Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
David Copperfield'in gösteri sırasında sahneye çıkarak yok ettiği Atilla Taş,
geri döner dönmez nasıl kaybolduğunu açıklayarak şovu yok edeli 15 yıl oldu :kiki:
Kurtlar Vadisi karakteri Çakır'ın dizideki ölümünden sonra, Türkiye'nin bir çok yerinde cenaze namazı kılınalı ve gazetelere başsağlığı ilanları verileli 10 yıl oldu.
Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine;
'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar. Bir daha böyle şarkılar yapma!' diyeli 15 yıl oldu.
Zekeriya Beyaz , otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca , ''4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi,'' açıklamasını yapalı 12 yıl oldu...
Bill Clinton, Kathleen Willey’e cinsel tacizde bulunduğu iddiaları karşısında ”Ben hiçbir zaman küçük göğüslü kadınlara ilgi duymam” savunmasını yaparak ”büyük göğüs olsa affetmem” havası yakalayalı 15 yıl oldu:eek:
Geçmişin gülümseten ve unutulmayan olayları. Yazılanlar internetten araştırılan bilgilerdir..
Kocaeli Gebze'de nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda sayım görevlisi bariyerlere çarpıp takla atalı 9 yıl oldu.
Cemal Süreyya, arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybedince söz verdiği üzere adındaki harflerden birini atarak Cemal Süreya olalı 58 yıl oldu.
İkinci el her şeyin satıldığı eBay'de bir Türk, tanesi 200 bin dolara 2 tane tank satışa çıkaralı 3 yıl oldu.
İngiliz Sarah ile Maraşlı Musa, imam nikahıyla evlenerek Türkiye ve İngiltere arasında krize neden olalı 15 yıl oldu..
Cumali Tekin, Tayyip Erdoğan'a uğrunda ölebileceğini söylediği ve içinde "Duygularım kabardı patlayacağım / Kabıma sığamıyorum çatlayacağım" gibi dizelerin bulunduğu bir mektup yazdıktan 4 gün sonra MEB Müşavirliği'ne atanalı 6 yıl oldu.
The Walking Dead dizisi için İstanbul sokaklarında yapılan tanıtım filminde, polis zombi kılığındaki oyuncuları yakalayalı 3 yıl oldu.
Bir inşaat işçisi Arkansas'taki bir marketi soyduğu sırada önünde ismi yazan bir şapka giydiği için 1 saatte yakalanalı 7 sene oldu
NTV spikeri, İbrahim Tatlıses'in vurulması hakkında Adnan Şenses'le röportaj yapmak isterken "Adnan Skişenses" diyeli 2 yıl oldu.
Avrupa'da futbol oynadığını iddia eden spor yorumcusu Adnan Aybaba, bir programda stüdyoya getirilen topu sadece 3 kere sektirebileli 2 yıl.
Fildişi Sahili milli takımı, Afrika kupasının ilk turunda elenince ülkenin diktatörü futbolcuların tümünü hapse attıralı 11 yıl oldu.
Evli olan sekreteriyle yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığını söyleyen Hüseyin Çelik, sunucu Gözde Kansu'nun dekoltesini fazla bulup eleştireli 5 gün oldu
Dünyada ilk defa, bir kadınla bir erkek boksörün karşı karşıya geldiği maçta kadın boksör erkek boksörü yeneli 14 yıl oldu.
Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, enflasyon rakamları yüksek çıkınca "Hanımları eğitin, eşlerinin gelirini bilsinler, her şeyi istemesinler!" diyerek ekonomik bir çözüm sunalı 5 yıl oldu..
İzmir'de bir kokoreçci dükkanı "Ağzıma Almam Diyorlar, Tadınca Löplöp Yiyorlar" sloganıyla kokoreçe farklı boyut kazandıralı 3 yıl oldu.
Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince , ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından , "Söz bu sefer çok gol atmayacağız" diye ikna edildikten sonra , maç 27-0 biteli 6 yıl oldu..
İzmirli Sabire Susuz insanların başka biriyle evlenmek zorunda olmadığını kanıtlamak için kendi kendisine nikah kıyalı 11 yıl oldu
Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası "Allah da yardım etti sağ olsun" diyerek samimiyetin sınırını zorlayalı 10 yıl oldu.
