Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
1PB7g5.jpg

Aldım ve gidiyorum. ;d

Parmakların, parmaklarımın arasına giriyor bir makinenin dişlileri gibi. İşte, dünyayı döndüren şey bu..

Bazen senin hiç birşey yapmana gerek kalmaz, ALLAH senin intikamını sessizce alır...

Bazen deger vermek yetmez. Seversin hemde ölümüne. Ama o seni, onu sevdiginden daha az sever ya da hic sevmez. Sen üsürken onun yoklugunda, o senin varligini aramaz bile. O senin icin degerliyken, sen onun hayatinda kenar süsü olarak durursun. Sen onun icin her gece aglarken, o hic bilmez. İnsana en cok ne agir gelirbilir misin? Sen ona tüm hayatini hediye ederken, o kendini baskasina hediye eder..

Ben gülüsüne öldüm, O ölüsüme güldü, Farkliydik iste...

Bazen cevabini kaldiramayacagini bilsen de, Yine de gercegi öğrenmek istersin..

Sen gelmesen de ben beklerim. Ne olacak sanki cebimden mi gidiyor "canimdan" gidiyor..

Yeah Extacy mode. :rolleyes:

[YOUTUBE]?v=rkF0FlA3WKo[/YOUTUBE]​

Keşke ben ALLAH kelimesinden başka, Ağzından tek söz bile çıkmayan bir dilsiz olsaydım

Birkac yarali ruh, birkac bira şişesi, kül tablasinda biten birkac sigara, elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetermi?

Su hayatta gülmemi isteyen tek kisi fotografciydi, Oda parasini istedi...

Böyledir benim sevdalarim. Sevinci az, Kederi cok, Hasreti var sonu yok. Vurdu mu acimasiz.. Sustumu zamansiz. Ama, Oylesine duru, Oylesine coskulu, Ve öylesine yalansiz..

Geri