Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Sevmek sevdiği için kendini ateşe atmaktı eskiden. Şimdi; sevdiğini ateşe atıp üzerinden atlamak olmuş.

Tok olan açın halinden anlamaz derler; ama bazen, aç olan da açın halinden anlamıyor...!

Bir kadın bakıyor pencereden. Mutsuz. Bir adam geçiyor karşı kaldırımdan. Umutsuz... Aşk, tam ortada duruyor. Adam bakıyor. Kadın ağlıyor. Aşk, geçip gidiyor.

Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir.

Kalp birkez kırıldı mı, Hiç kimseye aldırmaz ve hiçbirşeyi umursamaz. Belki mutluluğun sonu, ama huzurun başlangıcıdır bu ...

Normal şartlarda iyi biriyiz de, Şartlar her zaman normal değil bazılari gibi..

Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın.. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin.Yaşamımda parlamaya devam edeceksin…

Birgün benim başkaları gibi olmadığımı anlayacaksın, Ama o gün benim için sen başkası olacaksın..

Hangi veda cümlesinden bahsediyorsunki? Sen gitmeye yeltendiğin andan itibaren, ben vurdum 'Hoşçakal'ın sandalyesine tekmeyi..

En cok neyini özledim biliyormusun? Sebepsizce gülmelerini ..

Mutluluğu tasarlayamazsın varsa yaşarsın yoksa bakarsın..

gulumse1.gif

:cici:

Çakma sarışınlar gbisin hayat, Dip boyan gelince çürük muza benziyosun :uykucu:

sözler ve tasarimlariniz cok hosuma gitti.. Özellikle de Profiliniz deki tasarim degisik güzel .. kisisel sayfamda da ki sözler icin de tesekkürler (:
siz de hep mutlu olun (:

sözler ve tasarimlariniz cok hosuma gitti.. Özellikle de Profiliniz deki tasarim degisik güzel .. kisisel sayfamda da ki sözler icin de tesekkürler (:
siz de hep mutlu olun (:

Rica ederimki hemso profil resmimdeki Typografi calismasi sanirim cok begeniliyor seninde hosuna gittiyse ne mutlu bana :) Kisisel sayfandaki sözler az bile iZmirliler bizler daha fazlasini hakediyoruz dimi ;pp

Ne kadarda güzel söylemissin öyle :D katiliyorum sonuna kadar hemso :D

İzMiRlİyİz BiR tAnEyizZ ♥
:happy_dance:

Ne kadarda güzel söylemissin öyle :D katiliyorum sonuna kadar hemso :D

İzMiRlİyİz BiR tAnEyizZ ♥
:happy_dance:

HI HIM Bi bi bi bitaneyiz bis ;p ozelliklede iZmirin kizlarini sizi ayri bi yere koymak lazim. Sezen aksu'nunda söyledigi gibi ( İzmir’in kızları bir elinde de cımbızları Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna Savaşta da, aşkta da esaslıdır kadın duruşları Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz) Bu arada imZandaki tarifede bayildim hemso :D Ay ay muhtesemki :o

HI HIM Bi bi bi bitaneyiz bis ;p ozelliklede iZmirin kizlarini sizi ayri bi yere koymak lazim. Sezen aksu'nunda söyledigi gibi ( İzmir’in kızları bir elinde de cımbızları Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna Savaşta da, aşkta da esaslıdır kadın duruşları Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz) Bu arada imZandaki tarifede bayildim hemso :D Ay ay muhtesemki :o

baya da güzel söylemis ozaman sezen abla :kiki: Sagol hemso :hi:
benim de hosuma gitti cok :cici:

“Bütün şehir yalın ayak,
Kimsesiz güvercinler.
Sarı çocuklarını döker koynundan ağaçlar.
Mevsimler küser, yıldızlar üşür.”​

Birini çok sevdiğinizde o sizi çok üzse de onun yanında ağlamak istersiniz. O size korkunç bir şey yapsa da onun kollarında teselli bulmak istersiniz. Birini çok sevdiğinizde size bin kere de yalan söylese, yine de herkesten çok ona inanmak istersiniz. Sakın tek bir kelime daha etme, sakin tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım. Onca şeyden sonra şimdi tek bir cümle et, gözlerime bakıp beni sevdiğini söyle, gerçek olmadığını bal gibi bilirim ama yine de sana inanırım. O yüzden sakın tek bir kelime etme, sakın....

Geri