Deniz Gezmiş'in idam kararını veren Ali Elverdi, milletvekili seçimlerinde "Deniz Gezmiş'leri ben astım" diyerek oy isteyeli 40 yıl oldu.
Cemal Süreya, Turgut Özal'a "beraber intihar edelim, ülke kurtulsun!" daveti göndereli 24 yıl oldu.
Kızarttığı biberi ağzına atan Tülay Günay, acısı dinsin diye dilini buzluğa yapıştırınca dilinin yarısı kopup buzlukta kalalı 19 yıl oldu.
İmamın 99'luk tesbihini çalan hırsız, imamın tesbihsiz kalmasına gönlü razı olmayınca kendi 33'lük tesbihini bırakalı 56 yıl oldu.
Ankara'ya davet edilen Amerikalı hava kirlenmesi uzmanı Dr. Howard E. Regium, "Bu şehirde nasıl yaşıyorsunuz?" diyeli 41 yıl oldu.
Kamboçya'da 2 mayın uzmanı asker patlamamış mayınla futbol oynarken parçalanarak hayatlarını kaybedeli 16 yıl oldu.
Sezen Aksu, sevgilisi Cem Baba'nın gözlerine daldığı sırada beş dakika içinde "Tutuklu kaldım" şarkısını yazalı 15 yıl oldu.
İzmir'de bir evde giren hırsız çaldığı mallar yeterli gelmeyince ev sahibini uyandırıp 500 lira isteyeli 3 yıl oldu.
Doktoru "2 seneden fazla yaşamazsın" deyince bütün servetini yiyen Amerikalı iş adamı, 2 senede ölmeyince doktorunu dava edeli 82 yıl oldu.
Hilal Cebeci, bir tv programı çekimi için yarış arabasına binmesi istendiğinde "Benim uçak fobim var" diyerek arabaya binmeyeli 9 yıl oldu.
İtalya'da başına kurşun isabet eden genç adam kaldırıldığı hastanede hapşırınca kurşun burun deliğinden çıkalı 4 yıl oldu.
Hande Ataizi evlendikten iki saat sonra "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanalı 9 yıl oldu.
Boğaziçi Köprüsü'nde gösteri sürüşü yapan F1 pilotu Coulthard, 33 TL'lik OGS cezası ödeyeli 8 yıl oldu.
Alman polisi, suçluları etkisiz hale getirmeye yarayan elektroşok silahı ilk kez Durmuş K. adlı bir Türk'ün üzerinde deneyeli 12 yıl oldu.
Buca AKP belediye başkan adayı Cemil Şeboy, "Şahane hizmetler boy boy, Başkan adayınız Cemil Şeboy!" sloganıyla seçimi kazanalı 10 yıl oldu.
Kenan Evren, 12 Eylül darbesi için "Aslında 7 Eylül'de yapacaktım ama mübarek cuma gününe denk gelmiyordu" diyeli 34 yıl oldu.
Ramsgate limanı görevlisi koyacak yer bulamadığı için tanesi 44 bin lira eden 6 şişe Chateau Mouton Rothshild şarabını dökeli 11 yıl oldu.
ÖSS soru kitapçıklarını çalan Marmara İlahiyat Fakültesi öğrencisi İhsan Örs, ÖSYM'ye 4.5 trilyon zarar vereli 13 yıl oldu.
Fransa'da askerlik süresi 1 güne indirilince askere gidenler "Ben askere gidiyorum, akşama görüşürüz" şakası yapalı 15 yıl oldu.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açıkta kalan 264 bin öğretmene "başka iş bulsunlar" tavsiyesinde bulunalı 2 yıl oldu.
TGRT'de Melih Gökçek'in iddialarına dayanamayıp "Aaaa!" diyen Emin Çölaşan'a Melih Gökçek anında "Beee" diye karşılık vereli 5 yıl oldu
Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, kahvesini evde yaptığını açıklayıp şirketi zor durumda bırakalı 1 yıl oldu.
