Kaç Yıl Oldu?

• Kullanıcı Flora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
kac-yil-oldu--1186376.Jpeg

David Copperfield'in gösteri sırasında sahneye çıkarak yok ettiği Atilla Taş,
geri döner dönmez nasıl kaybolduğunu açıklayarak şovu yok edeli 15 yıl oldu :kiki:​

fft20_mf1186368.Jpeg

Kurtlar Vadisi karakteri Çakır'ın dizideki ölümünden sonra, Türkiye'nin bir çok yerinde cenaze namazı kılınalı ve gazetelere başsağlığı ilanları verileli 10 yıl oldu.​

fft20_mf1186335.Jpeg

Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine;
'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar. Bir daha böyle şarkılar yapma!' diyeli 15 yıl oldu.​

fft20_mf1186337.Jpeg

Zekeriya Beyaz , otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca , ''4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi,'' açıklamasını yapalı 12 yıl oldu...​

fft20_mf1186331.Jpeg

Bill Clinton, Kathleen Willey’e cinsel tacizde bulunduğu iddiaları karşısında ”Ben hiçbir zaman küçük göğüslü kadınlara ilgi duymam” savunmasını yaparak ”büyük göğüs olsa affetmem” havası yakalayalı 15 yıl oldu:eek:​

fft20_mf1186338.Jpeg

Yılmaz Morgül ,''Ben Türkiye'nin Jennifer Lopez'iyim'' diyeli 9 yıl oldu :kiki:​

Geçmişin gülümseten ve unutulmayan olayları. Yazılanlar internetten araştırılan bilgilerdir..

