Kurt
Platin Üye
İşte bu dediğin gerçekle yüzleşincede kadına ihtiyacım olduğunu anlıyorumTek başına mı ölmek istiyorsun
Evlenmeyide çok istiyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte bu dediğin gerçekle yüzleşincede kadına ihtiyacım olduğunu anlıyorumTek başına mı ölmek istiyorsun
Neden karışık kiEvlenmeyide çok istiyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık
TCK 302 olabilir Yaren Hanım.Geçmişte birinden yara aldıysan gelecekteki insanın ne suçu olabilir ki
Hosgeldinharunabi bey pusuda bekliyordunuz sanırım :ddTCK 302 olabilir Yaren Hanım.
Devlet topraklarının tamamını veya bir kısmını yabancı bir devletin egemenliği altına koymaya veya Devletin bağımsızlığını zayıflatmaya veya birliğini bozmaya veya Devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını Devlet idaresinden ayırmaya yönelik bir fiil işleyen kimse, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılır.
Kesinlikle katılıyorum Yaren Hanım. Forumdaki 302 likler kadar hayatımızdaki 302 liklerden de uzak durmalıyız. Teşekkür ederim.Hosgeldinharunabi bey pusuda bekliyordunuz sanırım :dd
Öyle insanlardan ne olursa olsun kesinlikle uzak durmalıyız… :d
Çok haklısınız hoşgeldinharunabi bey.Kesinlikle katılıyorum Yaren Hanım. Forumdaki 302 likler kadar hayatımızdaki 302 liklerden de uzak durmalıyız. Teşekkür ederim.
Yaren Hanım TCK 312 ten de uzak durmamız lazım. Onu da unutmayalım.Çok haklısınız hoşgeldinharunabi bey.
Asıl ben Teşekkür ederim tekrardan aydınlattığınız için.
Evet haklısınız hosgeldinizharunabi Bey.Yaren Hanım TCK 312 ten de uzak durmamız lazım. Onu da unutmayalım.
Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs eden kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir.
Siz ona ne vadeceksiniz Scope bey?bana da çalışan bi kadın baş göz edin ya
çalışan zengin güzel avrupa amerika falan oralarda yaşayan biri çok iyi olur
zenginse çalışmasına da gerek yok aslında
beni bu zalım hayattan kurtarsın yeter
vadetmiyorum ....Siz ona ne vaad edeceksiniz Scope bey?
Düzelttim onu Scope beyvadetmiyorum ....
vadetmiyom dedim yaDüzelttim onu Scope bey
Evet sorumun cevabını merak ettim
He ya niye alsın seni o zaman amaaaanvadetmiyom dedim ya
niyesini düşünürsek işin içinden çıkamayızHe ya niye alsın seni o zaman amaaaan