Bülent Ersoy Almanya'da kaldığı otel odasında, Türkiye'den getirdiği sucukları ütünün üzerinde pişireli 4 yıl oldu.
İtalya'da Flavia adlı genç kadın hamileliğinin 7. ayını doldurduktan sonra yeniden hamile kalalı 12 yıl oldu.
Serdar Ortaç, "Topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki" diyerek birbirine benzeyen bestelerinin formülünü açıklayalı 8 yıl oldu.
Ecevit, bir mitingde "bu düzen değişecek" deyince bir vatandaş "düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diyeli 16 yıl oldu.
Eski İstanbul Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, 3 cm'lik kar yüzünden ulaşım felç olunca "I am sorry" diyerek özür dileyeli 28 yıl oldu.
İbrahim Tatlıses, "Nankör Kedi" şarkısının klip çekiminde kullanılan kedinin saldırısına uğrayalı 19 yıl oldu
Manken Nilay Dorsa, "Picasso'yu tabiki tanıyorum. Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabiliriz" diyeli 9 yıl oldu.
Malatya da bir hırsız, çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi arayalı 11 yıl oldu..
Tansu Çiller, 'Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 11 yıl oldu..
Uzun süre birbirleriyle konuşmayan Tarkan ve Mustafa Sandal bedelli askerlikten yararlanıp asker arkadaşı olalı 14 yıl oldu..
Filmlerinde yoksul hayata rağmen gururlu bir çocuk olan "Sezercik" evinde esrar, kokain ve kalaşnikofla yakalanalı 9 yıl oldu.
Gönül Yazar, "Sigara içmiyorum ciğerim gıcır gıcır, kalbim tıkır tıkır, her yerim fıkır fıkır" diyerek tıp alemini şaşırtalı 11 yıl oldu
Muska yazdırmak isteyen kadını ilaçla bayıltıp tecavüz eden Üfürükçü Ahmet, "Onu ben değil muskam hamile bıraktı" diyeli 29 yıl oldu.
Hülya Avşar, "Askerlikte cinselliği nasıl hallediyordunuz?" sorusuna Özcan Deniz, "Senin resimlerinle hallediyorduk" diyeli 11 yıl oldu.
Deniz Seki, Ereğli konserinde kilolarından yakınınca Ereğli Belediye Başkanı "Deniz hanımı kuliste gördüm hiç selüliti yok" diyeli 6 yıl oldu.
Süleyman Demirel Tuzla sahilinde mayolu fotoğraflarının çekildiğini fark edince elleriyle göğüslerini kapatalı 25 yıl.
Bebek'e giden Hakan Peker otoparkta yer kalmadığını söyleyen görevliye 'Beni nasıl almazsınız, ben sanatçıyım!' diyeli 3 yıl oldu.
Erzurum depreminde, mühendisliğini yaptığı bina yıkılan Süleyman Demirel, ''O bina 35 yıl ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yıkıldı diye herkes eleştiriyor,'' açıklamasını yapalı 28 yıl oldu...
Süleyman Demirel, "Ege bir Türk Gölü değildir. Ege bir Yunan Gölü de değildir. Binaenaleyh Ege bir göl değildir!" diyeli 48 yıl oldu.
Demet Akalın, konserinde istediği çoşkuyu bulamayınca "Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" diyeli 5 yıl oldu.
Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yapmak üzere geldiği Bayrampaşa Şehir Parkı'nda bindiği at huysuzlaşınca yere düşeli 10 yıl oldu.
Takvim gazetesi kızına tecavüz eden bir babanın haberine, " Babalar, bize masal anlatan, maça götüren, araba kullanmayı öğreten en sevdiklerimizdir," diye başlayarak duygulu bir giriş yapalı 8 yıl oldu.
Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz '' Bu yezitlerin kapı zilleri bile ' dinden dön ' diye çalıyor, günahtan günaha koşuyor bunlar '' diyeli 13 yıl oldu.
Ankara'da Budizm'e inanan adam, ölünce yakılması isteğiyle belediyeye başvurunca "Bugün git öldükten sonra gel" cevabını alalı 12 yıl oldu.