• Kocaeli Gebze'de nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda sayım görevlisi bariyerlere çarpıp takla atalı 9 yıl oldu.
  • Cemal Süreyya, arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybedince söz verdiği üzere adındaki harflerden birini atarak Cemal Süreya olalı 58 yıl oldu.
  • İkinci el her şeyin satıldığı eBay'de bir Türk, tanesi 200 bin dolara 2 tane tank satışa çıkaralı 3 yıl oldu.
  • İngiliz Sarah ile Maraşlı Musa, imam nikahıyla evlenerek Türkiye ve İngiltere arasında krize neden olalı 15 yıl oldu..
  • Cumali Tekin, Tayyip Erdoğan'a uğrunda ölebileceğini söylediği ve içinde "Duygularım kabardı patlayacağım / Kabıma sığamıyorum çatlayacağım" gibi dizelerin bulunduğu bir mektup yazdıktan 4 gün sonra MEB Müşavirliği'ne atanalı 6 yıl oldu.
  • The Walking Dead dizisi için İstanbul sokaklarında yapılan tanıtım filminde, polis zombi kılığındaki oyuncuları yakalayalı 3 yıl oldu.
  • Bir inşaat işçisi Arkansas'taki bir marketi soyduğu sırada önünde ismi yazan bir şapka giydiği için 1 saatte yakalanalı 7 sene oldu
  • NTV spikeri, İbrahim Tatlıses'in vurulması hakkında Adnan Şenses'le röportaj yapmak isterken "Adnan Skişenses" diyeli 2 yıl oldu.
  • Avrupa'da futbol oynadığını iddia eden spor yorumcusu Adnan Aybaba, bir programda stüdyoya getirilen topu sadece 3 kere sektirebileli 2 yıl.
  • Fildişi Sahili milli takımı, Afrika kupasının ilk turunda elenince ülkenin diktatörü futbolcuların tümünü hapse attıralı 11 yıl oldu.
  • Evli olan sekreteriyle yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığını söyleyen Hüseyin Çelik, sunucu Gözde Kansu'nun dekoltesini fazla bulup eleştireli 5 gün oldu
  • Dünyada ilk defa, bir kadınla bir erkek boksörün karşı karşıya geldiği maçta kadın boksör erkek boksörü yeneli 14 yıl oldu.
  • Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, enflasyon rakamları yüksek çıkınca "Hanımları eğitin, eşlerinin gelirini bilsinler, her şeyi istemesinler!" diyerek ekonomik bir çözüm sunalı 5 yıl oldu..
  • İzmir'de bir kokoreçci dükkanı "Ağzıma Almam Diyorlar, Tadınca Löplöp Yiyorlar" sloganıyla kokoreçe farklı boyut kazandıralı 3 yıl oldu.
  • Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince , ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından , "Söz bu sefer çok gol atmayacağız" diye ikna edildikten sonra , maç 27-0 biteli 6 yıl oldu..
  • İzmirli Sabire Susuz insanların başka biriyle evlenmek zorunda olmadığını kanıtlamak için kendi kendisine nikah kıyalı 11 yıl oldu
  • Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası "Allah da yardım etti sağ olsun" diyerek samimiyetin sınırını zorlayalı 10 yıl oldu.
  • Deniz Gezmiş'in idam kararını veren Ali Elverdi, milletvekili seçimlerinde "Deniz Gezmiş'leri ben astım" diyerek oy isteyeli 40 yıl oldu.
  • Cemal Süreya, Turgut Özal'a "beraber intihar edelim, ülke kurtulsun!" daveti göndereli 24 yıl oldu.
  • Kızarttığı biberi ağzına atan Tülay Günay, acısı dinsin diye dilini buzluğa yapıştırınca dilinin yarısı kopup buzlukta kalalı 19 yıl oldu.
  • İmamın 99'luk tesbihini çalan hırsız, imamın tesbihsiz kalmasına gönlü razı olmayınca kendi 33'lük tesbihini bırakalı 56 yıl oldu.
  • Ankara'ya davet edilen Amerikalı hava kirlenmesi uzmanı Dr. Howard E. Regium, "Bu şehirde nasıl yaşıyorsunuz?" diyeli 41 yıl oldu.
  • Kamboçya'da 2 mayın uzmanı asker patlamamış mayınla futbol oynarken parçalanarak hayatlarını kaybedeli 16 yıl oldu.
  • Sezen Aksu, sevgilisi Cem Baba'nın gözlerine daldığı sırada beş dakika içinde "Tutuklu kaldım" şarkısını yazalı 15 yıl oldu.
  • İzmir'de bir evde giren hırsız çaldığı mallar yeterli gelmeyince ev sahibini uyandırıp 500 lira isteyeli 3 yıl oldu.
  • Doktoru "2 seneden fazla yaşamazsın" deyince bütün servetini yiyen Amerikalı iş adamı, 2 senede ölmeyince doktorunu dava edeli 82 yıl oldu.
  • Hilal Cebeci, bir tv programı çekimi için yarış arabasına binmesi istendiğinde "Benim uçak fobim var" diyerek arabaya binmeyeli 9 yıl oldu.
