Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O.bazilari bize denk gelmez umarim dhhsjÇalışıyorsa giderlere de ortak olsun bi zahmet. Bazıları çalıştığını kocasına koklatmıyor, erkeğin çalıştığı eve, kadının çalıştığı kendine ya da ailesine. Vay be, böyle çalışacaksa çalışmasın daha iyi, işsizlik de azalmış olur
Linc coming?La ne ezberci adamsınız. Kendi ayaklari üzerinde duracakmis. Kadin dediğin şey çalışsa bile kendi ayakları uzerinde duramaz.
Calisan kizlar sad atsin evde oturanlar like bu yoruma
Antalya'da bir arkadaşım var. Üniversite bittiğinden itibaren hiç çalışmadı çünkü evler, dükkanlar kirada olunca baktık ki sabahtan akşama kadar geziyor ancak bir yerden sonra bıktı ve şimdi iş yeri açtı fakat tecrübe yok, her şeyi çalışanlara emanet etmek zorunda kalıyor.Hem ekonomik özgürlüğü hemde öz güveni için muhakkak çalışmalı .
Haa ben çalışmıyorum
Üşeniyorum çünkü kjkjkjkj
Ben khkhjgjgjfjxAntalya'da bir arkadaşım var. Üniversite bittiğinden itibaren hiç çalışmadı çünkü evler, dükkanlar kirada olunca baktık ki sabahtan akşama kadar geziyor ancak bir yerden sonra bıktı ve şimdi iş yeri açtı fakat tecrübe yok, her şeyi çalışanlara emanet etmek zorunda kalıyor.
Demi kadınlar çalışsın kendi parasını yesin erkeklerede başka kadınlara yedirmek için daha çok para kalsin ndkdkdkdCalisin kuzularim
ne güzel genelleme yapıon öle qweDemi kadınlar çalışsın kendi parasını yesin erkeklerede başka kadınlara yedirmek için daha çok para kalsin ndkdkdkd
Çalişmıyor şuan .Benim hanım babasının evinde çalışıyordu. Dedim hanım yıllarca babana baktın düğün masrafını bana kilitledin sen biraz daha memurluğa devam et azda ben yiyim paranı dedim.
Çalışsın tabiki her zaman kendi ayaklarında duran bayanları takdir etmişimdir
Eğer erkekler hakkında da aynı şeyi düşünüyorsan, evet muhtemelen öyleyiz.Cevabımı canı istiyorsa çalışsın şeklinde değiştiriyorum
Edit oha eru ruh ikizim misin?
İkisi de çalışmasın taş yesinler ✅Eğer erkekler hakkında da aynı şeyi düşünüyorsan, evet muhtemelen öyleyiz.
İkisi de çalışmasın taş yesinler ✅
Tek başına mı ölmek istiyorsunKadın benden uzak olsun ne yapıyorsa yapsın