Kaç kadehte ne içerseniz sarhoş oluyorsunuz ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bırakın etanolü metili sever olduk ne kadehi ne sarhoşlugu ölümüne içiyoruz

• Üzgün
Tepkiler: ne
Bütün kötülüklerin anası
Babası kim bilmiyorum bilen açıklasın

Viskide ölçüyü aşarsam sarhoş olabilirim ancak bu durumu da sadece üniversite yıllarında yaşamıştım ve bir daha asla sarhoş olacak kadar içmedim. O zaman da şişeyi yarılamıştım maalesef.

Genel anlamda da özel günler haricinde alkol almıyorum ve olursa da Baileys, Sheridan's ya da Campari gibi hafif içkiler tercih ediyorum.

insanların sarhoşuk eşiği sabit bir miktara bağlı değildir, yeri gelir 6-7 duble viski içerim ancak sarhoş olmam. ama yeri gelir 3 bira ile kafayı bulabilirim. alkol içilen ruh haline, saate, karnının açlık ve tokluğuna, yanınızda olan kişiye, olduğunuz mekana, havanın durumuna gibi pek çok etkene bağlı olarak değişiklik gösterir. ben alkoliğim 8 duble viski ile ancak sarhoş oluyorum diyenleri de anlamıyorum. alkolik olsan sarhoş olmazsın tırrek.

Ben de şunu anlamam
"İçip içip sarhoş olmam" diyen adamlar var.

E oğlum bu iyi bişi değil ki. Ne iciyon o zaman

Bilmem;d karistirilinca hemen bir bardakta sallanıyorum ama onu biliyorum;DDDDDDD

Ailede ve çevremde kullanan çok var ama hayatımda alkol kullanmadım. Alkol masasında sarhoş olmak eğer bunun içine giriyorsa masasında bile olduğumu biliyorum. :)

Viskide ölçüyü aşarsam sarhoş olabilirim ancak bu durumu da sadece üniversite yıllarında yaşamıştım ve bir daha asla sarhoş olacak kadar içmedim. O zaman da şişeyi yarılamıştım maalesef.

Genel anlamda da özel günler haricinde alkol almıyorum ve olursa da Baileys, Sheridan's ya da Campari gibi hafif içkiler tercih ediyorum.
Yakışır .) negroni ve espresso martini de kesin seviyorsundur :d

< hayatinda hic sarhos olmadi, hic alkol kullanmadi. bu yuzden sorunun cevabini da bilmiyor.
ps: sarhoslardan korkuyor

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri