Kaç Yıl Oldu?

• Kullanıcı Flora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
1901790_778933738816660_1662568831_n.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ Bülent Ersoy'un klip çekimi seçmelerine katılıp seçilemeyeli 12 yıl oldu :D

kizlar kivanc yakisikli bilmem ne diyorlarda ben bu cocugu gorunce gozlerime uzuluyorum

kac-yil-oldu--1186452.Jpeg

Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu.​

kac-yil-oldu--1186455.Jpeg

Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 5 yıl oldu.
(Allah rahmet eylesin)​

kac-yil-oldu--1186467.Jpeg

Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu :D

kac-yil-oldu--1186456.Jpeg

Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu.​

doğa beklerizin kulak olayı dün gibi aklımda ya :D

kac-yil-oldu--1186465.Jpeg

Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu:kiki:​

kac-yil-oldu--1186461.Jpeg

Tuğba Özay, bebek idrarının saça çok iyi geldiğini açıkladıktan 4 gün sonra,
sevdiği erkeğin terini bile içebileceğini söyleyerek vücut salgılarıyla ilgili değişik bir duruş sergileyeli 3 yıl oldu.:eek:​

kac-yil-oldu--1186431.Jpeg

Çarkıfelek programında yerlerde debelenen Mehmet Ali Erbil ve Aysel Gürel'in coşkusuna kapılarak üzerlerine atlayan İsmail Türüt,
Aysel Gürel'in 5 kaburgasını kırıp sanatçıyı hastanelik edeli 8 yıl oldu :kiki:​

kac-yil-oldu--1186391.Jpeg

Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 23 yıl oldu.​

kac-yil-oldu--1186427.Jpeg

İbrahim Tatlıses, ''Atatürk bizi düşman eziyetinden kurtardı.
O olmasaydı belki de benim ismim şu anda İbrahim Tatlıses değil, abraham sweetvoice olacaktı,'' diyerek zafer bayramının anlam ve önemini ifade edeli 5 yıl oldu...​

kac-yil-oldu--1186399.Jpeg

Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 10 yıl oldu...​

gerçek mi bunlar vay arkadaş ya.

kac-yil-oldu--1186459.Jpeg

Bir zamanlar Popstar yarışmasında jüri üyeliği yaparken, yarışmacılardan Bayhan'ın cinayetten sabıkalı olduğunu öğrendikten sonra 'Sabıkalı popstar olmaz' diyerek yarışmayı terk eden Deniz Seki; uyuşturucu kullanmak ve tedarik etmekten hüküm giyeli ve akıllara 'Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin' atasözünü getireli 5 yıl oldu..​

kac-yil-oldu--1186469.Jpeg

TRT, bir konseri 2,5 saat boyunca sessiz yayınlamasına gelen tepkiler üzerine ''Düğmeyi kapalı unutmuşuz'' açıklaması yapalı 6 yıl oldu. :kiki:​

kac-yil-oldu--1186411.Jpeg

Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası, ''Allah da yardım etti sağ olsun,'' diyerek samimiyetin sınırlarını zorlayalı 12 yıl oldu.​

kac-yil-oldu--1186413.Jpeg

Tansu Çiller,''Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!'' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 12 yıl oldu :eek:​

Geri