Kaç kadehte ne içerseniz sarhoş oluyorsunuz ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bik bik
Yok bana dokunmaz.
Yok sarhoş olmam.
Yok zabaha gada içerim.

Ergen misiniz.

Sarhoş olmayacaksanız niye içki içiyonuz. Kola için. Çay için. Alkolde amaç sarhoş olmak. Körkütük olmak zorunda diilsiniz tabi.
Biliyorsun ki herkeste etkisi farklıdır ve alkol türlerine göre de etki daha da artabiliyor ve bu sebeple sarhoş olmaktan ziyade, keyifli zaman geçirebilecek ölçüyü aşmamak gerekiyor yoksa saçmalayan insan sayısı çok fazla maalesef.

Son düzenleme:
çok açken veya güneşin altında içince normalden daha çabuk sarhoş oluyorum.
ama bol mezeli, etli metli ve açık havada iken 70'lik rakı gömdüğüm de olur.

Sende tayyip gibi eniştemdenmi öğrendin :)
1 bardak sex on the beach'te ebru hnm türkçeyi unuttu........
ama hakkını vermem lazım kokteylde malzemeden kaçılmamıştı, votkası fazlaydı yani :d

3 kadeh şarap içip denize düşmekten kurtulmuşluğum var. Bizimkiler her toplaşışımızda anlatıp dalgamı geçer.: )))
İkide durmayı öğrendim.

Şarap bana da aynı etkiyi yapıyor üç dört kadeh kadar. En son o şekilde içtiğimde otelde olan düğünde gtü başı dağıtmıştık güvenlik çıkardı bizi düğünden...

Aynı kadeh aynı mey, bir tat alamıyorum
Allah'ım bu nasıl şey, sarhoş olamıyorum

Hayırlı arifeler.

Turşu çok güzel.

1000010480.jpg

Valla hic bilmiyorun. Sarhos olana kadar icmek ayip karsilanir bazi ortamlarda. Evde tek basima icersem eger bir ufagi bitirip sarhos olabilirim. Disarida 2 buyugu devirmeye ramak kala sarhos olabilirim. (20-25 yas arasindan sonra bir daha kuru kullanmadim) Eger raki uzerine viski ve bir kutu da amsterdam cakarsam. Uzerinede kuru bir sey icersem direkt bayilabilirim. Sinirim bu

Valla hic bilmiyorun. Sarhos olana kadar icmek ayip karsilanir bazi ortamlarda. Evde tek basima icersem eger bir ufagi bitirip sarhos olabilirim. Disarida 2 buyugu devirmeye ramak kala sarhos olabilirim. (20-25 yas arasindan sonra bir daha kuru kullanmadim) Eger raki uzerine viski ve bir kutu da amsterdam cakarsam. Uzerinede kuru bir sey icersem direkt bayilabilirim. Sinirim bu
kuru sikinti moruk. ben direk iptal oluyorum .d

Geri