  • İtalya'da başına kurşun isabet eden genç adam kaldırıldığı hastanede hapşırınca kurşun burun deliğinden çıkalı 4 yıl oldu.
  • Hande Ataizi evlendikten iki saat sonra "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanalı 9 yıl oldu.
  • Boğaziçi Köprüsü'nde gösteri sürüşü yapan F1 pilotu Coulthard, 33 TL'lik OGS cezası ödeyeli 8 yıl oldu.
  • Alman polisi, suçluları etkisiz hale getirmeye yarayan elektroşok silahı ilk kez Durmuş K. adlı bir Türk'ün üzerinde deneyeli 12 yıl oldu.
  • Buca AKP belediye başkan adayı Cemil Şeboy, "Şahane hizmetler boy boy, Başkan adayınız Cemil Şeboy!" sloganıyla seçimi kazanalı 10 yıl oldu.
  • Kenan Evren, 12 Eylül darbesi için "Aslında 7 Eylül'de yapacaktım ama mübarek cuma gününe denk gelmiyordu" diyeli 34 yıl oldu.
  • Ramsgate limanı görevlisi koyacak yer bulamadığı için tanesi 44 bin lira eden 6 şişe Chateau Mouton Rothshild şarabını dökeli 11 yıl oldu.
  • ÖSS soru kitapçıklarını çalan Marmara İlahiyat Fakültesi öğrencisi İhsan Örs, ÖSYM'ye 4.5 trilyon zarar vereli 13 yıl oldu.
  • Fransa'da askerlik süresi 1 güne indirilince askere gidenler "Ben askere gidiyorum, akşama görüşürüz" şakası yapalı 15 yıl oldu.
  • Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açıkta kalan 264 bin öğretmene "başka iş bulsunlar" tavsiyesinde bulunalı 2 yıl oldu.
  • TGRT'de Melih Gökçek'in iddialarına dayanamayıp "Aaaa!" diyen Emin Çölaşan'a Melih Gökçek anında "Beee" diye karşılık vereli 5 yıl oldu
  • Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, kahvesini evde yaptığını açıklayıp şirketi zor durumda bırakalı 1 yıl oldu.
  • Bülent Ersoy Almanya'da kaldığı otel odasında, Türkiye'den getirdiği sucukları ütünün üzerinde pişireli 4 yıl oldu.
  • İtalya'da Flavia adlı genç kadın hamileliğinin 7. ayını doldurduktan sonra yeniden hamile kalalı 12 yıl oldu.
  • Serdar Ortaç, "Topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki" diyerek birbirine benzeyen bestelerinin formülünü açıklayalı 8 yıl oldu.
  • Ecevit, bir mitingde "bu düzen değişecek" deyince bir vatandaş "düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diyeli 16 yıl oldu.
  • Eski İstanbul Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, 3 cm'lik kar yüzünden ulaşım felç olunca "I am sorry" diyerek özür dileyeli 28 yıl oldu.
  • İbrahim Tatlıses, "Nankör Kedi" şarkısının klip çekiminde kullanılan kedinin saldırısına uğrayalı 19 yıl oldu
  • Manken Nilay Dorsa, "Picasso'yu tabiki tanıyorum. Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabiliriz" diyeli 9 yıl oldu.
  • Malatya da bir hırsız, çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi arayalı 11 yıl oldu..
  • Tansu Çiller, 'Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 11 yıl oldu..
  • Uzun süre birbirleriyle konuşmayan Tarkan ve Mustafa Sandal bedelli askerlikten yararlanıp asker arkadaşı olalı 14 yıl oldu..
  • Filmlerinde yoksul hayata rağmen gururlu bir çocuk olan "Sezercik" evinde esrar, kokain ve kalaşnikofla yakalanalı 9 yıl oldu.
  • Gönül Yazar, "Sigara içmiyorum ciğerim gıcır gıcır, kalbim tıkır tıkır, her yerim fıkır fıkır" diyerek tıp alemini şaşırtalı 11 yıl oldu
  • Muska yazdırmak isteyen kadını ilaçla bayıltıp tecavüz eden Üfürükçü Ahmet, "Onu ben değil muskam hamile bıraktı" diyeli 29 yıl oldu.
  • Hülya Avşar, "Askerlikte cinselliği nasıl hallediyordunuz?" sorusuna Özcan Deniz, "Senin resimlerinle hallediyorduk" diyeli 11 yıl oldu.
  • Deniz Seki, Ereğli konserinde kilolarından yakınınca Ereğli Belediye Başkanı "Deniz hanımı kuliste gördüm hiç selüliti yok" diyeli 6 yıl oldu.
  • Süleyman Demirel Tuzla sahilinde mayolu fotoğraflarının çekildiğini fark edince elleriyle göğüslerini kapatalı 25 yıl.
  • Bebek'e giden Hakan Peker otoparkta yer kalmadığını söyleyen görevliye 'Beni nasıl almazsınız, ben sanatçıyım!' diyeli 3 yıl oldu.

• Erzurum depreminde, mühendisliğini yaptığı bina yıkılan Süleyman Demirel, ''O bina 35 yıl ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yıkıldı diye herkes eleştiriyor,'' açıklamasını yapalı 28 yıl oldu...
  • Süleyman Demirel, "Ege bir Türk Gölü değildir. Ege bir Yunan Gölü de değildir. Binaenaleyh Ege bir göl değildir!" diyeli 48 yıl oldu.
  • Demet Akalın, konserinde istediği çoşkuyu bulamayınca "Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" diyeli 5 yıl oldu.
  • Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yapmak üzere geldiği Bayrampaşa Şehir Parkı'nda bindiği at huysuzlaşınca yere düşeli 10 yıl oldu.
  • Takvim gazetesi kızına tecavüz eden bir babanın haberine, " Babalar, bize masal anlatan, maça götüren, araba kullanmayı öğreten en sevdiklerimizdir," diye başlayarak duygulu bir giriş yapalı 8 yıl oldu.
  • Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz '' Bu yezitlerin kapı zilleri bile ' dinden dön ' diye çalıyor, günahtan günaha koşuyor bunlar '' diyeli 13 yıl oldu.
  • Ankara'da Budizm'e inanan adam, ölünce yakılması isteğiyle belediyeye başvurunca "Bugün git öldükten sonra gel" cevabını alalı 12 yıl oldu.
  • Rizeli Yılmaz Başak, tutması için kardeşi Turan'a çatıdan buzdolabı atınca kardeşi hastanelik olalı 13 yıl oldu.
  • Kemal Derviş, evine gelen elektrik faturasını görünce "Bu millet bu faturalara rağmen isyan etmiyor ha..." diyeli 11 yıl oldu.
  • Tansu Çiller, Trabzon mitinginde Trabzonlular'a "Sevgili Samsunlular" diyeli 16 yıl oldu.
  • Adolf Hitler'in yakıldıktan sonra küllerinin Berlin'de kanalizasyona atıldığı ortaya çıkalı 14 yıl oldu.
  • Denizli CHP İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Belediye'sinin önünde yer alan Atatürk heykelindeki atın cinsel oraganının AKP'lilerce koparıldığını iddia edeli 5 yıl oldu.
  • Habertürk, atın çektiği sörf tahtası üzerinde yapılan eğlence videosunu "Jet ski yoksa at ski var" sunumuyla ekranlara getireli 7 yıl oldu.
  • Melih Gökçek'in konuk olduğu programa bağlanan bi hayat kadını, Gökçek için "Senin gibi bi tane o... çocuğu doğuramadık" diyeli 9 yıl oldu.
  • İstanbul'da iflas etmek üzere olan benzinci, mini etekli bir kadını pompacı olarak işe alınca iflastan kurtulup zengin olalı 43 yıl oldu.
  • Nihat Doğan toplum tarafından anlaşılmadığını anlatırken, tek cümle içinde Hz. Musa, Hz.İsa, Descartes, Sokrates, Balzac, Galileo isimlerini kullanarak '' henüz toplum bana hazır değil '' mesajı göndereli 2 yıl oldu.
  • Tayyip Erdoğan '' Yola engelse cami de yıkarız '' diyeli 13 gün oldu.
  • Kocaeli'nde kaçak elektrik kullanırken yakalanan bir kişi, "Ben yapmadım. Oğlan çok yaramaz, o yapmıştır." diyeli 2 yıl oldu
  • Alişan, '' doğuştan gay olanlara sözüm yok, ama sapıklık olsun diye yapanlarla arkadaşlık etmem,'' uyarısında bulunalı 6 yıl oldu
  • Bolu'da bir mağaza sahibi pahalı mal satmadığını anlatmak için mağazanın vitrinine "gerçek kazık" koyalı 39 yıl oldu.
  • İlahiyatçı yazar Hidayet Şefkatli Tuksal Cnn Türk'te bir programda Sivas'ta diri diri yakılan 37 vatandaşı '' yakanların '' mağdur olduğunu söyleyeli 1 gün oldu.
  • Nejat İşler karaciğerinin iflas etmesine rağmen sonunda ölüm olduğunu bile bile tedaviyi reddetmeye devam edeli 5 gün oluyor.
  • Süleyman Demirel '' Türkiye'de petrol vardı da, tankerlerin hortumuna ağzımızı dayayarak biz mi içtik? '' diyerek petrol sorununu çözeli 33 yıl oldu.
