Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Ey İnsan kaf dağı kadar yüksekte olsanda, Kefene sığacak kadar küçüksün.Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Gece inmiş şehre
Sadece şiir merhem olur gönlümün karasına şimdi.
Birbirine kırgın duvarlar, insanlar ve gölgeler
Şimdi ne yazsam da geçse kalbimin küsü ?

Gittin ya, peşine düşeceğimi mi sanıyorsun? Ulan overlokçu olsam bile ayağına gelmeyeceğim,
İçine dert olsun...

Birini çok sevdiğinizde o sizi çok üzse de onun yanında ağlamak istersiniz. O size korkunç bir şey yapsa da onun kollarında teselli bulmak istersiniz. Birini çok sevdiğinizde size bin kere de yalan söylese, yine de herkesten çok ona inanmak istersiniz. Sakın tek bir kelime daha etme, sakin tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım. Onca şeyden sonra şimdi tek bir cümle et, gözlerime bakıp beni sevdiğini söyle, gerçek olmadığını bal gibi bilirim ama yine de sana inanırım. O yüzden sakın tek bir kelime etme, sakın....

Gözlerime bakarak soruyordu, kaç yaşındasın? Dedim, kaçarsan baktığın yere, ilk yaşım olacaksın..

İnanma çocuk. Bazı kadınlar güzel göründüğü için değil, derin yaralar vermek için uzatır tırnağını..

Tamam biliyoruz Aşk herşeye değerde 'o' herşeye değermi? Satsak bakkala 2 Bira 1 paket Sigara edermi??

Aklıma sen geldin :o

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo1_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo2_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo3_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo4_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo5_r1_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo6_r1_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo9_r2_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo10_r2_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo11_r2_500.gif

tumblr_mb2t7hE96G1qisp5jo12_r2_500.gif

NBA bati Konferansi finali 03:30 da baslayacak üf biraz daha erken olsa ne olurdu ama izlemeye deger tabiskide. Go San Antonio Spurs My heart is with you

Düsünüyorumda sen Züleyha olsaydin mesela, Yusuf'u peygamberliginden ederdin be kadin..

Sana kavusmak degil niyetim, Merak etme! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum ''Allah sevdigine kavustursun'' der diye..

Jack Sparrow bunlar daha hafif nazik olanlari envanterimde daha agirlari mevcut kardescan örnek vermek gerekirse

Sekerli bir sakiz gibiydin. Önce tadin gitti sonra civiklastin. Fazla gevelemenin anlami yoktu, Tükürdüm. SimdikKim bilir kimin ayagina yapistin .. :rolleyes:

gibi gibi :p​

Geri