Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende tayyip gibi eniştemdenmi öğrendinağzım kaymaya başlıyormuş .p
farkında değilim ben
Sende tayyip gibi eniştemdenmi öğrendin![]()
Anlatırım sana sonra.o ne .p
Biliyorsun ki herkeste etkisi farklıdır ve alkol türlerine göre de etki daha da artabiliyor ve bu sebeple sarhoş olmaktan ziyade, keyifli zaman geçirebilecek ölçüyü aşmamak gerekiyor yoksa saçmalayan insan sayısı çok fazla maalesef.Bik bik
Yok bana dokunmaz.
Yok sarhoş olmam.
Yok zabaha gada içerim.
Ergen misiniz.
Sarhoş olmayacaksanız niye içki içiyonuz. Kola için. Çay için. Alkolde amaç sarhoş olmak. Körkütük olmak zorunda diilsiniz tabi.
1 bardak sex on the beach'te ebru hnm türkçeyi unuttu........Sende tayyip gibi eniştemdenmi öğrendin![]()
kuru sikinti moruk. ben direk iptal oluyorum .dValla hic bilmiyorun. Sarhos olana kadar icmek ayip karsilanir bazi ortamlarda. Evde tek basima icersem eger bir ufagi bitirip sarhos olabilirim. Disarida 2 buyugu devirmeye ramak kala sarhos olabilirim. (20-25 yas arasindan sonra bir daha kuru kullanmadim) Eger raki uzerine viski ve bir kutu da amsterdam cakarsam. Uzerinede kuru bir sey icersem direkt bayilabilirim. Sinirim bu
Isin buyusu o zaten. Sekerin dusuyordur. Yaninda biskuvi falan yemiyor musun? Ayiktirir.kuru sikinti moruk. ben direk iptal oluyorum .d
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde.....
Seni kopyacı...... özgün ol biraz.!Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde…