Kadın çalışmalı mı?

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü

Kadın çalışmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    89
bu soruya verilen her iki cevap da kadının toplumdaki yerinin ikinci sınıf olduğunun kanıtıdır. zira kadın erkek eşitliği olan toplumlarda bu soruyu sormak kimsenin aklına gelmez.
bu yüzden soruyu soran arkadaşın arabistan'a gitmesi soruya cevap veren arkadaşların da bir oturup neye cevap verdiğini düşünmesi gerektiğini düşünüyorum

bu soruya verilen her iki cevap da kadının toplumdaki yerinin ikinci sınıf olduğunun kanıtıdır. zira kadın erkek eşitliği olan toplumlarda bu soruyu sormak kimsenin aklına gelmez.
bu yüzden soruyu soran arkadaşın arabistan'a gitmesi soruya cevap veren arkadaşların da bir oturup neye cevap verdiğini düşünmesi gerektiğini düşünüyorum

Cok mantikli yaklastiniz azizim mevzuya.Zira kadinin evde yaptigi isler dahi calismanin kutsiyetine delalet ediyor.Gunumuzde insanlar calisma mefhumunu "bir iste yevmiye karsiligi gerceklesen bir fiil" eylemine indirgemisler.Hak ve esitliklik birdir ister kadin ister erkek hic farketmez.

Benim hanım babasının evinde çalışıyordu. Dedim hanım yıllarca babana baktın düğün masrafını bana kilitledin sen biraz daha memurluğa devam et azda ben yiyim paranı dedim.
Çalışsın tabiki her zaman kendi ayaklarında duran bayanları takdir etmişimdir

Milletin karısından size ne. Canı isterse çalişir, istemezse çalişmaz

Lütfen. Bir de böyle eşemiz meşimizse mümkünse döviz bazda mayış alsın. Çalışmayan insanı Müge Anlı sever, çünkü ancak çalışmayan insanlar o saatte Müge Anlı'yı takip edebilir ve reytimk yaptırabilir.

Benimki çalışmasın mümkünse ev işlerine baksın. Hem çalışıp hem ev işleriyle ilgilenebiliyorsa o da olur.

Geri