Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Göründüğü kadarı ile insanlar, düşüncelerini saklamak için değil, hiçbir düşünceleri olmadığını saklamak için konuşmayı ögrenmişler

Neler gelecek? Gelecek ne getirecek? Bilmiyorum, hiç bir tahminim de yok. Bir örümcek sabit bir noktadan nedenlerden dolayı sonuçlara doğru düşerken önünde hep boş bir mekan vardır ve hiç bir yere tutnamaz, her ne kadar çırpınsa bile. Ben de kendimi öyle hissediyorum; önümde hep boş mekan; ileri doğru sonuçlara doğru yol almamı sağlayan arkamda kalmış nedenler var. Bu hayat korkunç, dayanılacak gibi değil.

Belli ki tanrı yaInızca zar atmakIa kaImıyor, ayrıca gözIeri kapalı oynuyor ve ara sıra da zarları görülemeyecek yerlere atıyor.

Müzik fakirlerin tek lüksüdür, şarkı söylerken kötü düşüncelerden uzaklaşır, dans ederken açlığınızı unutursunuz.

Bir plak olsam. Zeki Müren çalsam, bozulsam. Aynı yerde takılsam, hep tekrarlasam. Elbet Birgün Buluşacağız

Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık.

Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen.

Ah hayat Babaannemin örgüsü gibisin İKİ TERS BİR DÜZ..

''Bi çay koy da içelim hanım'' demek için bile olsa evlenmeyi düşünüyorum bazen, Ama benim bulduğum ''Kalk sen koy'' der diye her seferinde bu fikrimden vazgeçiyorum..

insan sevdiğini öldürür diye bir söz vardır ya. Aslında bakın, insanı öldüren hep sevdiğidir.

Sevilemeyecek kadar güzel bir yanın, çocukluğun vardı, sevilsen gölge düşerdi gözlerine.

Bizimde Harcımız degildi sevmek, Yosmalar icinde kepaze olduk..

Küfür şeytana mahsustur, Tövbe insana! Aşk kadına yakışır, Sevmek adama…

Alçaklığı alçaklara, Kahpeliği kahpelere bırak , Mertlikmi ! O bizde kalsın ..

İdam sehpasında bir mahkum yaşamayı ne kadar çok istiyorsa,bende o kadar çok seviyorum seni ..

Ben izin verdigim kadar bilirler beni, Gerisi sadece zannettikleridir..

İnsanların düşünmeye zorlamayan düşüncelerden hoşlandıklarını görüyorum.

Bir kalıp düşünceyi işlemek,bir incelik üzerinde durmaktan çok daha kolaydır.Benim için kalıp düşünceyi seçtiler.Ben de saçma oldum kaldım

Eros, yaşlandın mı ? Ok'un gideceği yeri göremiyorsun.. Ya bir imkansıza , ya da bir hayırsıza denk getiriyorsun

Geri