Rizeli Yılmaz Başak, tutması için kardeşi Turan'a çatıdan buzdolabı atınca kardeşi hastanelik olalı 13 yıl oldu.
Kemal Derviş, evine gelen elektrik faturasını görünce "Bu millet bu faturalara rağmen isyan etmiyor ha..." diyeli 11 yıl oldu.
Tansu Çiller, Trabzon mitinginde Trabzonlular'a "Sevgili Samsunlular" diyeli 16 yıl oldu.
Adolf Hitler'in yakıldıktan sonra küllerinin Berlin'de kanalizasyona atıldığı ortaya çıkalı 14 yıl oldu.
Denizli CHP İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Belediye'sinin önünde yer alan Atatürk heykelindeki atın cinsel oraganının AKP'lilerce koparıldığını iddia edeli 5 yıl oldu.
Habertürk, atın çektiği sörf tahtası üzerinde yapılan eğlence videosunu "Jet ski yoksa at ski var" sunumuyla ekranlara getireli 7 yıl oldu.
Melih Gökçek'in konuk olduğu programa bağlanan bi hayat kadını, Gökçek için "Senin gibi bi tane o... çocuğu doğuramadık" diyeli 9 yıl oldu.
İstanbul'da iflas etmek üzere olan benzinci, mini etekli bir kadını pompacı olarak işe alınca iflastan kurtulup zengin olalı 43 yıl oldu.
Nihat Doğan toplum tarafından anlaşılmadığını anlatırken, tek cümle içinde Hz. Musa, Hz.İsa, Descartes, Sokrates, Balzac, Galileo isimlerini kullanarak '' henüz toplum bana hazır değil '' mesajı göndereli 2 yıl oldu.
Tayyip Erdoğan '' Yola engelse cami de yıkarız '' diyeli 13 gün oldu.
Kocaeli'nde kaçak elektrik kullanırken yakalanan bir kişi, "Ben yapmadım. Oğlan çok yaramaz, o yapmıştır." diyeli 2 yıl oldu
Alişan, '' doğuştan gay olanlara sözüm yok, ama sapıklık olsun diye yapanlarla arkadaşlık etmem,'' uyarısında bulunalı 6 yıl oldu
Bolu'da bir mağaza sahibi pahalı mal satmadığını anlatmak için mağazanın vitrinine "gerçek kazık" koyalı 39 yıl oldu.
İlahiyatçı yazar Hidayet Şefkatli Tuksal Cnn Türk'te bir programda Sivas'ta diri diri yakılan 37 vatandaşı '' yakanların '' mağdur olduğunu söyleyeli 1 gün oldu.
Nejat İşler karaciğerinin iflas etmesine rağmen sonunda ölüm olduğunu bile bile tedaviyi reddetmeye devam edeli 5 gün oluyor.
Süleyman Demirel '' Türkiye'de petrol vardı da, tankerlerin hortumuna ağzımızı dayayarak biz mi içtik? '' diyerek petrol sorununu çözeli 33 yıl oldu.
Tayyip Erdoğan, Bingöl'deki mitingde, "Diyarbakır.. Diyarbakır.. Diyarbakııır.. Cevap vermiyorsunuz Diyarbakır.." diye sesleneli 2 yıl oldu.
Doğum günü için yaptırılan kedi şeklindeki pastaya kıyamayan Ajda Pekkan sadece kuyruğu keseli 11 yıl oldu.
Abdullah Gül, "Powell’ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır." diyerek dengede duralı 10 yıl oldu.
Süleyman Demirel, '' Türkeş Türk çocuğu, Ecevit halk çocuğu, Erbakan Müslüman çocuğu, biz o.......çocuğu muyuz? '' diyerek lakapsızlığından yakınalı 34 yıl oldu.
İngiltere, milli takıma teknik direktör bulamayınca The Sun gazetesi Jack isimli bir eşeği aday olarak göstereli 13 yıl oldu.
Acun Firarda programında Acun'un, "Avrupa'da da magandalar var" dediği kişi yanına gelip "Abi nasılsın ben de Türküm" diyeli 8 yıl oldu.