  • Tayyip Erdoğan, Bingöl'deki mitingde, "Diyarbakır.. Diyarbakır.. Diyarbakııır.. Cevap vermiyorsunuz Diyarbakır.." diye sesleneli 2 yıl oldu.
  • Doğum günü için yaptırılan kedi şeklindeki pastaya kıyamayan Ajda Pekkan sadece kuyruğu keseli 11 yıl oldu.
  • Abdullah Gül, "Powell’ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır." diyerek dengede duralı 10 yıl oldu.
  • Süleyman Demirel, '' Türkeş Türk çocuğu, Ecevit halk çocuğu, Erbakan Müslüman çocuğu, biz o.......çocuğu muyuz? '' diyerek lakapsızlığından yakınalı 34 yıl oldu.
  • İngiltere, milli takıma teknik direktör bulamayınca The Sun gazetesi Jack isimli bir eşeği aday olarak göstereli 13 yıl oldu.
  • Acun Firarda programında Acun'un, "Avrupa'da da magandalar var" dediği kişi yanına gelip "Abi nasılsın ben de Türküm" diyeli 8 yıl oldu.
  • Marilyn Monroe'nun büyük aşkı John F. Kennedy'nin doğum gününde giydiği elbisesi, 1 milyon 267 bin dolara satılalı 14 yıl oldu.
  • İspanya'da eskiden rahip olan bir belediye başkanı "Bana oy vermeyenin günahlarını açıklarım" diyeli 11 yıl oldu.
  • Bursa'da bir vatandaş, "Hiçbir baltaya sap olamayanlar derneği" kurmak için başvuruda bulunalı 50 yıl oldu.
  • Ümit Özat, "Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz" diyeli 6 yıl oldu..
  • Nihat Doğan, " Bu bir savaştır ve benim bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir. " diyeli 9 yıl oldu.
  • Turgut Özal, Elazığ'da genelev kadınlarına el sallayınca genelev kadınları "Sayende işler iyi!" diye tezahürat yapalı 27 yıl oldu.
  • George Best '' İçkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda gerçirdiğim en berbat 20 dakikaydı '' diyeli 44 yıl oldu.
  • ”Cem Zeng”, ”Bora Vang”, ”Şirin He”, ”Melek Hu” isimlerinden oluşan masa tenisi milli takımımızla 16. Akdeniz Oyunları’na katılalı 2 yıl oldu.
  • İbrahim Tatlıses, Asena hakkında : "O benim namusumdur. İlişkimiz ben ne zaman istersem o zaman biter" diyeli 9 yıl oldu.
  • Özkan Uğur, fındık satışlarını arttırmak için çekilen reklam filminde, "aganigi naganigi" diyeli 14 yıl oldu
  • Süleyman Demirel, "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz" diyerek meseleleri kökünden halledeli 43 yıl oldu.
  • Şekerspor'un "inek takas ederek" transfer ettiği kaleci Arif, "Hangimiz daha verimli sezon sonunda belli olur" diyeli 34 yıl oldu.
  • İngiltere'de hırsızlar, Harry Potter filmlerinde uçan araba olarak kullanılan arabayı çalıp uçmaya çalışalı 8 yıl oldu.
  • Almanya'da bir maçta, ilk yarıyı 35. dakikada bitiren bir hakem savunmasında, "Alt tarafı bir bira ve bir bardak votka içtim" diyeli 36 yıl oldu.
  • Sezen Cumhur Önal,"Galaksimizin her köşesinde büyük bir beste sıkıntısı yaşanıyor" açıklamasıyla müzikte evrenseli yakalayalı 10 yıl oldu.
  • Pokemonlara özenen 4 Yaşındaki Ferhat, oturduğu apartmanın 7. katından atladıktan sonra hastanede "Pokemon gibi uçtum!" diyeli 11 yıl oldu.
  • Tansu Çiller, "Kriz bitti bir daha tekrarlanmaz" dedikten 2 ay sonra kriz çıkalı 18 yıl oldu.
  • Komedyen Yalçın Menteş, hesap makinesi kullanarak yaptığı hesaba göre, 30 yılda 2 tanker içki içtiğini açıklayalı 5 yıl oldu.
  • Sivas'da, 732 yıllık tarihi bir mermeri, plastik olup olmadığını kontrol için kırıp, plastik olmadığına kanaat getirileli 9 yıl oldu.
  • Gölcük Belediyesi, hoparlörlerle, "Dikkat dikkat! Dallas dizisinde 'Ceyar'ı baldızı Kristin vurdu." anonsuyla halkı bilgilendireli 31 yıl oldu.
  • Melih Gökçek masa tenisini tarif etmek için, "Halk arasında langırt derler." diyeli 7 yıl oldu.
