Anlaşıldı ya sen ya ben haklı haksız son zamanlarda böyle şeyleri aklamak için acayip ifadeler yer alıyor bunları islamı kaynakları sunduğumdada çok görmüştüm ayeti gösterdiğım halde öyle değil böyle diyor senin şimdi yaptığın gibi

Anlaşıldı ya sen ya ben haklı haksız son zamanlarda böyle şeyleri aklamak için acayip ifadeler yer alıyor bunları islamı kaynakları sunduğumdada çok görmüştüm ayeti gösterdiğım halde öyle değil böyle diyor senin şimdi yaptığın gibi

Üzerine tartışılacak bir ton konu var islamda çoğu kişi lafı edildiğinde direkt inanca saygısızlık diyor. Senin anlamadığım şey şu körü körüne inanan ile körü körüne rededen arasında hiçbir fark yoktur.
Farklı düşünceleri savunsan bile eleştirdiğin kesimden tavır ve uslup olarak bir farkın yok.
Her neyse.

Geri