Marilyn Monroe'nun büyük aşkı John F. Kennedy'nin doğum gününde giydiği elbisesi, 1 milyon 267 bin dolara satılalı 14 yıl oldu.
İspanya'da eskiden rahip olan bir belediye başkanı "Bana oy vermeyenin günahlarını açıklarım" diyeli 11 yıl oldu.
Bursa'da bir vatandaş, "Hiçbir baltaya sap olamayanlar derneği" kurmak için başvuruda bulunalı 50 yıl oldu.
Ümit Özat, "Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz" diyeli 6 yıl oldu..
Nihat Doğan, " Bu bir savaştır ve benim bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir. " diyeli 9 yıl oldu.
Turgut Özal, Elazığ'da genelev kadınlarına el sallayınca genelev kadınları "Sayende işler iyi!" diye tezahürat yapalı 27 yıl oldu.
George Best '' İçkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda gerçirdiğim en berbat 20 dakikaydı '' diyeli 44 yıl oldu.
”Cem Zeng”, ”Bora Vang”, ”Şirin He”, ”Melek Hu” isimlerinden oluşan masa tenisi milli takımımızla 16. Akdeniz Oyunları’na katılalı 2 yıl oldu.
İbrahim Tatlıses, Asena hakkında : "O benim namusumdur. İlişkimiz ben ne zaman istersem o zaman biter" diyeli 9 yıl oldu.
Özkan Uğur, fındık satışlarını arttırmak için çekilen reklam filminde, "aganigi naganigi" diyeli 14 yıl oldu
Süleyman Demirel, "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz" diyerek meseleleri kökünden halledeli 43 yıl oldu.
Şekerspor'un "inek takas ederek" transfer ettiği kaleci Arif, "Hangimiz daha verimli sezon sonunda belli olur" diyeli 34 yıl oldu.
İngiltere'de hırsızlar, Harry Potter filmlerinde uçan araba olarak kullanılan arabayı çalıp uçmaya çalışalı 8 yıl oldu.
Almanya'da bir maçta, ilk yarıyı 35. dakikada bitiren bir hakem savunmasında, "Alt tarafı bir bira ve bir bardak votka içtim" diyeli 36 yıl oldu.
Sezen Cumhur Önal,"Galaksimizin her köşesinde büyük bir beste sıkıntısı yaşanıyor" açıklamasıyla müzikte evrenseli yakalayalı 10 yıl oldu.
Pokemonlara özenen 4 Yaşındaki Ferhat, oturduğu apartmanın 7. katından atladıktan sonra hastanede "Pokemon gibi uçtum!" diyeli 11 yıl oldu.
Tansu Çiller, "Kriz bitti bir daha tekrarlanmaz" dedikten 2 ay sonra kriz çıkalı 18 yıl oldu.
Komedyen Yalçın Menteş, hesap makinesi kullanarak yaptığı hesaba göre, 30 yılda 2 tanker içki içtiğini açıklayalı 5 yıl oldu.
Sivas'da, 732 yıllık tarihi bir mermeri, plastik olup olmadığını kontrol için kırıp, plastik olmadığına kanaat getirileli 9 yıl oldu.
Gölcük Belediyesi, hoparlörlerle, "Dikkat dikkat! Dallas dizisinde 'Ceyar'ı baldızı Kristin vurdu." anonsuyla halkı bilgilendireli 31 yıl oldu.
Melih Gökçek masa tenisini tarif etmek için, "Halk arasında langırt derler." diyeli 7 yıl oldu.
Mahmut Tuncer konuğunu ''Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir şey onun adı Yunus Bülbül geliyooorrrr'' diye anons edeli 7 yıl oldu.
Ali Şen, Televole programında ailesini tanıtmaya, 'çocukları hanım doğurdu' diye başlayalı tam 16 yıl oldu
Mustafa Kemal Paşa, Time dergisine kapak olalı 88 yıl oldu.
Almanya'da kabız olan file 22 paket müshil içirip arkasına geçen bakıcı, dev pisliğin altında kalarak can vereli 13 yıl oldu.
Sigara İçmeyenler Derneği Başkanı, "Sigara içenler derneği kursaydık iflas etmezdik" diyerek derneğin iflasını duyuralı 23 yıl oldu.