  • Mahmut Tuncer konuğunu ''Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir şey onun adı Yunus Bülbül geliyooorrrr'' diye anons edeli 7 yıl oldu.
  • Ali Şen, Televole programında ailesini tanıtmaya, 'çocukları hanım doğurdu' diye başlayalı tam 16 yıl oldu
  • Mustafa Kemal Paşa, Time dergisine kapak olalı 88 yıl oldu.
  • Almanya'da kabız olan file 22 paket müshil içirip arkasına geçen bakıcı, dev pisliğin altında kalarak can vereli 13 yıl oldu.
  • Sigara İçmeyenler Derneği Başkanı, "Sigara içenler derneği kursaydık iflas etmezdik" diyerek derneğin iflasını duyuralı 23 yıl oldu.
  • Denizli Belediyesi, yol çalışması sırasında açtığı çukurun önüne uyarı olarak "çukura düşmek yasaktır" yazalı 5 yıl oldu.
  • Nevşehir'de, Tofaş'ın araba modelleri olan Doğan, Kartal ve Şahin'i 3 oğluna isim olarak veren baba, Tofaş'tan araba isteyeli 10 yıl oldu.
  • Serdar Ortaç, " uzun süredir gut hastasıyım Fatih Sultan Mehmet de benim gibi gut hastasıymış üstelik pek çok padişahında bu hastalıktan mustarip olduğunu öğrendim " açıklamasıyla hastalıkta da şanından ödün vermeyeli 5 yıl oldu.
  • Fatih Terim " aşağı yukarı 20 25 sene yanılmadım. Bu konuda yanılmayı isterim. " diyeli 9 yıl oldu.
  • 8. Kolordu Komutanı, Kayseri'de dünyanın yuvarlak olmadığına inanan imamları, uçakla gezdirip "inandık yuvarlakmış" dedirteli 47 yıl oldu.
  • Beykoz'da "Çeşmeye su almaya gidiyorum" diyerek evden çıkan genç kız Çeşme'ye giden otobüse binecekken yakalanalı 8 yıl oldu.
  • Sahip olduğu il cep telefonunu ''çalışmıyor'' gerekçesiyle PTT'ye gönderen TBMM Başkan Vekili Mustafa Kalemli PTT'den, ''Telefona kart takılması gerekiyor'' cevabını alalı 19 yıl olmuş.
  • Var Mısın Yok Musun'u izlerken "500 bin TL çıkarsa pencereden atlarım" diyen adam, 500 bin TL çıkınca 2. kattan atlayalı 4 yıl oldu.
  • İzmir Bornova'da cep telefonuna para yüklemek için marketten kart alan Seval Ulusoy kartın arkasındaki şifre bölümünü kazıdığında ''Nah çıktı'' yazısıyla karışlaşalı 2 yıl oldu.
  • Nokia, Snake (yılan) oyununu telefonlarına yerleştireli 15 yıl oldu..
  • TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 'parası pulu olmayan insanları İstanbul'dan uzak tutmalıyız' açıklamasıyla nüfus sorununu çözeli 6 yıl oldu.
  • ''Terörü bitireceğiz'' dendiğinde doğan ilk çocuk şuan 28 yaşında.
  • Beşiktaş-Fenerbahçe maçında bir grup Fenerbahçeli '' Rıza Efendi 2 ekmek 1 süt '' pankartı açınca Beşiktaş taraftarından '' biz kapıcı çocuğuyuz ya siz '' cevabı geleli 7 yıl oldu.
  • Coşkun Aral bir kabile ziyaretinde, geleneklere saygısından, tüm kabilenin tükürdüğü tasttan bir yudum alalı 36 yıl oldu.
  • Melih Gökçek, olası sel baskınına karşı Ankaralılara 'bir üst katta, komşuda falan kalın' fikrini vereli 4 yıl oldu..
  • Cübbeli Ahmet Hoca "öyle bebekler yapıyorlar ki uzun bacaklı falan. çıplak gibi." sözüyle erkekleri Barbie'ye karşı uyaralı 4 yıl oldu.
  • Galatasaray, Manchester United'ı eledikten sonra İngilizler UEFA'ya başvurunca Sabah Gazetesi "o... çocukları!" manşeti atalı 20 yıl oldu.
  • Uğur Dündar'ın ortalıkta gezen hamam böceklerini sorduğu fırıncıdan "bir tane muzun içinde Güney Afrika'dan geldi" cevabı alalı 9 yıl oldu..
  • Mario Balotelli yaptığı trafik kazasindan sonra niçin arabada bu kadar para taşıyosun diyen polise çünkü zenginim cevabını vereli 3 yıl oldu.
  • Adana'da konser veren Hülya Avşar, konser sırasında sahneye erkek külotu fırlatılınca konseri yarıda keseli 17 yıl oldu.

