Kaçırdıklarım ???!!!...

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
İnsan olumlu bir şey söyler Üzgünüm burada. Ben de akşam kuaföre gidip saçımı boyaticam h.sonu da gidiyorum nihayet.

Bu aralar iyi değilim Maria herkese çemkiriyorum kimseyi alttan almıyorum dün akşam ev arkadaşıma da zaten çok sert çıkıştım :agla:
Tamam git boyat ama beni saç ne renk konusu açmaya sürükleyecek kadar uçma :honk:

Bu aralar iyi değilim Maria herkese çemkiriyorum kimseyi alttan almıyorum dün akşam ev arkadaşıma da zaten çok sert çıkıştım :agla:
Tamam git boyat ama beni saç ne renk konusu açmaya sürükleyecek kadar uçma :honk:

Jgjfjkckkxkxk o kadar uclarda biriyim iste:asd:
Bende kötüyüm caktirmiyorum imzama bak:asd:

hadi o zaman :dyg:

pek bakamıyorum anlat neler dönüyor kim kimle nerde ne zaman kim feyk kim değil bildiğin kadar çıtlat hele :çekirdekçıtlatansmiley: :honk:

Kkzzz halamadrid in buram buram TT nin fake'i olmasına rağmen adam bir türlü ispat edilemiyor oldukça rahat tavırlar içinde acaba sosyal dney mi yapıyor diye düşünmedim değil :D:D

kkzzz halamadrid in buram buram tt nin fake'i olmasına rağmen adam bir türlü ispat edilemiyor oldukça rahat tavırlar içinde acaba sosyal dney mi yapıyor diye düşünmedim değil :d:d

o olsa ispat edilirdi edilemiyorsa değildir :p

eğer oysa barçalayalım onu :dyg:

bana nerde yaşıyorsun dedi
napcan evden mi aldirican dedim
alırım yavru dedi ya jgjgjgk:d

emre duysa foruma girdiğim bağlantı,telefon yollarını keser :asd:

bak aldırırım dememiş alırım demiş bence sen bu konuyu bi düşün :honk:

Hahah o yapar yapsın da zaten ben tepkisini kestiremediğimden henüz böle bi alışkanlığımdan bahsetmedim .p

halka ne zaman aciliyorsunuz? Enistemin adı ne? Hayırlı olsun ya çok sevindim :ask

bilmiyom ya tuhaf bi duygu :dyg: Adı bende saklı :p r var ama yine içinde .s.s
saolasın bebeğim hep aklıma o dediğin geliyo umarım onun için çok geç olmaz şeysi ama artık çok geç kero mutlumsu :dyg:

bilmiyom ya tuhaf bi duygu :dyg: Adı bende saklı :p r var ama yine içinde .s.s
saolasın bebeğim hep aklıma o dediğin geliyo umarım onun için çok geç olmaz şeysi ama artık çok geç kero mutlumsu :dyg:

Ay salla herseyi bu kez sen tadını çıkar öyle daha zevkli :ask
Çok sevindim emre ile kavga edip sonrasinda bana yalvarmis kadar hemde jhkgkgkgk:D

Geri