Kaçırdıklarım ???!!!...

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
Nerdesin sen ??
Çok şey kqcieiyosun anlatanıyorum hep arada kaynıyor :p

Dün ben ortamlara aktım ya :honk:
Oggy editör olmuş sen özel üye çok yok kat etmiş forum bahane :honk:

Fark ettim de Oggy hariç hemen hemen tüm değişiklik tahminlerimde haklı çıktım :honk:
Gelsin tabi ya seviyorum o kızın yazdıklarını :dyg:

Herkes için özel değilim bir kaç kişi için öyle olmak istiyorum :ask

Ayrıca moralim çok bozuk yemek yememek için kendimi zor tutuyorum :asd:

Benim de canlarım çok sıkkın uykusuzum .s.s 5 tane yeni hasta geldi hepsini tahlile gönderdim o kadar istersizim bugün .s.s

Benim de canlarım çok sıkkın uykusuzum .s.s 5 tane yeni hasta geldi hepsini tahlile gönderdim o kadar istersizim bugün .s.s

Bende kendimce diyet yapıyorum ama dyete değil spora ihtiyacım var useniyorum:( tüm istek ve enerjimizi alanları yüce Mevlana ya havale ettim :asd:

Saçımi senin ki gibi kestirsem mi kuaförüm çok aklımı celiyor akşam bulusucaz :D

Minicik kalmissin ezilmek için mi yapıyorsun la jfkck

Oha 1.1 kg vermişim .s.s bu kadar düzensiz ve sağlıksız beslenmeye yine iyiyim :honk:

Senin saçın iyi boyutuyla uğraşma ben çok pişmanım uzamıyor .s.s asıl şimdi kestirmem lazımdı :agla:

Oha 1.1 kg vermişim .s.s bu kadar düzensiz ve sağlıksız beslenmeye yine iyiyim :honk:

Senin saçın iyi boyutuyla uğraşma ben çok pişmanım uzamıyor .s.s asıl şimdi kestirmem lazımdı :agla:

Uzamis ve ben bu sıcakta sıkıldım acaba şu yirpanmisliklardan da kurtulup her şeye sıfırdan mi başlasam ?? ( imaya bakk)

Uzamis ve ben bu sıcakta sıkıldım acaba şu yirpanmisliklardan da kurtulup her şeye sıfırdan mi başlasam ?? ( imaya bakk)

Ne halin varsa gör Maria sonra da pişmanlıktan öl he mi :hih:
Bugün ben de alışverişe gitmeyi düşünüyoeum daha gidecek çok Sayıda alışverişim var bi yerden başlamak lazım di mi :honk:

malumatfuruş onların gafa dadlı onlar banlar ya :honk: ama sen yine de banlanma :honk:

Ne halin varsa gör Maria sonra da pişmanlıktan öl he mi :hih:
Bugün ben de alışverişe gitmeyi düşünüyoeum daha gidecek çok Sayıda alışverişim var bi yerden başlamak lazım di mi :honk:

malumatfuruş onların gafa dadlı onlar banlar ya :honk: ama sen yine de banlanma :honk:

İnsan olumlu bir şey söyler Üzgünüm burada. Ben de akşam kuaföre gidip saçımı boyaticam h.sonu da gidiyorum nihayet.

Geri