Kadın çalışmalı mı?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü

Kadın çalışmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    89
Kesinlikle çalışmalı.
Karşısındaki erkeğin dili kısa olur böylelikle.

Çalışmalı tabi hem kendi maddi özgürlüğü açısından hem de ailenin yaşam kalitesini yüksek tutmak açısından ama şöylede bir durum var evlenip çocuk sahibi olduktan sonra maddi sıkıntı yok ise çocuklarını büyütene kadar ara verilebilir. Çocukların bakıcı tarafından büyütülmesine üzülüyorum.

Çalışmalı bencede ama ailesiyle de ilgili olamayı bilmeli özellikle çocuk konusunda o yüzden en ideal meslek öğretmenlik :p

Kadının yeri evidir arkadaş!!

Oturun oturduğunuz yerde..

Kadınımın geçimi,derdi,isteği,boynumun borcudur..çalışmasına gerek yok...aç kalırım ama aç bırakmam..

Tabii ki çalışmalı. Yani çalışmayana da çalış demek olmaz ama çalışmak isteyenin de önüne geçmemek lazım.

Kendi ruh sağlığı için çalışmasını istiyorum. İşe gitsin, bakımlı olması için nedeni olsun, kendini salmasın, kendi parasını kazanıp harcama ya da birikim yapma şansı olsun.

Erkek egemenliği altında ezilmesin. Bir işi amacı olsun oyalansın bize sardırmasın ;)

Elbette.
Hem kendi özgürlüğü için hem eşine ailesine destek için.
Hem de boş insan olmamak için.

Ya kadinlarin artik bir birey oldugunu bu insanlar ne zaman kavrayacaklar acaba?

Hic erkek calismali mi diye soruyor muyuz?

Cocuk bakimina gelince de, bu cocugun babasi yok mu? Niye cocuk bakimi sadece anne ile sinirlandiriliyor, ben hala buna bir anlam verebilmis degilim!

Evet çalışmalı.Ben çalışan bir kadınla evlenmek isterim.O kendi aldığı maaşla kendi ihtiyaçlarını tamamlasın,ben evin ihtiyaçlarını karşılarım.:)

Yok ayakkabıydı,yok elbiseydi,yok makyajdı,bunların parasını çıkarsın.:D

Çalışmalı..Kendi ayakları üstünde durabilmeli..

Çalışmalı tabi.
Ekonomik olarak eve destek sağlamasını geçtim...
Kendini ezdirmeyen, koca ağzına bakmayan, güçlü bir kadın olmak için çalışması gerekir.

Geri