Denizli Belediyesi, yol çalışması sırasında açtığı çukurun önüne uyarı olarak "çukura düşmek yasaktır" yazalı 5 yıl oldu.
Nevşehir'de, Tofaş'ın araba modelleri olan Doğan, Kartal ve Şahin'i 3 oğluna isim olarak veren baba, Tofaş'tan araba isteyeli 10 yıl oldu.
Serdar Ortaç, " uzun süredir gut hastasıyım Fatih Sultan Mehmet de benim gibi gut hastasıymış üstelik pek çok padişahında bu hastalıktan mustarip olduğunu öğrendim " açıklamasıyla hastalıkta da şanından ödün vermeyeli 5 yıl oldu.
Fatih Terim " aşağı yukarı 20 25 sene yanılmadım. Bu konuda yanılmayı isterim. " diyeli 9 yıl oldu.
8. Kolordu Komutanı, Kayseri'de dünyanın yuvarlak olmadığına inanan imamları, uçakla gezdirip "inandık yuvarlakmış" dedirteli 47 yıl oldu.
Beykoz'da "Çeşmeye su almaya gidiyorum" diyerek evden çıkan genç kız Çeşme'ye giden otobüse binecekken yakalanalı 8 yıl oldu.
Sahip olduğu il cep telefonunu ''çalışmıyor'' gerekçesiyle PTT'ye gönderen TBMM Başkan Vekili Mustafa Kalemli PTT'den, ''Telefona kart takılması gerekiyor'' cevabını alalı 19 yıl olmuş.
Var Mısın Yok Musun'u izlerken "500 bin TL çıkarsa pencereden atlarım" diyen adam, 500 bin TL çıkınca 2. kattan atlayalı 4 yıl oldu.
İzmir Bornova'da cep telefonuna para yüklemek için marketten kart alan Seval Ulusoy kartın arkasındaki şifre bölümünü kazıdığında ''Nah çıktı'' yazısıyla karışlaşalı 2 yıl oldu.
Nokia, Snake (yılan) oyununu telefonlarına yerleştireli 15 yıl oldu..
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 'parası pulu olmayan insanları İstanbul'dan uzak tutmalıyız' açıklamasıyla nüfus sorununu çözeli 6 yıl oldu.
''Terörü bitireceğiz'' dendiğinde doğan ilk çocuk şuan 28 yaşında.
Beşiktaş-Fenerbahçe maçında bir grup Fenerbahçeli '' Rıza Efendi 2 ekmek 1 süt '' pankartı açınca Beşiktaş taraftarından '' biz kapıcı çocuğuyuz ya siz '' cevabı geleli 7 yıl oldu.
Coşkun Aral bir kabile ziyaretinde, geleneklere saygısından, tüm kabilenin tükürdüğü tasttan bir yudum alalı 36 yıl oldu.
Melih Gökçek, olası sel baskınına karşı Ankaralılara 'bir üst katta, komşuda falan kalın' fikrini vereli 4 yıl oldu..
Cübbeli Ahmet Hoca "öyle bebekler yapıyorlar ki uzun bacaklı falan. çıplak gibi." sözüyle erkekleri Barbie'ye karşı uyaralı 4 yıl oldu.
Galatasaray, Manchester United'ı eledikten sonra İngilizler UEFA'ya başvurunca Sabah Gazetesi "o... çocukları!" manşeti atalı 20 yıl oldu.
Uğur Dündar'ın ortalıkta gezen hamam böceklerini sorduğu fırıncıdan "bir tane muzun içinde Güney Afrika'dan geldi" cevabı alalı 9 yıl oldu..
Mario Balotelli yaptığı trafik kazasindan sonra niçin arabada bu kadar para taşıyosun diyen polise çünkü zenginim cevabını vereli 3 yıl oldu.
Adana'da konser veren Hülya Avşar, konser sırasında sahneye erkek külotu fırlatılınca konseri yarıda keseli 17 yıl oldu.
Ümraniye'de, 4 kişilik asansöre 9 kişi binen ve asansörü düşürüp yaralanan kişiler, ambulansa da beşer beşer bineli 4 yıl oldu.
