Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmalı tabi hem kendi maddi özgürlüğü açısından hem de ailenin yaşam kalitesini yüksek tutmak açısından ama şöylede bir durum var evlenip çocuk sahibi olduktan sonra maddi sıkıntı yok ise çocuklarını büyütene kadar ara verilebilir. Çocukların bakıcı tarafından büyütülmesine üzülüyorum.
Kendi ruh sağlığı için çalışmasını istiyorum. İşe gitsin, bakımlı olması için nedeni olsun, kendini salmasın, kendi parasını kazanıp harcama ya da birikim yapma şansı olsun.
Erkek egemenliği altında ezilmesin. Bir işi amacı olsun oyalansın bize sardırmasın ;)
Çalışmalı tabi.
Ekonomik olarak eve destek sağlamasını geçtim...
Kendini ezdirmeyen, koca ağzına bakmayan, güçlü bir kadın olmak için çalışması gerekir.