Kadıköy

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Kadıköy'de varoş bir yapılaşma ve mimari var. Ara sokaklar pis, özensiz, sıradan. Barlar sokağı ruh karartıcı. Meyhânelerin bulunduğu sokak örneğin; insanları çıkarırsan bildiğin Bağcılar'da bir sokak.

bağcılar ne alakaaa ya xd
kadıköy çok güzeldir severim
arada içmeye gidiyorum xd

Bağcılar kıyaslaması komik olmuş. Kendine ait bir yapılanması var ve bu bohemlik Kadıköy'e çok yakışıyor bence.
Saklanmak/gizlenmek ihtiyacı duymadan olduğun gibi göründüğün tek yer olabilir Kadıköy.

Kira fiyatlarını görünce az daha ruhumu teslim edecektim…

çok severim ara sokakları olsun rıhtım olsun albenisi var içilecek iyi mekanlar var ortam yeri diyebilirim kalabalığı zaten ayrı bir dünya mecidiyeköy ile yarışır
kentsel dönüşüm uğrasa bu bitişik nizam yapılaşması o kadar çekici gelmezdi
merkezinin dışında kendisine bağlı olduğu yerler suadiye,şaşkınbakkal,göztepe, caddebostan, kozyatağı nezih yerlerdir

Son düzenleme:
Boğa heykeline artik bakmadan geçmeye başlayınca anladım, ben gerçek bir kadikoylu olmuşum.......
Bir olayı yok aslında ama anilarimla en güzel yer gözümde.
Bu da ilcemi sevenlere gelsin....

gezmek istiyorum bir gun butuuuun istanbulu, kadikoyu

Varoş yapılar tam olarak nerede şimdi fikirtepe diyormuş bayılırım burda :D

bu gelişimde kadıköy'e gidecek zamanımız olmadı, bir-iki haftaya yine geleceğim, bu sefer kadıköy'e gideceğiz, ss aldım, kupu yerken biz de hem seni hem juli'yi anacağız <3
çok pahalı yalnız, sux ikinciye götürmez. benimki götürmüyor jfjdjd

Benim için buram buram çocukluğumdur, her gittiğimde evime gelmiş gibi hissederim.
Her yerde anım, sevgim, öfkem, ergenliğim, her şeyim.
Kadıköy özeldir.

Geri