Adana'da bir binanın inşaat işçileri, çalıştıkları binada intihara kalkışan adamın kafasına taş atarak vazgeçirmeye çalışalı 2 yıl oldu.
ÖSYM Başkanı yüzlerce adayın tam puan aldığı KPSS'de soruların çalındığı iddiasına "Üç beş kişi soruları aldıysa bilemem" diyeli 3 yıl oldu.
Bursa'da amatör bir futbolcu, saha kenarındaki arabasının içinde bulunan çifteli tüfeği alarak rakip futbolcuyu vuralı 45 yıl oldu.
Kaddafi, Kıbrıs Barış Harekatı'nda Türkiye'ye 4 uçak dolusu silah ve malzeme yardımı yapalı 40 yıl oldu.
Erman Toroğlu, "Karar Anı" programında karı, koca ve kocanın sevgilisine "Bu çocuk üçünüzden!" diyeli 11 yıl oldu.
Libya'nın ölen lideri Muammer Kaddafi, "Araplar İsrail'i yok etmezse kendileri yok olur." diyeli 32 yıl oldu.
Egemen Bağış, "Leonardo da Vinci" konulu panelde "Ben kamyon sürdüm Leonardo da Vinci" diyerek muazzam bir espri yapalı 2 yıl oldu.
AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Tecavüze uğrayan kadın kürtaj yaptırmamalı. Tecavüzcü, kürtaj yaptırdan daha masum." diyeli 1 yıl oldu.
Eski Spor Bakanı Fikret Ünlü, Atatürk Koşusu'ndaki atletlere yetişemeyince makam arabasına atlayıp atletleri geçeli 12 yıl oldu.
Kobider Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı konuşmada "fişle priz eşit değildir" diyeli 2 yıl oldu.
11 yaşındaki Alman çocuk, annesinin ev işinde yardım istemesi üzerine polisi arayarak "köle işçiliğe" zorlandığını ihbar edeli 3 yıl oldu.
Otomobil aküsü çalan hırsız, hakimin beraat kararını yanlış anlayıp hakime küfredince tutuklanıp cezaevine gönderileli 3 yıl oldu.
Antalya'da arkeolojik alanda bayanların şortla dolaşması iş makinesi operatörlerinin dikkatini dağıttığı gerekçesiyle yasaklanalı 2 yıl oldu
Mersin'de intihar etmek için tren raylarına yatan bir kişi kendisine çarpmayan makiniste taşla saldıralı 2 yıl oldu.
Çin'de evlenmek üzere olan gelinle damadın nihakını basan damadın gay sevgilisi, damadı kaçıralı 3 yıl oldu.
TAPDK deneticileri bir restoranda yaptıkları denetimde yıllanmış şaraplara tarihi geçmiş diye bozuk gıda muamelesi yapalı 2 yıl oldu.
Erzurum'da evinde tek başına olduğu sırada canı sıkılan bir vatandaş, başına inşaat çivisi çakalı 5 yıl oldu.
Müslüm Gürses, ilk cep telefonunu aldığında "Şebeke yok" diyen arkadaşına "Benim şebekeyle, örgütle işim olmaz kardeşim" diyeli 11 yıl oldu.
Recep Tayyip Erdoğan, ingilizce "there is i" sözüyle Rauf Denktaş için "O bizden" demeye çalışalı 9 yıl oldu.
Moğollar grubunun kaldığı oteldeki müdürün "Moğollar geldi" lafını yanlış anlayan gazeteciler, otelde "Moğol turist" arayalı 12 yıl oldu
Emekli maaşını alabilmek için ölen yakınlarını kütükten düşürmeyenlerden dolayı Türkiye'de 600 bin yaşayan ölü tespit edileli 31 yıl oldu.
Gümrük ve Tekel Bakanı Haydar Özalp, sigaraya gelen zamlar üzerine "Bu gidişle ben de karaborsadan alacağım." diyeli 41 yıl oldu.
Dünyanın en uzun sakallı adamı olarak bilinen Avusturyalı Hans Steininger, kendi sakalına basıp boynunu kırarak yaşamını yitireli 447 yıl oldu.
