Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.

Gece sisini delen bir ışıktır aşk. Sarhoş olduğunuzda bulamadığınız anahtardır aşk. On yılda bir gerçekleşen şeydir aşk. Diğer insanın mahvettiğini sandığın şeydir aşk. Çalan telefondur aşk, aynı ses ya da başka bir ses ama asla doğru ses değil. İhanettir aşk. Evsizlerin ara sokaklarda alev alev yansımasıdır aşk. Eski bir Los Angeles otelinin çatısına yağan yağmurdur aşk. Istakoz gibi haşlanma biçimimizdir aşk. Söylediğimiz bütün yalanlardır aşk. Çığlığı hala yankılanan andır aşk. Yerde sürünen şeydir aşk. Bir yabancıya dayanmış dans eden karındır aşk. Ve çok fazla ve fazlasıyla erken kullanılan bir sözcüktür aşk.

Dost gibi görünen yalakalar, Farklı olmaya çalışan basit insanlar, Arkamızdan kurulan oyunlar.. Kural hep: Gül ve Geç .

Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.

Hep korkarız yalnızlıktan ama bil ki yalnızsan; Yalancı arkadaşların, iki yüzlü dostların ve çekip gidecek bir sevgilin olmaz.

İlginç ama bluetooth gibidir erkekler. Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar, Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar.

benm avatarımm yok ama :D

Birgün elbet bizimde Anlimiza günes dogacak, Ah be hayat o kadar kahpelikleri nasil barindirabiliyorsun icinde?

Anlamayanlar icin DİLİMİ, Vefasizlar icin YÜREGİMİ yordum.

Sayfanız Gerçekten okunmaya değer, Takipteyim. :)

Beğenilmicek gibi değiller Rica Ederim Kaan :)

Arada Bende bişeyler paylaşabilir miyim ? :)

Küfür şeytana , Tövbe insana, AŞK kadına yakışır , SEVMEK ADAMA..

Mevlana'nın herşeydeki sırrı "Sabırdır".
Açlığa sabredersin adı "Oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "Metanet" olur.
Insanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "Dua" olur.
Duygulara sabredersin adı "Gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı "Hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur..

O2kDpP.png

Çok sevdiğim bir ŞİİR.

Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin, yorulmuşsundur;
Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını,
Ne gül suyum, ne gümüş leğenim var, susamışsındır;
Buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim, acıkmışsındır;
Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam,
Memleket gibi yoksuldur odam.

Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin,
Ayağını basdın odama,
Kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi,
Güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde,
Ağladın, avuçlarıma döküldü inciler,
Gönlüm gibi zengin,
Hürriyet gibi aydınlık oldu odam.

Hoş geldin, kadınım benim, hoş geldin...

Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum.
Işığı gördüm korktum.
Ağladım.
Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim.
Karanlığı gördüm korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi...
Ağladım.
Yaşamayı öğrendim.
Doğumun hayatın bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu
öğrendim.

Zamanı öğrendim.

Eskiden Mendiller AŞIK'ların gözyaşları ile ıslanırdı. Şimdilerde gerçek AŞK kalmadığından Fabrikadan ISLAK çıkıyor.

Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birinin hayatında. Hani yaraya basıp acı vereninden değil, yemeğe katılıp tat vereninden.

Geri