• Ümraniye'de, 4 kişilik asansöre 9 kişi binen ve asansörü düşürüp yaralanan kişiler, ambulansa da beşer beşer bineli 4 yıl oldu.
  • Adana'da bir binanın inşaat işçileri, çalıştıkları binada intihara kalkışan adamın kafasına taş atarak vazgeçirmeye çalışalı 2 yıl oldu.
  • ÖSYM Başkanı yüzlerce adayın tam puan aldığı KPSS'de soruların çalındığı iddiasına "Üç beş kişi soruları aldıysa bilemem" diyeli 3 yıl oldu.
  • Bursa'da amatör bir futbolcu, saha kenarındaki arabasının içinde bulunan çifteli tüfeği alarak rakip futbolcuyu vuralı 45 yıl oldu.
  • Kaddafi, Kıbrıs Barış Harekatı'nda Türkiye'ye 4 uçak dolusu silah ve malzeme yardımı yapalı 40 yıl oldu.
  • Erman Toroğlu, "Karar Anı" programında karı, koca ve kocanın sevgilisine "Bu çocuk üçünüzden!" diyeli 11 yıl oldu.
  • Libya'nın ölen lideri Muammer Kaddafi, "Araplar İsrail'i yok etmezse kendileri yok olur." diyeli 32 yıl oldu.
  • Egemen Bağış, "Leonardo da Vinci" konulu panelde "Ben kamyon sürdüm Leonardo da Vinci" diyerek muazzam bir espri yapalı 2 yıl oldu.
  • AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Tecavüze uğrayan kadın kürtaj yaptırmamalı. Tecavüzcü, kürtaj yaptırdan daha masum." diyeli 1 yıl oldu.
  • Eski Spor Bakanı Fikret Ünlü, Atatürk Koşusu'ndaki atletlere yetişemeyince makam arabasına atlayıp atletleri geçeli 12 yıl oldu.
  • Kobider Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı konuşmada "fişle priz eşit değildir" diyeli 2 yıl oldu.
  • 11 yaşındaki Alman çocuk, annesinin ev işinde yardım istemesi üzerine polisi arayarak "köle işçiliğe" zorlandığını ihbar edeli 3 yıl oldu.
  • Otomobil aküsü çalan hırsız, hakimin beraat kararını yanlış anlayıp hakime küfredince tutuklanıp cezaevine gönderileli 3 yıl oldu.
  • Antalya'da arkeolojik alanda bayanların şortla dolaşması iş makinesi operatörlerinin dikkatini dağıttığı gerekçesiyle yasaklanalı 2 yıl oldu
  • Mersin'de intihar etmek için tren raylarına yatan bir kişi kendisine çarpmayan makiniste taşla saldıralı 2 yıl oldu.
  • Çin'de evlenmek üzere olan gelinle damadın nihakını basan damadın gay sevgilisi, damadı kaçıralı 3 yıl oldu.
  • TAPDK deneticileri bir restoranda yaptıkları denetimde yıllanmış şaraplara tarihi geçmiş diye bozuk gıda muamelesi yapalı 2 yıl oldu.
  • Erzurum'da evinde tek başına olduğu sırada canı sıkılan bir vatandaş, başına inşaat çivisi çakalı 5 yıl oldu.
  • Müslüm Gürses, ilk cep telefonunu aldığında "Şebeke yok" diyen arkadaşına "Benim şebekeyle, örgütle işim olmaz kardeşim" diyeli 11 yıl oldu.
  • Recep Tayyip Erdoğan, ingilizce "there is i" sözüyle Rauf Denktaş için "O bizden" demeye çalışalı 9 yıl oldu.
  • Moğollar grubunun kaldığı oteldeki müdürün "Moğollar geldi" lafını yanlış anlayan gazeteciler, otelde "Moğol turist" arayalı 12 yıl oldu
  • Emekli maaşını alabilmek için ölen yakınlarını kütükten düşürmeyenlerden dolayı Türkiye'de 600 bin yaşayan ölü tespit edileli 31 yıl oldu.
  • Gümrük ve Tekel Bakanı Haydar Özalp, sigaraya gelen zamlar üzerine "Bu gidişle ben de karaborsadan alacağım." diyeli 41 yıl oldu.
  • Dünyanın en uzun sakallı adamı olarak bilinen Avusturyalı Hans Steininger, kendi sakalına basıp boynunu kırarak yaşamını yitireli 447 yıl oldu.