Bülent Arınç, "ÖTV zammı gerekli olduğu için yapılmıştır, fakirleri ilgilendirmez." diyerek yüreklere su serpeli 2 yıl oldu.
Zamanın Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Sanırım bu meşale olimpiyatın simgelerinden biri" diyeli 9 yıl oldu.
Melih Gökçek, bir kavşağa Atatürk Orman Çiftliği'nin kısaltması olarak "Atatürk O.Ç." yazan yön tabelası koyduralı 13 yıl oldu.
R.Tayyip Erdoğan, '' Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir '' diyeli 15 yıl oldu.
Samsun il müftüsü, 20 kişilik bir ekiple meyhane, kahvehane, spor merkezleri gibi yerlerde din eğitimi vereceklerini açıklayalı 1 yıl oldu.
Alkollü bir sürücü Sahra Çölü'nün ortasında bulunan tek bir ağaca çarparak öleli 41 yıl oldu.
İngiliz kadın muhabir, turist kızların Türk erkeğine ilgisini incelemek için geldiği Marmaris'te Türk genci Adnan'a aşık olalı 11 yıl oldu.
Mahalle bakkalı, kendisini eşinin dolabında yakalayan kocaya, "Bu maaşla 3 aydır nasıl geçindiğinizi sanıyorsun?" diyeli 29 yıl oldu.
Dünya Sağlık Örgütü, yaptığı bir araştırmaya göre 2202 yılından itibaren dünyada sarışın kalmayacağını açıklayalı 11 yıl oldu.
Caner, telefonla arayıp canlı yayına bağlanan Tülin'e sinirlenip kafasında bardak kıralı 8 yıl oldu.
Denizli Acıpayam Hisar Ortaokulu'nun internet sitesinde '' Yeşili Sev '' adlı etkinlikte görseller arasında kullanılan bitki Hint Keneviri çıkalı 3 ay oldu.
İngiltere'de açılan zayıflama kampına katılan şişmanlar 2 haftada 3 kilo alırken, onları çalıştıran hocalar 5 kilo vereli 14 yıl oldu.
Adana'da bir adam, bahçesinde esrar yapımında kullanılan kenevir ele geçirilince "Ben susam diye ektim kenevir çıktı." diyeli 6 yıl oldu.
Central Park Hayvanat Bahçesi'nde aşklarıyla ilgi odağı olan eşcinsel penguenlerden Silo, bir dişi penguen için Roy'u terk edeli 8 yıl oldu.
İtalya'da bir adam, karısını boşayıp ameliyatla kadın olan kayınbiraderiyle evleneli 27 yıl oldu.
Adana'da bir kişinin, kız arkadaşıyla konuşurken arızalanınca tekme attığı cep telefonu palmiye ağacında kalınca polisi seferber edeli 1 hafta oldu.
Bursa'da bir markette çalışan genç, kendisinden sürekli sigara isteyen iş arkadaşını bıçaklayarak öldüreli 2 yıl oldu.
Iraklı gazeteci Muntazar El Zeydi, Bush'un Irak'ta yaptığı bir basın açıklaması sırasında, ayakkabısını çıkarıp Bush'a fırlatalı 6 yıl oldu.
Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu.
Giresun'da genç bir köylü, çalar saat yerine çantasında bir horoz taşıyalı 58 yıl oldu.
DYP Milletvekili İlhan Aytekin, "Nazım Hikmet'in gerçek adı Nazım Hikmetoviç Warzonski mi?" soru önergesini meclise sunalı 13 yıl oldu.
Çorum'da bir lise öğrencisi, gizli numarada olduğunu bilmeden herkese cevapsız çağrı atıp geri dönen olmayınca intihar edeli 5 yıl oldu.
The Beatles'ın kurucu üyesi John Lennon, New York'ta aklı dengesi yerinde olmayan bir genç tarafından öldürüleli 34 yıl oldu.
Çaycuma havalimanı, açıldığı gün uçakların havalimanı önündeki dağ yüzünden kalkıp inemeyeceğinin farkedilmesi üzerine kapanalı 12 yıl oldu.