  • Bülent Arınç, "ÖTV zammı gerekli olduğu için yapılmıştır, fakirleri ilgilendirmez." diyerek yüreklere su serpeli 2 yıl oldu.
  • Zamanın Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Sanırım bu meşale olimpiyatın simgelerinden biri" diyeli 9 yıl oldu.
  • Melih Gökçek, bir kavşağa Atatürk Orman Çiftliği'nin kısaltması olarak "Atatürk O.Ç." yazan yön tabelası koyduralı 13 yıl oldu.
  • R.Tayyip Erdoğan, '' Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir '' diyeli 15 yıl oldu.
  • Samsun il müftüsü, 20 kişilik bir ekiple meyhane, kahvehane, spor merkezleri gibi yerlerde din eğitimi vereceklerini açıklayalı 1 yıl oldu.
  • Alkollü bir sürücü Sahra Çölü'nün ortasında bulunan tek bir ağaca çarparak öleli 41 yıl oldu.
  • İngiliz kadın muhabir, turist kızların Türk erkeğine ilgisini incelemek için geldiği Marmaris'te Türk genci Adnan'a aşık olalı 11 yıl oldu.
  • Mahalle bakkalı, kendisini eşinin dolabında yakalayan kocaya, "Bu maaşla 3 aydır nasıl geçindiğinizi sanıyorsun?" diyeli 29 yıl oldu.
  • Dünya Sağlık Örgütü, yaptığı bir araştırmaya göre 2202 yılından itibaren dünyada sarışın kalmayacağını açıklayalı 11 yıl oldu.
  • Caner, telefonla arayıp canlı yayına bağlanan Tülin'e sinirlenip kafasında bardak kıralı 8 yıl oldu.
  • Denizli Acıpayam Hisar Ortaokulu'nun internet sitesinde '' Yeşili Sev '' adlı etkinlikte görseller arasında kullanılan bitki Hint Keneviri çıkalı 3 ay oldu.
  • İngiltere'de açılan zayıflama kampına katılan şişmanlar 2 haftada 3 kilo alırken, onları çalıştıran hocalar 5 kilo vereli 14 yıl oldu.
  • Adana'da bir adam, bahçesinde esrar yapımında kullanılan kenevir ele geçirilince "Ben susam diye ektim kenevir çıktı." diyeli 6 yıl oldu.
  • Central Park Hayvanat Bahçesi'nde aşklarıyla ilgi odağı olan eşcinsel penguenlerden Silo, bir dişi penguen için Roy'u terk edeli 8 yıl oldu.
  • İtalya'da bir adam, karısını boşayıp ameliyatla kadın olan kayınbiraderiyle evleneli 27 yıl oldu.
  • Adana'da bir kişinin, kız arkadaşıyla konuşurken arızalanınca tekme attığı cep telefonu palmiye ağacında kalınca polisi seferber edeli 1 hafta oldu.
  • Bursa'da bir markette çalışan genç, kendisinden sürekli sigara isteyen iş arkadaşını bıçaklayarak öldüreli 2 yıl oldu.
  • Iraklı gazeteci Muntazar El Zeydi, Bush'un Irak'ta yaptığı bir basın açıklaması sırasında, ayakkabısını çıkarıp Bush'a fırlatalı 6 yıl oldu.
  • Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu.
  • Giresun'da genç bir köylü, çalar saat yerine çantasında bir horoz taşıyalı 58 yıl oldu.
  • DYP Milletvekili İlhan Aytekin, "Nazım Hikmet'in gerçek adı Nazım Hikmetoviç Warzonski mi?" soru önergesini meclise sunalı 13 yıl oldu.
  • Çorum'da bir lise öğrencisi, gizli numarada olduğunu bilmeden herkese cevapsız çağrı atıp geri dönen olmayınca intihar edeli 5 yıl oldu.
  • The Beatles'ın kurucu üyesi John Lennon, New York'ta aklı dengesi yerinde olmayan bir genç tarafından öldürüleli 34 yıl oldu.
  • Çaycuma havalimanı, açıldığı gün uçakların havalimanı önündeki dağ yüzünden kalkıp inemeyeceğinin farkedilmesi üzerine kapanalı 12 yıl oldu.

Ay hepsini okuyamadım ama yavaş yavaş okuyacağım

bu çok ilginçmiş güldüm =)

Bir inşaat işçisi Arkansas'taki bir marketi soyduğu sırada önünde ismi yazan bir şapka giydiği için 1 saatte yakalanalı 7 sene oldu

Geri